Προς το περιεχόμενο

Υπερφουσκωμένοι λογαριασμοί ΔΕΗ

fotini22285

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σπίτι που νοίκιασα ο πρώτος λογαριασμός νερού μου ήρθε 300 ευρώ! Δυστυχώς δε γνωρίζω που είναι το ρολόϊ για να κάνω έλεγχο. Πηγαίνω στην υπηρεσία και τους αναφέρω το περιστατικό. Στέλνουν υπάλληλο και μου λένε ότι δεν υπάρχει διαρροή και άρα πρέπει να πληρώσω. Στα κεντρικά παρατηρώ ότι η έναρξη στην ογκομέτρηση ήταν 2 χρόνια πριν, του το λέω (αφού ταλαιπωρήθηκα 2 βδομάδες) και το διόρθωσαν. Συμπέρασμα τα λάθη είναι ανθρώπινα :P

Δημοσ.

Το ίδιο λέμε.... Η περίπτωσή σου ήταν κραχτή ότι κάτι παίζει... Είναι υποχρεωμένοι να δούν όλες τις περιπτώσεις...Και όχι μόνο την προφανή(διαρροη) γιατί να πρέπει κάθε φορά να είναι ο καθένας μας στην τσίτα για δικά τους λάθη... Υποθέτω ότι όταν κάποιος παρέχει υπηρεσίες, κάθε είδους (είτε μιλάμε για μονοπώλιο είτε όχι), πρέπει να είναι σωστός απέναντι στον πελάτη...

Δημοσ.

τελευταία πολλοί μου έχουν πει πως ο πρόσφατος λογ ΔΕΗ ήταν υπερβολικά φουσκωμένος και τρέμω την ώρα που θα λάβω και τον δικό μου..

Δημοσ.

Επίσης, να κοιτάξεις μήπως το ακίνητο είναι δηλωμένο ως επαγγελματική στέγη (από προηγούμενη χρήση ή από λάθος).

Αν το ακίνητο βρίσκεται σε ζώνη με μεγάλη αντικειμενική αξία,

θα δεις ίσως και πάνω από 40% διαφορά στο τελικό ποσό πληρωμής.

Δημοσ.
Επίσης, να κοιτάξεις μήπως το ακίνητο είναι δηλωμένο ως επαγγελματική στέγη (από προηγούμενη χρήση ή από λάθος).

Αν το ακίνητο βρίσκεται σε ζώνη με μεγάλη αντικειμενική αξία,

θα δεις ίσως και πάνω από 40% διαφορά στο τελικό ποσό πληρωμής.

--===+===--

Δημοσ.

Αυτό παίζει γιατί πριν ήταν οδοντιατρείο... Λογικά σαν επαγγελματική στέγη θα ήταν δηλωμένο κ όχι κατοικία...

Δημοσ.
Αυτό παίζει γιατί πριν ήταν οδοντιατρείο... Λογικά σαν επαγγελματική στέγη θα ήταν δηλωμένο κ όχι κατοικία...

Μόλις σώθηκες!Μη πληρώσεις τπτ.Πήγαινε στη ΔΕΗ και κάνε καινούργια σύνδεση και άσε τον ιδιοκτήτη να τραβήξει το ζόρι,δίνοντάς του ακριβώς το αντίτιμο για την οικιακή κατανάλωσή σου!

Να βάλει μυαλό που δεν σε υποχρέωσε να μεταβιβάσεις στο όνομά σου την καινούργια παροχή.:devil:

Δημοσ.

btw,κάπου να πω και γω το πόνο μου,είχαν να μετρήσουν από τότε που άνοιξα,αμέλησα και γω να τους ενημερώνω κάθε τετράμηνο και μούρθε το χαμπέρι σήμερα:685€,10 kw τη μέρα-περίπου (μαγαζί).

Με ...πονάει...

Δημοσ.

Welcome to the club!!!! Καλά κ εσύ παίζεις με τη ΔΕΗ? Λες και δεν ξέρεις...

Τελικά ούτε εγώ έβγαλα άκρη.... Το τιμολόγιο οικιακό και ο μετρητής κομπλέ.... Μάλλον το σκυλί μου όταν λείπω, βάζει πλυντήριο, κάνει μπάνιο,βάζει πιστολάκι, μαγειρεύει για στρατόπεδο.... Τι να πω...Τζάμπα η χαρά μου χθες...

Δημοσ.
Welcome to the club!!!! Καλά κ εσύ παίζεις με τη ΔΕΗ? Λες και δεν ξέρεις...

Τελικά ούτε εγώ έβγαλα άκρη.... Το τιμολόγιο οικιακό και ο μετρητής κομπλέ.... Μάλλον το σκυλί μου όταν λείπω, βάζει πλυντήριο, κάνει μπάνιο,βάζει πιστολάκι, μαγειρεύει για στρατόπεδο.... Τι να πω...Τζάμπα η χαρά μου χθες...

αμα ξερει και να σιδερωνει μου τον δανειζεις? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...