twiner Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ενταξει παιδια και εγω εχω μανδριβα και σε λαπτοπ και σε 2 desktop αλλα το να λεμε λιγακι την αληθεια δεν πειραζεικαι η αληθεια οπως ειπα ειναι οτι απο την 2008.1 εως σημερα απο αποψη σταθεροτητας πηγαινει πισω ολο bugs ειναι η <<ατιμη>> κριμα...πρεπει να κανει στροφη προς την σταθεροτητα Συγγνώμη παιδιά, δηλαδή θεωρείτε ότι αντίστοιχα τα Ubuntu, Opensuse και η Fedora έχουν στραφεί στη σταθερότητα; Η Mandriva μας έφταιξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν ξερω για fedora opensuse,αλλα το 9.04 ειναι πιο σταθερο απο το 8.10 σε μενα παντα δεν μου εφταιξε ολα για καλο γινονται εξαλου την <<στηριζω>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 το να σου αρεσει μια αλλη διανομη ειναι θεμιτο το να βαζεις διαολιες οτι η mandriva ειναι ενα ματσο χαλια ειναι αλλοδεν φταιει η mandriva αν εσυ εκανες 666 λαλακιες μαζι και εχεις μαυρα μεσανυχτα λιγη προσοχη στις εκφρασεις σου εσαι και νεοπας βλεπω τι παει να πει το νεοπας, δεν το καταλαβα ? δηλαδη επειδη εχεις ποσταρει πιο πολυ σημαινει οτι ξερεις περισσοτερα ? δεν το νομιζω 666 λαλακιες ? καλο !!!! ΜΕΓΑ λαθος, ουτε μια λαλακια δεν εγινε, δεν το συνηθιζω αλλωστε (την εμφανιση πηγα να αλλαξω, δεν εκανα κατι περιεργο) οσο για τα μαυρα μεσανυχτα, μαλλον εσυ τα εχεις (sorry αλλα θα τ'ακουγες) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:48 ---------- οχι sergyma εχει καποιο δικιο το παιδι στο οτι τρωει πολλα προβληματα σε τετοιου ειδους αλλαγεςαν διαβασεις και το bug μου θα καταλάβεις ασε που συνεχεια πεταει και ενα bug για το kde και κανει <<ανανεωση>> στη συνεχεια απλα πρεπει να ειναι λιγο πιο κοσμιος.. Τι πιο κοσμιος, εβρισα κανεναν ? πλακα κανετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν φταιει η mandriva αν εσυ εκανες 666 λαλακιες μαζι και εχεις μαυρα μεσανυχταλιγη προσοχη στις εκφρασεις σου εσαι και νεοπας βλεπω Γιατί δε δίνεις το καλό παράδειγμα με το να προσέχεις πρώτα ο ίδιος; Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν βρίσκετε ότι κάποιος έβγαλε λάθος, βιαστικά ή αδικαιολόγητα συμπεράσματα μπορείτε να το επισημάνετε με ωραίο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 καλημέρα nske ! πάω για ύπνο μετά από "μελέτη" php ! άμα γράφετε κώδικα θα γίνετε πιό ήρεμοι !:mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.