tasosvel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Σήμερα ψάχνοντας το τρέιλερ της ταινίας στο Youtube, εντόπισα και μια διαφορετική έκδοση του τρέιλερ!! Μην τη χάσετε :) Μιλάμε για πραγματική Τιτανομαχία!! Πάγκαλος vs Gods!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SYy3Vhwc4NE[/ame]
gpanagiotou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Το μεσημέρι άκουγα μια εκπομπή για την τεχνολογία στο ραδιόφωνο (δε θυμάμαι πώς τη λένε, στον 9,84 ήταν ) και αναφέρθηκαν και στην Τιτανομαχία. Είπαν ότι είναι the next best thing μετά το Avatar. Άρα, έχουμε να περιμένουμε!
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Το μεσημέρι άκουγα μια εκπομπή για την τεχνολογία στο ραδιόφωνο (δε θυμάμαι πώς τη λένε, στον 9,84 ήταν ) και αναφέρθηκαν και στην Τιτανομαχία. Είπαν ότι είναι the next best thing μετά το Avatar. Άρα, έχουμε να περιμένουμε! την τυφλα τους: http://marketsaw.blogspot.com/2010/03/clash-of-dimensions-titans-clip.html Περιμενετε να δειτε κατι ισαξιο με το 3D του Αβαταρ,τον δεκεμβρη με το Τron Legacy ---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ---------- Θελω να ελπιζω κατι κοντα σε God of war,Pure fun δλδ hack n slash.. oι σεναριογραφοι και ο σκηνοθετης εχουν πει πως το GoW τους εχει εμπνευσει παρα πολυ κατα την δημιουργια της ταινιας.τωρα το κατα ποσο πολυ θα μοιαζει η ταινια με την αισθητικη,την ατμοσφαιρα και την δραση του παιχνιδιου ,θα δειξει.
Sir Pretender Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Προσπαθεί να με πείσει ένας φίλος να πάμε. Διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί μία ταινία που να βασίζεται στην ελληνική μυθολογία που να μην μου φέρει αναγούλα (στην καλύτερη περίπτωση)... Dunno, θα δείξει αν και δεν με βλέπω να το... γλιτώνω
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 βγηκαν τα πρωτα ρεβιους. στο φορουμ του πλειστεισιον οι γκειμερς κατηγορουν την ταινια οτι ειναι God of War rip-off. αρα τα νεα ειναι καλα,η ταιναι θα μαμαει.
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 την τυφλα τους:http://marketsaw.blogspot.com/2010/03/clash-of-dimensions-titans-clip.html Περιμενετε να δειτε κατι ισαξιο με το 3D του Αβαταρ,τον δεκεμβρη με το Τron Legacy ---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ---------- oι σεναριογραφοι και ο σκηνοθετης εχουν πει πως το GoW τους εχει εμπνευσει παρα πολυ κατα την δημιουργια της ταινιας.τωρα το κατα ποσο πολυ θα μοιαζει η ταινια με την αισθητικη,την ατμοσφαιρα και την δραση του παιχνιδιου ,θα δειξει. Καθώς πλήθαιναν οι πληροφορίες για την ταινία και περνούσε ο καιρός, μου δημιουργήθηκε έντονα η αίσθηση ότι το 3d τους βγήκε στην πορεία, κάπου πριν το τέλος. Στο στυλ "-Ρε συ, ξεχάσαμε να το κάνουμε 3D! -Καλά λες, μαλακία, do it now!" Όσο για το Tron Legacy, έχω απολαύσει το trailer ουκ ολίγες φορές σε κάτι φοβερές 200άρες philips πολυκαταστημάτων! Κάποια στιγμή, μια από αυτές θα είναι δικιά μου, μόνο δικιά μου!!!
Kasrith Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Προσπαθεί να με πείσει ένας φίλος να πάμε. Διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί μία ταινία που να βασίζεται στην ελληνική μυθολογία που να μην μου φέρει αναγούλα (στην καλύτερη περίπτωση)... Dunno, θα δείξει αν και δεν με βλέπω να το... γλιτώνω Σιγα ρε συ.. Σε τετοιες ταινιες απενεργοποιεις τον εγκεφαλο και αφηνεις τα ματια να διασκεδασουν. Μια χαρα διασκεδαστικο μου φαινεται εμενα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.