Προς το περιεχόμενο

Μνήμες ram.

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ οπότε παραγγέλνω τις 1066άρες για να τον ανεβάσω τον επεξεργαστή μου όσο περισσότερο μπορώ π.χ. θεού θέλοντος και 3.4GHz.

Δημοσ.
Το αν του d3m0n ανεβαίνουν πχ στα 1000 δεν πάει να πει πως όποιο κιτάκι και να πάρεις θα φτάσεις κάπου.

Μακάρι να έπαιζαν στα 1000.Στα 810 και είναι ασταθές το σύστημα..:-(

Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικά αυτές τις 4gb ocz blade και έχω μια απορία.Στο site της μητρικής μου αναφέρει ότι δέχεται 1066άρες μνήμες μόνο σε o/c.Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;

Να και το link για την μητρική http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-g33m-ds2r.html

Δημοσ.

κοιτα προβλημα λογικα δεν θα αντιμετωπισεις αλλα δεν το κοβω να κλοκαρεις κ πολυ τις μνημες 1ον γιατι δεν εχει τοσο fsb η μητρικη σου , 2ον δεν εχει πολλες επιλογες για διαρετες . αλλα το καλο ειναι οτι ο cpu σου εχει πολυ multi αρα μπορει να τα χτυπησεις τα mhz απο εκει .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω τις μνήμες της υπόγραφής μου και θέλω να τις πάω στα 4-4-4-15 όπως λέει και εδώ. Ο επεξεργαστής είναι o/c στα 3080 περίπου όπως φαίνεται και στην εικόνα. Συνήθως έχω το ρεύμα στις μνήμες στα 1,9 και τώρα το πήγα στα 2.07και κατέβασα μόνο το CL στα 4 και έκανε συνέχεια επανεκκίνηση, παλιότερα είχα προσπαθήσει με 2,1Volt και με timing στα 4-4-4-15 και το memtest πέταγε error συνέχεια!

Μπορούν να πάνε ή φταίει το EPP ή κάτι άλλο?Αξίζει να το κάνω θα δω διαφορές?Αν ναι, τι πρέπει να κάνω?

post-32975-129063016112_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...