Προς το περιεχόμενο

Πόσοι Έλληνες είναι στο facebook;

vrodinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πόσοι πραγματικά Έλληνες χρησιμοποιούν το facebook. Μέχρι πρότινος τα μόνα στοιχεία στα οποία είχαμε πρόσβαση προερχόντουσαν από το Panel για την δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο facebook. Μια περισσότερο ασφαλή απάντηση πάντως φαίνεται να δίνει το Checkfacebook.com το οποίο αν και λειτουργεί μόλις ένα μήνες έχει αποκτήσει ιδιαίτερα φήμη, περισσότερο στο εξωτερικό. Σύμφωνα λοιπόν με το CheckFacebook.com υπάρχουν 1,515,240 (!!) Eλληνικοί λογαριασμοί, με το 55,8% να ανήκουν σε άντρες και το 44,2 σε γυναίκες. Ηλικιακά, το 36,3% των Ελλήνων χρηστών του facebook είναι μεταξύ 25 και 34 ετών ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται, φυσιολογικά, η ηλικιακή ομάδα των 18-24 ετών.

Αν όλοι αυτοί οι αριθμοί σαν φαίνονται εξαιρετικά μεγάλοι, θα πρέπει να γνωρίζεται πως η ελληνική κοινότητα αντιστοιχεί μόλις στο 0,71% του συνολικού αριθμού χρηστών του facebook, με την Αμερική όπως είναι λογικό να είναι πρώτη στη σχετική λίστα με 64εκ. εγγεγραμμένους χρήστες, ή πιο απλά έχει το 30% των χρηστών της σελίδας.

away.gr

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(...)με το 55,8% να ανήκουν σε άντρες και το 44,2% σε γυναίκες.

Δυστυχώς κάποιοι δε θα μπιφτεκώσουν.

Δημοσ.

Δε μου φαίνεται παράλογο το νούμερο, μέχρι και οι γονείς μου έχουν facebook. Ξεχωριστό ε.

Δημοσ.
Σκέφτεσαι λάθος, δεν υπολογίζεις τους gay και τις gayσσες...

Ακόμη χειρότερα, οι straight έχουν ανταγωνισμό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όλοι οι Έλληνες που έχουν ιντερνετ πόσοι είναι ;

2m και κάτι ψιλά...

το κόβω λίγο δύσκολο να είναι 1.5m Έλληνες στο facebook...χαλαρά υπάρχουν διπλοί και τριπλοί λογαριασμοί κτλπ κτλπ

Δημοσ.
θεε μου ποσοι ψαχνουν τους παλιους συμμαθητες τους!!!

αυτο θα πει κοινωνικη συνοχη:P

τωρα που ειπες για συμμαθητες,ειχα ξεθαψει πριν κανα μηνα απο την αποθηκη κατι φωτο απο το γυμνασιο,ανεβασα μια κ τους επισημανα ολους κ μεσα σε μια μερα ειχε γυρω στα 200 σχολια...θυμηθηκαμε τα παλια χαχααχ...παντως ολους 8α τους βρεις εκει!

• Super Moderators
Δημοσ.
θεε μου ποσοι ψαχνουν τους παλιους συμμαθητες τους!!!

αυτο θα πει κοινωνικη συνοχη:P

Ανάλογα πού βρίσκονται οι παλιοί σου συμμαθητές. Προσωπικά έχω βρει τους δικούς μου στα τέσσερα πέρατα της γης (όπως και το περίμενα). ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...