Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας HTC HD ή iPhone

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα οταν μιλατε για συγκριση μεταξυ htc vs iphone,δεν εννοειτε το htc hd2 γιατι εκει πλεον παυει να υπαρχει συγκριση βασει των χαρακτηριστικων του htc.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
φυσικα οταν μιλατε για συγκριση μεταξυ htc vs iphone,δεν εννοειτε το htc hd2 γιατι εκει πλεον παυει να υπαρχει συγκριση βασει των χαρακτηριστικων του htc.

Έχεις δίκιο, το HTC HD2 δεν συγκρίνεται, φοράει το χειρότερο λειτουργικό για κινητά που κυκλοφορεί: WM 6.5... :lol:

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, το HTC HD2 δεν συγκρίνεται, φοράει το χειρότερο λειτουργικό για κινητά που κυκλοφορεί: WM 6.5... :lol:

fan boys :devil:

Δημοσ.

Αλήθεια, μπορείς να μου απαριθμήσεις 2-3-4 εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο iPhone και οι οποίες υπάρχουν σε κάποια ανταγωνιστική πλατφόρμα; :-)

Τωρα διαβασα ολο το τοπικ, και επειδη σκεφτομαι και για iphone, θελω να ρωτησω το εξης: Στο iphone υπαρχει καποια εφαρμογη για προγραμματισμο? Πχ κατι σαν το basic4ppc ? Το ρωταω γιατι ειναι βασικο για εμενα. Δεν ειμαι προγραμματιστης, αλλα φτιαχνω μερικα απλα προγραμματα που ειναι χρησιμα για εμενα. Το εχω ψαξει για το iphone, και αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις και macintosh για να προγραμματισεις εφαρμογη για το iphone.

• Moderators
Δημοσ.
Το εχω ψαξει για το iphone, και αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις και macintosh για να προγραμματισεις εφαρμογη για το iphone.

Ισχυει.Macintosh ή hackintosh και απο κει και περα πας στο free toolchain ή στο επισημο sdk.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνησω ακριβως. Και κατα την γνωμη μου οσοι αγοραζουμε winmo συσκευες εχουμε μια μικρη δοση μαζοχισμου.

Απο την αλλη, τα 6.5 ειναι λιγο πιο σταθερα απο τα 6.1 (απο τα 6.1 ΟΧΙ απο αλλα os).

Και θεωρω πως τα οποια προβληματα στο user interface λυνονται με λυσεις τυπου Mobile Shell ή εστω Μanila (βλ. HTC), το οποιο δευτερο αν και προσωπικα δεν μου αρεσει, ειναι πρακτικο. Τωρα τι προεκτασεις εχει το αναγκαζεσαι να βαζεις κελυφη για να γινεται το λειτουργικο σου ευχρηστο, και ποση λογικη εχει αυτο ας μην το συζητησουμε καλυτερα ΛΟΛ.

Δημοσ.

Πρώτα ψάξε στο internet τι εφαρμογές υπάρχουν για το ένα και τι για το άλλο.

Μετά βρες την διαδικασία συγχρονισμού με τον υπολογιστή σου, για να ξέρεις πως είναι τα πράγματα.

Πήγαινε σε έναν γερμανό και δες τα και τα 2 σε λειτουργία.

Δημοσ.

εγω πριν 15 μερες αγορασα το htc hero απο agglia και φυσικα ουτε λογος,ανταγωνιζεται και κατα την γνωμη μου ξεπερνα το iphone.

το λειτουργικο του ειναι το android απο την google και πραγματικα πιστεψε με εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και με το android market(full open source φυσικα) να μεγαλωνει δεν υπαρχει λογοσ να πας στο iphone.

ps για να ειμαι δικαιος εχει αντιγραψει παρα πολυ το iphone,αλλα αυτο που το κανει να ξεχωριζει ειναι οτι εχει επιπλεον οτι λειπει απο το iphone(οσο αναφορα το σοφτςαρε δλδ τρεχεις πολλα προγραματα μαζι και οχι μονο ενα οπως στο iphone ,full flash support κατα την περιηγιση...κτλ κτλ.)

Ξερω οτι μπορει να εισαι δυσπιστοσ οσο αναφορα το λειτουργικο αμα δεν το εχεις δει μιας και τωρα πλεον το λειτουργικο κανει το κινητο.Αλλα πραγματικα αμα το "δουλεψεις λιγο θα λες αυτο που λεω και εγω ....και να ξερανε....

A το λειτουργικο του hero δεν εχει καμια σχεση με το htc magic που κυκλοφορει το 2ο ειναι παλαιοτερη και αρκετα διαφορετικη εκδοση...

