Αbominable Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Έχω ένα partition ntfs με windows ξεχασμένα και από τον Θεό. Τις προάλλες που προσπάθησα να bootαρω τα windows να δω τι έχουν μέσα μου πέταγε σφάλματα. Τσεκάρω στο linux να τον κάνω mount να δω τι γίνεται, πάλι προβλήματα. Βοοτάρω με το cd των windows, repair, chkdsk >This volume appears to contain one or more unrecoverable problems. Επομένως εγώ τώρα πάω για format; Ή υπάρχει και κανένας άλλος τρόπος να δω τι παίζει με το partition ; Έχω τόσο καιρό να ασχοληθώ με windows που τα έχω ξεχάσει όλα..
alex89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλύτερα να τσεκάρεις το σκληρό. Δες τη μάρκα είναι, μπες στο site της εταιρίας. Όλες έχουν διαγνωστικά προγράμματα που τα γράφεις σε cd και τα τρέχεις από εκεί για να δεις αν ο δίσκος είναι εντάξει.
Αbominable Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Θα το τσεκάρω, πάντως πρόκειται μόνο για το partition των Windows. Το ακριβώς επόμενο partition είναι του linux και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ.
alex89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μπορείς αν θες να κάνεις εξέταση για σφάλματα στο συγκεκριμένο partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.