million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ανάλογα πού βρίσκονται οι παλιοί σου συμμαθητές. Προσωπικά έχω βρει τους δικούς μου στα τέσσερα πέρατα της γης (όπως και το περίμενα). ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις οτι ουτε ξερω τον καθενα προσωπικα ουτε ξερω τι κανει με τον χρονο του για να ειναι καθετη και απολυτη η αποψη μου Υγ επειδη ενα ψιλοπροβληματακι εκφρασης το εχω,φανταζομαι η ειρωνικη χροια δεν ειναι εμφανης ε?
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 2m και κάτι ψιλά... το κόβω λίγο δύσκολο να είναι 1.5m Έλληνες στο facebook...χαλαρά υπάρχουν διπλοί και τριπλοί λογαριασμοί κτλπ κτλπ Παιζει ομως απο μια συνδεση να μπαινουν και περισσοτεροι χρηστε του fb.Για παραδειγμα μια εικογενεια μια συνδεση θα χρειαζοταν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις οτι ουτε ξερω τον καθενα προσωπικα ουτε ξερω τι κανει με τον χρονο του για να ειναι καθετη και απολυτη η αποψη μου Υγ επειδη ενα ψιλοπροβληματακι εκφρασης το εχω,φανταζομαι η ειρωνικη χροια δεν ειναι εμφανης ε? Φυσικά είναι εμφανής (αφού συνοδεύεται κι από το ) , αλλά αυτό δεν αλλάζει την απάντησή μου.
RubiksCube Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Άραγε αυτοί οι 1.5 million χρήστες έχουν διαβάσει τους όρους του fb? Πάντως υπάρχει και λιγοστός κόσμος ο οποίος αντιστέκεται στην ανουσιότητα του fb. Οκ, το να βρεις παλιούς συμμαθητές έχει ουσία, αλλά μέχρι εκεί. Το να περνάς 2-3 ώρες καθημερινά ψάχνοντας διάφορα είναι ανούσιο.
adamakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Άραγε αυτοί οι 1.5 million χρήστες έχουν διαβάσει τους όρους του fb?Πάντως υπάρχει και λιγοστός κόσμος ο οποίος αντιστέκεται στην ανουσιότητα του fb. Οκ, το να βρεις παλιούς συμμαθητές έχει ουσία, αλλά μέχρι εκεί. Το να περνάς 2-3 ώρες καθημερινά ψάχνοντας διάφορα είναι ανούσιο. ποιος διαβαζει τους ορους ή για να το πω πιο σωστα ολους τους ορους οταν κανει εγγραφη σε μια ιστοσελιδα?? συμφωνω απολυτα με τα υπολοιπα που γραφεις γι αυτο και δεν εγκαθιστω applications και εχω οτι περιεχομενο βαζω αποκλειστικα για τους φιλους οι οποιοι ειναι ελαχιστοι και τους ξερω ολους προσωπικα
Toufas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αυτο το μισος για το facebook ειναι αρκετα ενοχλητικο. το οτι μερικοι το εχουν κανει chatroom για να λενε τα κουτσομπολια τους δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αυτο το μισος για το facebook ειναι αρκετα ενοχλητικο. το οτι μερικοι το εχουν κανει chatroom για να λενε τα κουτσομπολια τους δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο. Κοιτα το να κριτηκαρεις δημοσιως το fb ειναι η μοδα που φοριεται. Επιπλεον τετοιου ειδους κριτικη προσφερεται για να αποδειξεις ποσο ωριμος και συνηδητοποιημενος εισαι και δεν ανεχεσαι το ηλεκτρονικο φακελωμα κλπ. Κοινως σου δινει +++++ να το κριτικαρεις. Εγω ομως γιατι βαζω στοιχημα οτι τουλαχιστον οι μισοι απο αυτους που κανουν κριτικη ειναι συχνοτατοι επισκεπτες στο fb? Τελος, επειδη πολυ κρατα αυτη η καραμελα με το φακελωμα καλο θα ειναι να ξερετε (που τα ξερετε και τα αποδεχεστε συνηδειτα) τα παρακατω. Εχετε internet? Φακελωνεστε ανελεητα απο 10δες-1000δες φορεις. Απο τα φορουμ στα οποια εκφραζετε καθε ειδους αποψη (πολιτικη, αθλητικη κλπ), χωρις να ξερετε ποιοι μπορει να τα διαχειριζονται, μεχρι τους ISP σας που βλεπουν τι σελιδες επισκεπτεστε με τι συχνοτητα κλπ. Εχετε κινητο? Ξερω. Οχι μονο 1 αλλα 2 το λιγοτερο. Ε να ξερετε οτι και εκει φακελωνεστε εξισου ευκολα αν χρειαστει. Το fb ειναι το λιγοτερο λοιπον. Και φυσικα δεν παιρνω το μερος του fb, αλλα δεν καταλαβαινω πως μερικους τωρα τους πιασανε οι ευαισθησιες για το φακελωμα. Απλως οπως προανεφερα θεωρω πως ειναι η μοδα που φοριεται να κριτικαρουμε το fb (την ωρα που το χρησιμοποιουμε αδιαλλειπτως).
