Praetorianos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για να καταλάβω, εσύ κρατάς το "μήλο" μόνο και μόνο για την οθόνη του?????? Βασικά ναι. Η οθόνη σε συνδυασμό με το software είναι αυτό που κρατάνε τις πωλήσεις, πιστεύεις ότι το iphone κοντράρει τα υπόλοιπα smartphones στα τεχνικά χαρακτηριστικά ας πούμε?
Power21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδες και εγω μια απο τα ιδια ελεγα μεχρι που ανακαλυψα το iPhone !!! Τι να λεμε. Ολα τα λεφτα. Οποιος γουσταρει και κατεχει τεχνολογια περνει iPhone και τελος! Για τους υπολοιπους Bill Gates και μπλε οθονες!
kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ο συνδυασμός software hardware (αυτού του hardware που σε κάποια σημεία υστερεί σε σχέση με ένα htc ή ακόμα και με ένα απλό samsung με amoled και αυτού του software που ακόμα δεν στέλνει καλά καλά αρχεία μέσω bt) και η απίστευτα αρμονική συνεργασία αυτών, είναι που προσφέρει στο χρήστη του iphone αυτή τη μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Είδαμε το android, είδαμε και τα wm 6.5, κανένα shell δεν μπορεί να αλλάξει δραματικά τα εν λόγω λειτουργικά. Η χρήση ενός Iphone 3gs είναι δρόμος χωρίς γυρισμό, πραγματική απόλαυση, από το κομπιουτεράκι μέχρι το google earth και το Navigon ή ένα 3d game από μια εταιρεία πρωτάρα στο χώρο της κινητής. Και όμως, με την πρώτη προσπάθεια, άλλαξε τα πάντα και έκανε τους αντιπάλους να αρχίσουν τα ξενύχτια!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Aς μην γινει αλλο ενα thread τυπου iphone versus ολες τις υπολοιπες συσκευες. Θα συμφωνησω με τον Γιαννης Platano που το κραταει για την οθονη του η οποια ειναι οιντως απιστευτη. Αλλα καποιο μειον που καποιος ανεχεται (για τον χψ λογο) στην συσκευη του, για αλλον ειναι βασικο. Γι'αυτο υπαρχει και η πληθωρα συσκευων με διαφορα χαρακτηριστικα. Δηλαδη χαζη ηταν η apple και η htc ποου δεν εβαλαν καλη καμερα στα τελευταια μοντελα τους, η δεν ειχαν την τεχνολογια ετοιμη (για να αναφερω ενα παραδειγμα)? Οχι, απλα απευθυνονται σε κοινο που ΔΕΝ τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο feature. Οποτε καποιος που θελει ως βασικη εξτρα χρηση της συσκευης του τις φωτογραφιες, απλα θα τα αποριψει. Αρα δεν υπαρχει καλυτερο κινητο, αλλα κινητο που πληροι περισσοτερο τις εκαστοτε αναγκες του εκαστοτε χρηστη. Και γενικοτερα παρεμπιπτοντως, πληρης συσκευη απλα δεν υπαρχει, οσο και να λεμε τα υπερ των συσκευων που εχουμε στην κατοχη μας
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 συμφωνω απολυτα, ολα εχουν υπερ και κατα! Απο την αλλη το μηλοφωνο δεν εχει εφαρμογες που εχουν κινητα των 100 ευρω. εννοεις να φανταστω πχ το ραδιοφωνο?? Παντως εγω οσο το εχω ζησει αυτες τις μερες μπορω να πω..οποιος θελει ενα κινητο για παιχνιδια,εφαρμογες, μουσικη, internet καλυτερα να στραφει στο μηλοφωνο. Οποιος θελει οπωσδηποτε ραδιοφωνο, ή χρειαζεται πολυ καλη καμερα, ή απλα το θελει για επαγγελματικους λογους, να δει αλλες συσκευες
akpe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Βασικά όποις θέλει κάμερα παίρνει ψηφιακή στα κινητά όλες οι κάμερες σε κινητά τα ίδια χάλια έχουν. Το μήλο έμαθε από τα λάθη του. Αν ρώταγες π.χ. για το πρώτο iphone θα σε παρέπεμπα στη γνωστή σύγκριση πέτρας - iphone. Το 3G και ακόμα περισσότερο το 3GS πιστεύω πως είναι υπερπλήρες, με μόναδικό drawback (για εμένα) το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης. At the end of the day όπως είπε και ο stormrain είναι θέμα του τι θέλεις εσύ. Προσωπικά ήμουν μεταξύ του 3GS και του HD. Διάλεξα το δεύτερο λόγω μικροδιαφορών (οθόνη, microsd, navigation software) αλλά δεν με βλέπω να παραμένω για πολύ στα wm, τουλάχιστον αν δεν πιάσω πρώτα το HD2 στα χέρια μου.