Αν βαλεις το iphone kai το htc hero διπλα διπλα το htc ANTIKEIMENIKA βαση χαρακτηριστικων ειναι πολυ πιο μπροστα,μενει το λογισμικο και επειδη δεν υπαρχει ελλαδα ακομα για να το διαπιστωσεις απλα διαβασε λιγα forum στο ιντερνετ απλα θα καταλαβεις...

Δημοσ.

Ο κοσμος παιρνει κινητο με λειτουργικο για να μπορει να τρεχει εφαρμογες. Στο android τι να τρεξεις? Καμια συγκριση στις εφαρμογες του με αυτες των iphone ,win mobile.

Δημοσ.
Να πω και εγω την ταπεινουλα γνωμη μου με την αδεια σας !!!

Μετα απο δεκαδες Nokia παντα τελευταια μοντελα ειμαι κατοχος Iphone 2-3 μηνες . Επειδη για μενα το θεμα της οθονης ειναι κορυφαιο παραμενω σε αυτο.Εχω παει σε Πλαισιο και εχω δει και htc και LG και Samsung.Κανενα μα κανενα δεν εχει την οθονη του Iphone. Η κυλιση που προσφερει και η αμμεση αποκριση ειναι μαγικη.

Εχεις ομως και κουσουρια που του εχει φορτωσει η Apple .Θεωρω απαραδεκτο να χρειαζομαι καλωδιο για να στειλω απο το κινητο στο pc και αναποδα μια εικονα. Κατι που υποστηριζουν ολα τα κινητα των 100 ευρω. Επισης η αδυναμια αναφορας παραδοσης sms, η μη συνοπτικη αναφορα στοιχειων κλισης μετα απο μια κλιση , η αδυναμια μετρισης συνολικου χρονου εισερχομενων και εξερχομενων κλισεων ειναι απο τα κουσουρια του.Καποια ξεπερνιοντε με χακεμα του κινητου που το θετει εκτος εγυησης αλλα αυτη δεν ειναι λυση.

Και κατι τελευταιο αλλα μαλλον το πιο σημαντικο...Η εγγυηση μονο ενος ετους που δινει η Apple και η κακκιστη αντιμετωπιση σε τυχον προβλημα απο Vodafone και Cosmote αν παθει κατι.Αν διαβασουμε στο Iphonehellas παθαινει ευκολα και το restore που χρειαζεται οποωσδηποτε να εχουμε υπολογιστη και στις διακοπες μας μαζι ειναι απαραιτητη.Για οσους δεν το ξερουν τα Iphone δεν επισκευαζοντε στην Ελλαδα !!!! Μονο αντικατασταη τους κανουν με ταριφα συνηθως 195 ευρω .Επαθα και εμαθα με της κορης μου.

Παρολα αυτα πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο χωρις κουσουρια.Ο λογος που το κραταω ειναι ενας και μοναδικος αλλα σημαντικος για μενα και τον προανεφερα. Η οθονη του.

Αυτα....

Για να καταλάβω, εσύ κρατάς το "μήλο" μόνο και μόνο για την οθόνη του??????

Παιδιά, εγώ έχω το HTC Touch2 Pro και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!:-)

Όσον αφορά στην οθόνη των HTC, με touch flo 3D δεν νομίζω να μην υπάρχει γρήγορη απόκριση. Τουλάχιστον σε μένα η απόκριση είναι ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ και χρησιμοποιώ ελάχιστα το πενάκι.

Δημοσ.
Για να καταλάβω, εσύ κρατάς το "μήλο" μόνο και μόνο για την οθόνη του??????

Παιδιά, εγώ έχω το HTC Touch2 Pro και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!:-)

Όσον αφορά στην οθόνη των HTC, με touch flo 3D δεν νομίζω να μην υπάρχει γρήγορη απόκριση. Τουλάχιστον σε μένα η απόκριση είναι ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ και χρησιμοποιώ ελάχιστα το πενάκι.

Ακριβως μονο για αυτο και για την κομψη του εμφανιση.Τα πενακια τα θεωρω ξεπερασμενα ...

Δημοσ.

τις εφαρμογες που εχει το μηλοφωνο δε ξερω αν τις βρισκεις αλλου...

βασικα εχει παααααααρα πολλες ακομα πχ και να βγαζει ηχους για να μη πλησιαζουν κουνουπια. Γενικα γινεται ενας χαμος

Δημοσ.
τις εφαρμογες που εχει το μηλοφωνο δε ξερω αν τις βρισκεις αλλου...

βασικα εχει παααααααρα πολλες ακομα πχ και να βγαζει ηχους για να μη πλησιαζουν κουνουπια. Γενικα γινεται ενας χαμος

Απο την αλλη το μηλοφωνο δεν εχει εφαρμογες που εχουν κινητα των 100 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...