Προς το περιεχόμενο

Πόσοι Έλληνες είναι στο facebook;

vrodinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως εγώ δυσκολεύομαι να βρω κόσμο που ξέρω προσωπικά, που να μην έχει Facebook.

Έχει δίκιο ο toufas, αν κατάλαβα καλά τι λέει, πώς το social networking δε σημαίνει απαραίτητα κουτσομπολιό. Αλλά στην πράξη, από τους γύρω μου, βλέπω συνέχεια το τι έμαθαν συμπαίραναν συνέβη στο facebook για τον άλλον και ποιος accidentally την τέτοια. Aμαν πια. Χαίρομαι όταν γνωρίζω άτομο που δεν έχει πλέον.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου την δινει παρα πολυ οταν βλεπω κατι κοριτσακια και κατι μαλακες να παιρνουν το netbook στην καφετερια για να μπουν μονο και μονο facebook...

εγω ειμαι μονος στην ταξη μου που δεν εχω facebook...κωλοφεισμπουκακιδες:P

Δημοσ.
Κοιτα το να κριτηκαρεις δημοσιως το fb ειναι η μοδα που φοριεται. Επιπλεον τετοιου ειδους κριτικη προσφερεται για να αποδειξεις ποσο ωριμος και συνηδητοποιημενος εισαι και δεν ανεχεσαι το ηλεκτρονικο φακελωμα κλπ. Κοινως σου δινει +++++ να το κριτικαρεις.

Αν ειναι μοδα να κριτικαρεις το fb δημοσιως γιατι τοτε ολοι εχουν fb? Γιατι οι συνηδητοποιημενοι, οπως λες, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα? Εγω ας πουμε, δεν γουσταρω το fb. Αυτο τι σημαινει? Οτι θα το βουλωσω και δεν θα λεω την αποψη μην τυχον και χαρακτηριστω τρεντυ και μοδατος απο τους υπολοιπους? Ακου μοδα. Αν ειναι ετσι, να ανοιξω acount στο fb για να μην ανηκω στην μαζα και στην μοδα. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα με λιγα λογια.

Δημοσ.
Κοιτα το να κριτηκαρεις δημοσιως το fb ειναι η μοδα που φοριεται.

Ναι , αλλά μεγαλύτερη μόδα είναι το fb αυτό καθεαυτό.

Προσωπικά, για social networking χρησιμοποιώ μόνο last.fm ( uhm, και MSN ισως μπορεις να πεις, αν και ειναι διαφορετικο, περισσοτερο chat παρα sn). Το οποίο δεν σηκώνει κουβέντα ότι είναι ανώτερο, ετσι.

?

Δημοσ.
Αν ειναι μοδα να κριτικαρεις το fb δημοσιως γιατι τοτε ολοι εχουν fb? Γιατι οι συνηδητοποιημενοι, οπως λες, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα? Εγω ας πουμε, δεν γουσταρω το fb. Αυτο τι σημαινει? Οτι θα το βουλωσω και δεν θα λεω την αποψη μην τυχον και χαρακτηριστω τρεντυ και μοδατος απο τους υπολοιπους? Ακου μοδα. Αν ειναι ετσι, να ανοιξω acount στο fb για να μην ανηκω στην μαζα και στην μοδα. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα με λιγα λογια.

η αντιδραση (για την αντιδραση) ειναι γενικοτερα κατι που φοριεται. Οχι με τη λογικη του τρεντυ, αλλα με τη λογικη του ωριμου και συνηδητοποιημενου ταχα. Τωρα το ποσο ωριμοι και συνηδητοποιημενοι ειναι αυτοι που κριτικαρουν το fb για φακελωμα κλπ, σε παραπεμπω σε ανωτερω ποστ μου.

