kostasfalcon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γεια σε ολους. Θελω να θιξω ενα θεμα το οποιο εμενα προσωπικα με εξοργισε. Θα ειμαι συντομος και περιεκτικος. Αγορασε λοιπον μια φιλη μου εναν φορητο απο μια αλυσιδα ηλεκτρικων τον Δεκεμβριο του 2008. Το φορητο ειναι ενα fujitsu - siemens με amd 15,4 οθονη και ati καρτα γραφικων. Κανει πολυ φασαρια και τον τελευταιο καιρο σβηνει απο μονο του. Τις προτεινα να το παει απο εκει για να το κοιταξουν. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι αφου διαλεξε τι θα αγορασει τις το βγαλανε απο την πλατη το τοποθετησανε σε ενα κουτι και της το δωσανε. Η φιλη μου τους ειπε οτι θελει καινουργιο και οχι αυτο και της απαντησανε οτι δεν γινεται!!!!! Πηρα λοιπον εγω τηλ στην αλυσιδα και εν ολιγις μου το αποκλεισανε και οτι δεν κανουν ποτε τετοια πραγματα παρα μονο με την συμφωνη γνωμη του πελατη, οπως επισης "τωρα το θυμηθηκατε"? Τα εχω παρει πολυ ασχημα - η φιλη μου δεν ξερει απο υπολογιστες και την εκμεταλευτηκανε αισχρα.......Ακουω σχολια σας......
gchris7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλά απαράδεχτο το κατάστημα, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η φίλη σου. Δεν χρειάζεται να ξέρεις από υπολογιστές για να μην αγοράσεις κάτι που ήταν στην βιτρίνα του καταστήματος... Ποιο είναι το κατάστημα btw?
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ανοιξτε το laptop και φυσηξτε το να φυγει η σκονη, μπορει το προβλημα να λυθει η φιλη σου μπορει να μην ξερει απο υπολογιστες αλλα σιγουρα θα καταλαβε οτι αγορασε χωρις καποια εκπτωση κατι το οποιο δεν ηταν κουτα,μπορουσε να πει οχι και να φυγει η να παρει καποιον αλλο
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Και τι θέλεις ακριβώς να κάνει το κατάστημα 7 μήνες μετά την αγορά. Ναι, είναι χαζομάρα αυτό που έγινε και ναι δεν είναι σωστό αλλά λογικό είναι να κάνουν τις πάπιες τώρα
the_eye Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γιατί με το ζόρι τις το δώσανε, ας μην το έπαιρνε. Ήταν μήπως τελευταίο κομμάτι και το πήρε με έκπτωση ; Αφού είναι στην εγγύηση γιατί το συζητάς και δεν τους το δίνεις να το φτιάξουν.
alex89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γεια σε ολους. Θελω να θιξω ενα θεμα το οποιο εμενα προσωπικα με εξοργισε. Θα ειμαι συντομος και περιεκτικος. Αγορασε λοιπον μια φιλη μου εναν φορητο απο μια αλυσιδα ηλεκτρικων τον Δεκεμβριο του 2008. Το φορητο ειναι ενα fujitsu - siemens με amd 15,4 οθονη και ati καρτα γραφικων. Κανει πολυ φασαρια και τον τελευταιο καιρο σβηνει απο μονο του. Τις προτεινα να το παει απο εκει για να το κοιταξουν. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι αφου διαλεξε τι θα αγορασει τις το βγαλανε απο την πλατη το τοποθετησανε σε ενα κουτι και της το δωσανε. Η φιλη μου τους ειπε οτι θελει καινουργιο και οχι αυτο και της απαντησανε οτι δεν γινεται!!!!! Πηρα λοιπον εγω τηλ στην αλυσιδα και εν ολιγις μου το αποκλεισανε και οτι δεν κανουν ποτε τετοια πραγματα παρα μονο με την συμφωνη γνωμη του πελατη, οπως επισης "τωρα το θυμηθηκατε"? Τα εχω παρει πολυ ασχημα - η φιλη μου δεν ξερει απο υπολογιστες και την εκμεταλευτηκανε αισχρα.......Ακουω σχολια σας...... "Τις το βγάλανε από την πλάτη". Αν εννοείς πως ο φορητός ήταν σε ράφι και της δώσανε αυτόν, θα μπορούσε να μην το δεχθεί. Θα μπορούσε να ζητήσει κάποιον φορητό που είναι σε κούτα που θα ανοιχθεί μπροστά της. Έχω πάρει τηλεόραση από ράφι και για εμένα καλύτερα γιατί έπαιξε στο κατάστημα και αν ήτανε να βγάλει κάτι θα το έβγαζε εκεί. Με το φορητό υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως δεν είναι καλό να δουλεύει όλη την ώρα που είναι το κατάστημα ανοιχτό (αν τον έχουνε συνέχεια να δουλεύει).
mchrisober Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 φιλε μου εαν εχει εγγυηση το πας πισω και δεν παν να λεν οτι θελουν , θα το παρουν και θα το φτιαξουν. Εδω που τα λεμε ομως φταει και η φιλη σου γιατι το πηρε απο το ραφι.
kostasfalcon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Της τα εριξα και εγω που πηρε γουρουνι στο σακι. Το θεμα τωρα ειναι οτι το κακο εγινε, αυτοι κανουν τις παπιες οπως σωστα ειπε να φιλος πιο πανω. Μου την ειπαν και απο πανω οι μακακες - οτι δεν κανουν τετοια πραγματα. το καλο ειναι οτι η φιλη μου θυμαται φατσες και σκοπευω να παω μαζι της. ΚΟΛΑΣΗ θα το κανω εκει μεσα - μονο να μην εχουν σουταρει ηδη τον υπαλληλο που της το πασαρε.
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αυτο το παθαινουν πολλοι και απο εκει και περα να διεκδικησει τα δικαιωματα της, φυσικα εξυπακουεται οτι πρεπει να κανει καταγγελιες και τελος να τους κανει φασαρια...
ClockOrange Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Οτι και να έχει προηγηθεί εάν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση το πας και στο διορθώνουνε.Πόσος καιρός έχει περάσει ?
StavrosD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 http://www.multirama.gr/legal/sales 8. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν το αγορασε απο Multirama - απο αλυσιδα ηλεκτρικων - ηλεκτρονικων το πηρε.
dhmak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όπως είπε και ο 21century, ήσυχα κι απλά κάνεις μιά καταγγελία και καθάρισες -αφήνεις την καταγγελία να δουλέψει για σένα- με φασαρίες, τσαμπουκάδες κι άλλες τέτοιες μαγκές το μόνο που θα καταφέρεις, είναι ούτε το κατάστημα να σου αλλάξει τον φορητό αλλα κι απ' την άλλη θα νιώθεις σά μ.....ς που χαλάστηκες τόσο άσχημα ψυχικά, δέν αξίζει με τίποτα να χαλαστείς έτσι, για κάτι τέτοιο.
vagpap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Συγνώμη, αλλά θα αλλάξει οποιοδήποτε κατάστημα προιόν αγορασμένο πριν από 7 μήνες? Η εγγύηση βεβαίως και ισχύει, ανεξάρτητα από το από που στο έδωσαν, αλλά αλλαγή μετά από 7 μήνες? Μπορεί να την εκμεταλεύτηκαν, δεν το πήρε χαμπάρι, δεν το σκέφτηκε οκ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το γυρίσει για επισκευή, να μην ξαναγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και να έχει τα μάτια της ανοιχτά την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.