stefplak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλα το συζηταμε iphοne και ξερο ψωμι.Συσκευη που εχει windows mobile αστο καλυτερα....Τωρα να επισημανω κατι.Αυτες τις συκευες πρεπει να αγοραζοντε εφοσον τις χρειαζομαστε.Ενα iphone για μενα ειναι η απολυτη συσκευη internet πραγμα που το χρησιμοποιω συνεχεια.Τωρα το οτι δεν εχει το ενα και το αλλο,τα ακουω βερεσε.Με ενα jailbreak τα εχεις ολα,ασε που με τα καινουργια update η apple εχει λυσει πολλα...
glamprou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλα το συζηταμε iphοne και ξερο ψωμι.Συσκευη που εχει windows mobile αστο καλυτερα....Τωρα να επισημανω κατι.Αυτες τις συκευες πρεπει να αγοραζοντε εφοσον τις χρειαζομαστε.Ενα iphone για μενα ειναι η απολυτη συσκευη internet πραγμα που το χρησιμοποιω συνεχεια.Τωρα το οτι δεν εχει το ενα και το αλλο,τα ακουω βερεσε.Με ενα jailbreak τα εχεις ολα,ασε που με τα καινουργια update η apple εχει λυσει πολλα... android φίλε μου android. Το iphone έχει πάει στην άκρη....
stefplak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 android φίλε μου android. Το iphone έχει πάει στην άκρη.... Ο καθενας εχει την γνωμη του.Εμενα το iphone με εξυπηρετει αψογα ,τι αψογα δηλαδη παπαδες κανει.....:-D
-Erotokritos- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 χωρις να θελω να συμβαλω και γω στην ολη "διαμαχη" απλα 1 πραματακι θα πω, και πειτε με και φανμποι και οτι θελετε Η Google σε κανα 3αρι χρονια θα εχει κατακτησει τον κοσμο. Android, Google Wave και Google Voice.... (παρειγγειλα το HTC Magic και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα :D )
glamprou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 iPhone φυσικά ποτεεεεε Windows mob Sent from my iPhone using Insomnia.app
spooksville21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μπηκατε ολοι στο τρυπακι του "hello,im an alcoholic..."? Αφου εχετε ξεφυγει απο την κοντρα hd vs iphone και εχετε περασει στο htc vs apple δειτε πως apple=iphone (στην τηλεφωνια) δεν υπαρχει αλλο μοντελο της apple, ενα εχει βγαλει... htc=? (τι να πω μοντελα??) Συγκρινετε μια εταιρεια με 20ετη και πειρα στο ειδος της (htc = πρωην qtec) με μια εταιρεια που πειραματιζετε,αρα οποιος θελει να πειραματιστει ας παρει iphone, οποιος θελει να ειναι σιγουρος γιαυτο που θα παρει htc. Οσον αφορα hd(μη πω Hd2) VS iphone απο θεμα ομορφιας ε και τυφλος να σαι HD +1!
akpe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 (htc = πρωην qtec) Για την ακρίβεια το Qtek, όπως και το i-mate κ.λπ. ήταν απλά brand names, όλα τα έφτιαχνε η HTC απλά τα μοίραζαν διάφορες άλλες (θυγατρικές ή μη) εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.