Συμφωνω με αυτους που δεν το γουσταρουν για τις υπηρεσιες που προσφερει, διαφωνω με αυτους που βγαινουν σε στυλ Ελενη Λουκα και προειδοποιουν για τους κινδυνους που κρυβει -λες και ειναι βλακες ολοι οσοι εχουν fb και αυτοι που δεν εχουν ειναι ενα σκαλι παραπανω σε πνευματικο επιπεδο-. Και για το ποσο αχρηστο ειναι κλπ. Ασε οτι πολλοι απο αυτους ειναι κρυφα ταλεντακια κ μπαινουν οποτε εχουν χρονο :)

Δημοσ.
η αντιδραση (για την αντιδραση) ειναι γενικοτερα κατι που φοριεται. Οχι με τη λογικη του τρεντυ, αλλα με τη λογικη του ωριμου και συνηδητοποιημενου ταχα. Τωρα το ποσο ωριμοι και συνηδητοποιημενοι ειναι αυτοι που κριτικαρουν το fb για φακελωμα κλπ, σε παραπεμπω σε ανωτερω ποστ μου.

Συμφωνω με αυτους που δεν το γουσταρουν για τις υπηρεσιες που προσφερει, διαφωνω με αυτους που βγαινουν σε στυλ Ελενη Λουκα και προειδοποιουν για τους κινδυνους που κρυβει -λες και ειναι βλακες ολοι οσοι εχουν fb και αυτοι που δεν εχουν ειναι ενα σκαλι παραπανω σε πνευματικο επιπεδο-. Και για το ποσο αχρηστο ειναι κλπ. Ασε οτι πολλοι απο αυτους ειναι κρυφα ταλεντακια κ μπαινουν οποτε εχουν χρονο :)

Έχεις σκεφτεί οτι κάποιος μπορεί να δοκίμασε το fb,και επειδή απλά δε του άρεσε να το κριτικάρει;Δηλ, ντε κ καλά δε πρέπει να κριτικάρουμε επειδή θα φανούμε κομπλεξικοί;

Εμένα γενικότερα στη ζωή μου τη σπάει η μάζα,το "όλοι το κάνουν" ή "όλοι το έχουν" ακριβώς γι αυτό το fb είχε ήδη έναν ανασταλτικό παράγοντα προτού καν το δοκιμάσω.Το δοκίμασα,μου άρεσε που βρήκα κάποιους παλιούς γνωστούς αλλά όλα τα υπόλοιπα (Req spamming από το κάθε μαλάκα,apps maps ktl) μου έφεραν αναγούλα.Έτσι αναγκάστηκα να κάνω permadelete.Εγώ τώρα είμαι των σπηλαίων και έχω μείνει πίσω; B)

Δημοσ.

το τι κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του ετσι αλλα το να απορει ο καθε Νεατερταλ γιατι δεν ειμαι στο facebook και τι το παιζω ε ειναι too much

συμφωνω με το παλικαρι που λεει οτι διαφοροι δηθεν κανουν κηρυγμα με αφορμη λεει τα προσωπικα δεδομενα ενω οι ιδιοι φεισμπουκιαζουν μεχρι θανατου

καταλαβαινω επισης οτι δεν μαμακιζονται με τις ωρες ολοι οι εγγεγραμενοι χρηστες ουτε οτι οι παντες μπαινουν για κουτσομπολιο-κατινια και καμακι

ομως τι να λεμε τωρα η πλειοψηφια μπαινει για καμακι-κουτσομπολιο-μαλακινση γενικοτερα,καλα κανουν αλλα οταν μου την λενε επειδη δεν ασχολουμαι με την @@ρια η οταν υποκρινονται οτι ψαχνουν συμμαθητες (ε μα ναι για τους συμμαθητες τους γραφονται και καθονται με τις ωρες) ε τα παιρνω

τεσπα happy facebooking μαγκες

Δημοσ.

"προσωπικα δεδομενα" :fear:

Απο ποτε η φατσα μας εγινε προσωπικο δεδομενο;

Απο ποτε το ονομα μας εγινε προσωπικο δεδομενο;

btw Εχω 3 καθηγητες στο facebook (ο ενας ειναι 50 χρονων και βαλε).

Δημοσ.

Γιατί όποτε βλέπω αυτό το θέμα θυμάμαι το τραγούδι ''5 Έλληνες στον Άδη''; Δε ντη μπαλεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...