Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 εσυ θεωρεις σοβαρο και λειτουργικο gps το google maps?θα εχει πλακα να κανεις πλοηγηση εξωτερικο με χρεωση data περιαγωγης...ε ρε γλεντια αν ειναι ετσι να παω πασο, τωρα ξεκιναει να εχει υποστηριξη για τομτομ και navigon,γιαυτο και ειπα οτι αργοτερα και μολις δοκιμαστουν οι υλοποιησεις του ξανασυζηταμε το ποτε απεκτησε ελληνικα επισης ολοι το γνωριζουμε. αν σου διαφευγει αν και δεν νομιζω, τοτε ευχαριστως να στο θυμισω. φυσικα απο ενα mod θα περιμενα να μην παραποιει τα γραφομενα μου. δεν ειπα χωρις gps ειπα χωρις gps της προκοπης. τωρα για τις ελλειψεις ειναι γνωστες. δεν προκειται να αναλωθω περισοτερο. Επαναλαμβάνω: Μάλλον δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάς. Κατ'αρχήν υπάρχει πλήρες λογισμικό navigation για το iPhone. Δεν το ξέρεις; Επίσης, το GPS δεν λειτουργεί μέσω data περιαγωγής, από το iPhone 3G υπάρχει ενσωματωμένος δέκτης GPS. Κα-νο-νι-κό-τα-τος. Ούτε αυτό το γνωρίζεις; Τα ελληνικά προσωπικά τα χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο - όσο δηλαδή έχω το iPhone. Προφανώς και αυτό το αγνοούσες... Βλέπω ότι για τους "χιλιους 2 περιορισμους ακομα" που σε ρώτησα δεν απαντάς. Ορθά πράττεις γιατί πάλι μπορεί να εκθέσεις την άγνοιά σου και να εκτεθείς.
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 οτι να ναι. ελληνικα με jailbreak? αμα ειναι να κανω μεταπτυχιακο για να χω ελληνικα στο τηλεφωνο αστο καλυτερα. η εταιρια ποτε εδωσε ελληνικα? την ιδια ημερομηνια που ανακαλυψε τα *επαναστατικα* mms οσο για το gps για πες μας τι λογισμικο χρησιμοποιεις, εδω και ενα μιση χρονο και δεν χρειαζονται data? να το μαθω και γω που δεν ξερω για τι πραγμα μιλαω.(αμα σου ειναι ευκολο πες μας και τι χαρτες φορει το λογισμικο του) ε ρε γλεντια
Fuel7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το iphone έχει και έλληνικα, και πλοήγητη. ΤΟ navigon δουλεύει άψογα στο iphone μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος .Το μοναδικο μικρό προβληματάκι τοθ προγράμματος είναι οτι μιλάει αγγλικά αντι για ελληνικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 οτι να ναι.ελληνικα με jailbreak? αμα ειναι να κανω μεταπτυχιακο για να χω ελληνικα στο τηλεφωνο αστο καλυτερα. η εταιρια ποτε εδωσε ελληνικα? την ιδια ημερομηνια που ανακαλυψε τα *επαναστατικα* mms οσο για το gps για πες μας τι λογισμικο χρησιμοποιεις, εδω και ενα μιση χρονο και δεν χρειαζονται data? να το μαθω και γω που δεν ξερω για τι πραγμα μιλαω.(αμα σου ειναι ευκολο πες μας και τι χαρτες φορει το λογισμικο του) ε ρε γλεντια Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς σου. Πλέον αυτών, συνεχίζω να υποστηρίζω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα για τι γράφεις. Για παράδειγμα, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί χρειάζεσαι "μεταπτυχιακό" να κάνεις jailbreak το κινητό σου. Εκτός εάν χρειάζεσαι "μεταπτυχιακό" για να εγκαταστήσεις ένα απλό πρόγραμμα, δεν ξέρω, μπορεί εσύ να το χρειάζεσαι. Στην πράξη τι συνέβη; Ελληνικά είχα σχεδόν εξ αρχής κι αυτό με ενδιαφέρει. Εάν είναι της Α εταιρείας ή της Β εταιρείας, λίγο με απασχολεί. Για το GPS, σε παραπέμπω στο iTunes, κάνε μία αναζήτηση με λήμμα Navigator να δεις τι θα βγάλει. Χάρτες έχει το λογισμικό, τους χάρτες της Navigon (ναι, αυτούς που χρησιμοποιούν και τα Navigon PNAs), τους ξέρεις; Προφανώς δεν χρειάζονται data pack. Η ουσία είναι άλλη: όλοι οι προηγούμενοι έγραψαν ότι, ανεξαρτήτως του τι προτιμά ο καθένας, και τα δύο κινητά για τα οποίο ρωτά ο original poster (δηλ. το iPhone και το HTC HD) κρίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. Και τα δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εσύ ήσουν ο μόνος που μπήκες ως "ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω" για να θάψεις το ένα εκ των δύο χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. ΥΓ: Για τους "χιλιους 2 περιορισμους ακομα" που σε ρώτησα δεν απαντάς. Δεν επιμένω άλλο, προφανώς δεν μπορείς να βρεις ούτε έναν από τους "χιλιους 2"...
