Προς το περιεχόμενο

Stacker Tec Cooled

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέτο χωρίς ψύξη στην ζεστή μεριά του μην το βάλεις καθόλου

επίσεις 12 Volt με 3 A θα σου κάψει το psu μιας στα 12Volt θα τραβήξει 24-25Α που είναι 300Watt

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοειτε πως στη ζεστη μερια θα μπει ψυκτρα. Τι προτεινεις να κανω ωστε να το τροφοδοτησω; Εχω μετασχηματιστη 1αμπερ με ρυθμιζομενη ταση αν του δωσω 5 βολτ θα ειναι οκ;

Δημοσ.

έγινε παραγγελία και το psu χθες το βράδυ

οπότε έρχεται αυτό και τέλος... αρκεί να μην φάω κανέναν τελωνείο και τρέχω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eχουμε και λέμε

το meanwell St-350 Rated 12V @ 29A 45€ από ebay όταν εδώ Ελλάδα το βρίσκω στα 122€

παίζει 14V max αλλά όπως είναι λογικό με λιγότερα A

όπως προδίδει και το όνομά αλλά και τα νούμερα 350 καθαρά Watt

με τα καλώδια είμαστε μια χαρά ούτε καν ζεστάθηκαν ;)

psu4.th.jpg psu5.th.jpg psu6.th.jpg

Photos Από την μόνωση δεν έχω αλλά έγινε αυτό που κάνανε και στο XS

backplate με πλαστελίνη από ένα παλιό block με βίδες από κάτω

γόμα κάρβουνο γύρο και μέσα στο socket και ένα πανάκι για να μην κολλήσει όλη πάνω στο block. και εδώ 2 photos το sandwich με το Cold plate του 11 το tec και το block όλα τοποθετημένα

coldplate.th.jpg coldplate.th.jpg

προβλήματα με πάγο νερά και τέτοια δεν είχα γιατί το tec μας βγήκε μικρό όπως είπα και πριν αλλά πάλι έπαιξε καλά, idle έχω 37-37-24-30 με βάση το realtemp και full load από ~80 ( δεν έχω κλιματιστικό στο σπίτι :P δεν αξιωθήκαμε να τα φτιάξουμε αυτό το καλοκαίρι μιας και κανένας δεν είναι μεσα όλοι τρέχουμε ) που είχα πριν τώρα δεν πάει πάνω από 60 στους πυρήνες, αυτά

περιμένω ένα tec τώρα 245Qcwatt@ 15.4V έναντι των 177QcWatt @ 15.4V *( δλδ κάπου στα 90QCWatt @ 12V που το έχω εγώ ) που είναι αυτό που έχω οπότε εν αναμονή και βλέπουμε

completel.th.jpg

μένει να βρω κάπου να το χώσω μέσα στο κουτί το meanwell γιατί είναι λίγο μαρκούτσι κατα τα άλλα και για μικρό tec δεν περίμενα 20*C κάτω με τίποτα οπότε μια χαρά είμαι με το μεγαλύτερο δεν ξέρω τι να περιμένω ειδικά το χειμώνα θα έχει πλάκα :P

Δημοσ.

καλοκαιριάτικα με τέτοια ζέστη και με τα κλιματιστικά off δεν νομίζω όταν σπίτι έχουμε 35 και βάλε :/

είναι και δύσκολη περίοδος για τα pc και το κλιματιστικό δεν δουλεύει :P

συν οτι το τεκ μου βράζει το νερό και θέλω πιο δυνατούς ανεμιστήρες στο ψυγείο :P

τώρα με το καινούριο tec παίζω στους 40 full load αλλά βγάζει πάγο σε idle :P

Δημοσ.

( Nice, και η μητρική της υπογραφής σου είναι 600+ FSB capable (τουλάχιστον σε c2d) οπότε ενδιαφέρον χείμωνα θα έχεις :devil: )

Αγοράστε μετοχές της ΔΕΗ :P

Δημοσ.

θα δείξει πιο πολύ για πείραμα το έκανα bench και τέτοια τα σταμάτησα καλή ήταν η φάση αλλά έχει ξεφύγει πια...

μετοχές όχι ακόμα όταν περάσω το 1.5KW τότε θα το τσεκάρω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...