Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση λογω ddr1

punishaur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια και καλως σας βρηκα!

εχω αυτην την συνθεση

a8n32sli

athlon 64 x2 4200+

ddr1 pc3200 2*512 kingston 400mhz

(λεω μονο αυτα γιατι εδω ειναι το ζουμι)

οταν το πηρα ηταν τουμπανο τωρα ουτε τακ τακ δε κανει λογω μνημης......

να αγορασω ddr καινουργια δε σκεφτομαι γιατι ειναι πανακριβες,μεταχειρισμενη ψαχνω και βλεπουμε...

αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι το εξης...θελω να αλλαξω μητρικη και να κρατησω τον επεξεργαστη...σε τι μητρικη απο τις καινουργιες μπαινει ο δικος μου?σκεφτομαι να αλλαξω μονο μητρικη και μνημες και να κρατησω ολο το υπολοιπο συστημα γιατι ειναι οκ...καμμια γνωμη??B)

Δημοσ.

δεν αξιζει να αλαξεις mobo και μνημες μονο γιατι δεν υπαρχει κατι καλο σε motheboard με λιγα χρηματα.. οποτε τα αλαζεις και τα 3...μεχρι ποσα χρηματα δινεις?

Δημοσ.

και τα 3 δε παιζει...αν ειναι ετσι αγοραζω μια μνημουλα τωρα και αγοραζω αργοτερα ολοκληρο pc...απλα θελω τωρα με λιγα χρηματα να κανω αναβαθμιση και η αλλαγη mobo μου δινει την δυνατοτητα να αλλαξω μνημη...

Δημοσ.

Αφού θέλεις,τώρα να αλλάξεις μόνο ''μητρικη και μνημες'',καλύτερα να μείνεις στο ψάξιμο μεταχειρισμένης μνήμης.Και όταν είσαι έτοιμος,κάνεις ριζική ανανέωση.

Δημοσ.

καπου εκει ειμαι κι εγω...γιατι ρε παιδια ομως η ddr παραμενει τοσο ακριβη μετα απο τοσα χρονια?εδω η τριτη γενια που ειναι αλλου σε ταχυτητα και μεγεθος κανει τα ιδια λεφτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...