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ποιό φακέλωμα ρε 'σεις; Επειδή πάνε κάτι μαλακισμένα και βάζουν κινητά και αριθμούς λογαριασμών; Αυτές είναι οι μαλακίες.Κατά τα άλλα μια χαρά...τα μιλφάκια ψάχνονται άγρια.ΧΑΧΑ.
RubiksCube Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αυτο το μισος για το facebook ειναι αρκετα ενοχλητικο. το οτι μερικοι το εχουν κανει chatroom για να λενε τα κουτσομπολια τους δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα. Εγώ πάντως δεν έκανα βασικά κριτική στο facebook, αλλά στον τρόπο χρήσης του. Επίσης είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, να είσαι στην παραλία, στο super market, στο οπουδήποτε και να ακούς για την τάδε φωτογραφία που ανέβασε ο τάδε πρώην και "ποια είνα αυτή που είναι δίπλα του?" και διάφορα τέτοια κατινίστικα. Ή για το ποιος έχει πιο πολλούς "φίλους". Δεν λέω ότι όλοι το κάνουν αυτό. Αααα και πόσο μάλλον μ****α είναι να κάνετε δισεκατομμυριούχο (τουλάχιστον) έναν φοιτητή που έκλεψε την ιδέα από συμφοιτητές του. Όσο για το αν ειναι μόδα η κριτική στο facebook, δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη μόδα από το να έχεις αccount στο fb.
teo64x Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πάντως εγώ δυσκολεύομαι να βρω κόσμο που ξέρω προσωπικά, που να μην έχει Facebook.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα. Εγώ πάντως δεν έκανα βασικά κριτική στο facebook, αλλά στον τρόπο χρήσης του. Επίσης είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, να είσαι στην παραλία, στο super market, στο οπουδήποτε και να ακούς για την τάδε φωτογραφία που ανέβασε ο τάδε πρώην και "ποια είνα αυτή που είναι δίπλα του?" και διάφορα τέτοια κατινίστικα. Ή για το ποιος έχει πιο πολλούς "φίλους". Δεν λέω ότι όλοι το κάνουν αυτό. Αααα και πόσο μάλλον μ****α είναι να κάνετε δισεκατομμυριούχο (τουλάχιστον) έναν φοιτητή που έκλεψε την ιδέα από συμφοιτητές του. Όσο για το αν ειναι μόδα η κριτική στο facebook, δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη μόδα από το να έχεις αccount στο fb. Μοδα ειναι και τα 2. Απλα αυτοι που βγαινουν και κριτικαρουν ανουσια, ειναι αυτοι που προσπαθουν να κανουν τη διαφορα για να ακουστουν, χωρις να εχει και ιδιαιτερο νοημα στην προκειμενη περιπτωση. Επισης τον απλο χρηστη δε νομιζω οτι τον ενδιαφερει και πολυ αν ο τυπος που εστησε το fb εχει κλεψει την ιδεα απο συμφοιτητες του. Αν ηταν ετσι, τοτε θα δουλευαμε ακομα σε DOS και το internet θα το χρησιμοποιουσε μονο ο Αμερικανικος στρατος.
RubiksCube Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Επισης τον απλο χρηστη δε νομιζω οτι τον ενδιαφερει και πολυ αν ο τυπος που εστησε το fb εχει κλεψει την ιδεα απο συμφοιτητες του. Δεν ξέρω ποιος είναι ο απλός χρήστης αλλά σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει ούτε αυτό, ούτε τι γίνονται οι φωτογραφίες που ανεβάζει (πριν και αφού τις σβήσει) και διάφορα άλλα. Γι' αυτό θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με το fb αλλά με πολλούς από τους τρόπους χρήσης του, όπως να ψάχνει κανείς για γκόμενα/ο, να είναι ο κύριος τρόπος να μιλάει με τους φίλους του, να ξεσκάβει γνωστούς γωστών (ω γνωστοί!) και αλλά τέτοια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με το fb αλλά με πολλούς από τους τρόπους χρήσης του, όπως να ψάχνει κανείς για γκόμενα/ο, να είναι ο κύριος τρόπος να μιλάει με τους φίλους του, να ξεσκάβει γνωστούς γωστών (ω γνωστοί!) και αλλά τέτοια. Σωστο και συμφωνω σε αυτο. Αλλα η περιεργεια και το κουτσομπολιο ειναι χαρακτηριστικο του Ελληνα, οποτε ενα τεχνολογικο μεσο που τον βοηθαει και του ικανοποιει τα παραπανω, καταλαβαινεις πως θα το αγαπησει αμεσα. Οπως και εγινε. Η χρηση πραγματι ειναι αρκετα λανθασμενη, απτην αλλη ομολογω οτι θα ηθελα να δω φωτογραφιες καποιας πρωην μου πχ, την οποια εχω να δω και να μιλησω 7 χρονια. Και δεν νιωθω ενοχες, απτη στιγμη που εν γνωση της δινει στον καθενα αυτη τη δυνατοτητα -καλοπροαιρετο η οχι-. Σιγουρα ομως ειναι λαθος να κανουμε μονοδρομο στις σχεσεις μας το facebook.
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αυτο το μισος για το facebook ειναι αρκετα ενοχλητικο. το οτι μερικοι το εχουν κανει chatroom για να λενε τα κουτσομπολια τους δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο. και το hype της μλκας επισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.