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν προκειται να ασχοληθω περισοτερο και φυσικα δεν θα σου πω τους περιορισμους.τους ξερεις πολυ καλα ετσι και αλλιως. τους ξερουν επισης ολοι οσοι δεν ειναι χομπιστες να ασχολουνται ολη μερα σε φορουμ για να λυσουν τα προβληματα του τηλεφωνου τους. εκτος και αν μου πεις ποιο προγραμα πλοηγησης χρησιμοποιεις 1,5 χρονο. απο την αρχη παραποιησες τα γραφομενα μου και απαντησες σκοπιμα αλλα αντι αλλων. τα γραφτα μενουν οποτε ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και ο φιλος μπορει να βγαλει τα δικα του και να διαλεξει τη συσκευη που του ταιριαζει εφοσον προσδιορισει τις προτεραιοτητες του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν προκειται να ασχοληθω περισοτερο και φυσικα δεν θα σου πω τους περιορισμους.τους ξερεις πολυ καλα ετσι και αλλιως. ΟΚ, με κάλυψες. εκτος και αν μου πεις ποιο προγραμα πλοηγησης χρησιμοποιεις 1,5 χρονο. Κανένα, γιατί έχω το αρχικό iPhone, όχι το iPhone 3G. Δεν έχω δέκτη GPS στο iPhone μου. απο την αρχη παραποιησες τα γραφομενα μου και απαντησες σκοπιμα αλλα αντι αλλων.τα γραφτα μενουν οποτε ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. Λυπάμαι που το γράφεις αυτό. Ο καθένας μπορεί να δει τι ακριβώς απαντώ και σε ποιά ακριβώς φράση σου. Δεν νομίζω να παραποίησα τίποτα. και ο φιλος μπορει να βγαλει τα δικα του και να διαλεξει τη συσκευη που του ταιριαζει εφοσον προσδιορισει τις προτεραιοτητες του. Επιτέλους, το ίδιο γράφουν όλοι οι υπόλοιποι - μέχρι τώρα μόνο εσύ ξεχώριζες.
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μα φυσικα ,αφου επεμενες οτι γινοταν πλοηγηση χωρις data οταν ειναι γνωστο οτι μολις στις 16 ιουνιου δοθηκε αυτη η δυνατοτητα
SpyrosR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Με τη λογική σου christou, το HTC δεν έχει καν WiFi. Έχει; Και; Μα πριν χρόνια δεν είχε! Προφανώς δε στέκει να χαρακτηρίζεις μειονέκτημα μια έλλειψη που πλέον... δεν υφίσταται! Θα το δεχόμουν ως επιχείρημα μέχρι και πριν 7 μέρες. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε όμως το iPhone OS 3.0 το οποίο παρέχει Ελληνικά τι προσπαθείς να κάνεις; Να παρουσιάσεις ως μειονέκτημα της τώρα συσκευής μια έλλειψη που είχε η παλιότερη; Btw, θέλεις ένα λόγο ικανό να πατήσει κάτω κάθε super-wow δυνατότητα του HTC και κάθε αντίστοιχης συσκευής; Το iPhone έχει οθόνη αφής... κι όχι ζουμπήγματος!
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ενταξει οθονη εχει καλυτερη αλλα και το hd EXEI wifi,και το χει χρονια τωρα. και εχει και ενα καρο προγραμματτα πλοηγησης να διαλεξεις. οχι μονο οσα εγκρινει η apple.
SpyrosR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ναι, και το iPhone όμως ΈΧΕΙ Ελληνικά και όλα τα υπόλοιπα.
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν εχει πενακι ομως.... αμα θες να ξυστεις τι κανεις?
SpyrosR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν εχει πενακι ομως....αμα θες να ξυστεις τι κανεις?
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 οκ,με επεισες, ισως το παρω και γω καποτε... αν και ειμαι υπερ των συσκευων *ολα σε ενα*
giwrgosd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν εχει πενακι ομως....αμα θες να ξυστεις τι κανεις? :lol:,φοβερός!!
R_Barrichello Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για να μην πέσω στη λογική της "φανατισμένης" αντιπαράθεσης, θα ακουλουθήσω λίγο διαφορετικό δρόμο. Πρώτα θέλω να πω ότι εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ αποκλειστικά "κινητά" με windows mobile (Qtek + HTC). Προσωπικά το iPhone μου φένεται τελείως χαζοχαρούμενο gadget και απείρως υπερτιμημένο. ΑΛΛΑ: Όποιος έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί το κινητό του, μόνο για τις απλές καθημερινές λειτουργίες, δύσκολα θα περάσει με ευχαρίστηση σε κινητό με windows mobile. Οπότε το iPhone είναι μονόδρομος. Εγώ θα πρότεινα το HD σε λίγο πιο "hardcore" χρήστες, οι οποίοι θα είναι διατεθιμένοι να κάνουν κάτι παραπάνω από το να πατάνε next...next...finish. Σαν συσκευή έχει άπειρες δυνατότητες που όμως δε θα χρειαστούν ποτέ στους "light" (χωρίς καμία δόση ειρωνίας) χρήστες. Αντίθετα το iPhone, είναι κάπως πιό λαϊκό, πιό user friendly με τα αντίστοιχα μειονεκτήματα όσον αφορά στο "σκάλισμα" του λειτουργικού και τη διαθεσιμότητα προγραμμάτων. Πχ για το GPS που προαναφέρθηκε, οι χάρτες της Navigon για την Ελλάδα δεν είναι ότι καλύτερο. Ακόμα και σε περίπτωση που δε μου αρέσει το Navigon (που ισχύει) και μου αρέσει περισσότερο το iGo, δεν έχω δυνατότητα να το αλλάξω. Είμαι δέσμιος των επιλογών της Apple. Κανένας συνειδητοποιημένος χρήστης δεν το ανέχεται αυτό. Αν αυτά που έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο σας φαίνονται αδιάφορα, τότε με τη μία για iPhone. Με άλλα λόγια: Και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικές για το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε σε ποιά πλευρά ανήκετε. Τότε θα ξέρετε αυτόματα ποιά συσκευή πρέπει να αγοράσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.