Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 iPhone για χίλιους δυο λόγους παραπάνω απο το HD.
TechnoState Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 htc...για 1002+1 λόγους... ... αλλά επειδή πάλι θα γίνει μάχη... its up2u
SpyrosR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Επειδή όπως είπε και ο TechnoState θα γίνει μάχη, ξεκαθάρισέ μας εσύ τι ζητάς από τη συσκευή που θα αγοράσεις. Σε άλλους τομείς υπερτερεί το HTC και σε άλλους το iPhone. Το ένα έχει μειονεκτήματα που δεν έχει το άλλο, και αντίστοιχα πλεονεκτήματα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ξεκαθάρισέ μας εσύ τι ζητάς από τη συσκευή που θα αγοράσεις. Amen. Διαφορετικα και με ενα γκαλοπ θα βολευοσουν
ixthy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Είμαι κάτοχος htc tytn 2. Δεν μου αρέσουν τα windows mobile. Οπότε εγώ είμαι υπέρ του iphone. Το θέμα όμως είναι εσύ τι θες!
Helectronic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Όταν δουλεύεις windows mobile είναι λες και εξής μυωπία. είμαι κάτοχος iPhone από τότε που βγήκε. Πρόσφατα έπεσε στα χερια μου και το Touch HD. Δεν λέω, πολύ όμορφο κινητό αλλα δυστυχώς φορτώσανε τα windows και δεν λέει μια. Το μονο καλο που έχει είναι η "οθοναρα" του και το Touch Flo 3D. Αν θες να ταλαιπώρησε με τα windows mobile πάρε HD, αλλιώς iPhone με χίλια.
giwrgosd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 θα σου προτεινα να περιμένεις το καινούργιο iphone 3gs .Η διαφορά του iphone σε σχέση με τα wm κινητα ειναι οτι δεν το βαριέσαι ποτέ )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Επειδή όπως είπε και ο TechnoState θα γίνει μάχη, ξεκαθάρισέ μας εσύ τι ζητάς από τη συσκευή που θα αγοράσεις. [...] Αυτή είναι η ερώτηση-κλειδί για όλες τις "αντιπαραθέσεις". Πολλά προϊόντα δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα και οι ανάγκες του τελικού χρήστη καθορίζουν την επιλογή.
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καλα σοβαρα μιλαμε τωρα? υπαρχει θεμα συγκρισης? HD η ακομα καλυτερα diamond 2 με κλειστα ματια. μην συγκρινουμε την βουρτσα με τη φουτσα
johnnieB Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καλα φιλε christou μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει καθολου iphone. εγω ημουν φανατικα εναντίον στην Apple αλλά μόλις το πήρα κολλησα. Και έχω και στην δουλεια το touch hd και το omnia. για μενα ειναι το καλυτερο gadget τα τελευταια 10 χρονια. προσωπικη γνωμη. αλλα μην αναφερεις βουρτσες και φουτσες γιατι εκτειθεσαι.
harris78 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μπορεί τα wm να μην τα συμπαθουν πολλοι για πολους οπως ισχυριζονται οι ιδιοι λογους (και μπορει να συμφωνω μαζί τους). Το iphone μπορει να έχει τέλειο interface. Αλλά για μένα έχει ενα τεράστιο μειονεκτημα το iphone σε σχεση με οποιοδηποτε κινητο με wm: τις εφαρμογες... Σε wm κυκλοφορουν άπειρα προγραμματα που κάνουν κυριολεκτικα τα πάντα (πχ να αναφερω έχω πρόγραμμα μαθηματικών στυλ mathematica, προγραμμα ελεγχου του αυτοκινητου με obd2, προγράμματα πλοήγησης GPS και πολλά άλλα...). Γι αυτό το λόγο μετά το iphone πριν λίγες μέρες αγόρασα πάλι wm κινητο και συγκεκριμένα το htc diamond2....
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 φιλε για να μιλαω προφανως εχω δουλεψει και τα 2. γουστα ειναι αυτα βεβαιως αλλα βαση δυνατοτητων δεν υπαρχει συγκριση ισως με το νεο firmware να υπαρξει. αλλα ΜΕΧΤΙ ΤΩΡΑ με αυτονομια για τα πανηγυρια,χωρις ελληνικα,χωρις gps της προκοπης και με χιλιους 2 περιορισμους ακομα,τι να λεμε. απο αυριο και μεχρι να ενηλικιωθει το νεο μηλοφωνο ξαναμιλαμε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 φιλε για να μιλαω προφανως εχω δουλεψει και τα 2.γουστα ειναι αυτα βεβαιως αλλα βαση δυνατοτητων δεν υπαρχει συγκριση ισως με το νεο firmware να υπαρξει. αλλα ΜΕΧΤΙ ΤΩΡΑ με αυτονομια για τα πανηγυρια,χωρις ελληνικα,χωρις gps της προκοπης και με χιλιους 2 περιορισμους ακομα,τι να λεμε. απο αυριο και μεχρι να ενηλικιωθει το νεο μηλοφωνο ξαναμιλαμε Χωρίς ελληνικά; Χωρίς GPS; Νομίζω ότι δεν γνωρίζεις για τι μιλάς. Γιατί, περιέργως και αντιθέτως με αυτά που γράφεις, το iPhone και ελληνικά έχει και GPS. Για πες μας και για τους "χιλιους 2 περιορισμους ακομα"...
christou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 εσυ θεωρεις σοβαρο και λειτουργικο gps το google maps? θα εχει πλακα να κανεις πλοηγηση εξωτερικο με χρεωση data περιαγωγης...ε ρε γλεντια αν ειναι ετσι να παω πασο, τωρα ξεκιναει να εχει υποστηριξη για τομτομ και navigon,γιαυτο και ειπα οτι αργοτερα και μολις δοκιμαστουν οι υλοποιησεις του ξανασυζηταμε το ποτε απεκτησε ελληνικα επισης ολοι το γνωριζουμε. αν σου διαφευγει αν και δεν νομιζω, τοτε ευχαριστως να στο θυμισω. φυσικα απο ενα mod θα περιμενα να μην παραποιει τα γραφομενα μου. δεν ειπα χωρις gps ειπα χωρις gps της προκοπης. τωρα για τις ελλειψεις ειναι γνωστες. δεν προκειται να αναλωθω περισοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.