karaap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αφού απεγκατέστησα το Ubuntu , το Fedora ,έκανα φορμάτ και εγκατέστησα ξανά τα windows συνεχίζει να συμπεριφέρεται το ίδιο . Δηλαδή δεν μου διαβάζει το live cd Acronis tru image backup. Ακόμη οταν ξεκινάει μετά την ενδειξη "boot απο cd " βγάζει δύο σειρές που γράφουν κάτι για " isolinux ........" Και μετά φορτώνει απο το σκληρό τα windows. Το " isolinux ...... " που το βρήκε αφου έκανα format και γιατί συνεχίζει να μην παίζει το acronis . Τι έχει πειράξει εκτός απο το σκληρό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Boot from cd έχεις βάλει από το bios;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 κανενα υπολειμμα το isolinux ειναι φορτωτης εκκινησης και υπαρχει μεσα στο cd αυτο που περιγραφεις σημαινει οτι ειναι <<χαλασμενο>> το cd σου υ.γ καλα τοσο καιρο που αντιμετωπιζεις παρομοια προβληματα δεν πηρες καμια καλυτερη μαρκα cd?δεν τα ξαναεγραψες σε χαμηλοτερη ταχυτητα?δεν κατεβασες νεες εικονες/η εστω δεν ελεγξες τις παλιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το isolinux εινια κατι που υπαρχει μονο σε bootable linux cds. Δεν εχει καμια σχεση με το σκληρο και την εγκατασταση των λειτουργικων σε αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μηπως εχεις ξεχασει κανενα δισκακι με drivers της motherboard? Μου εχει τυχει και εσπαγα για καμποση ωρα το κεφαλι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.