Προς το περιεχόμενο

Rubik's Cube Fans

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειναι ωραία η αισθηση της ικανοποίησης :P btw βαζελινη δεν κάνει καλη δουλεια γιατι ειναι oil based και χαλαει το πλαστικο. Το καλυτερο λιπαντικο ειναι spray σιλικόνης.

Δημοσ.

Αναγκάστηκα να του βάλω βαζελίνη γιατί ήταν αρκετά σφιχτός..

Ναι ειναι ωραία η αισθηση της ικανοποίησης ...Το καλυτερο λιπαντικο ειναι spray σιλικόνης.

omg σκεφτειτε τα ανηλικα

Δημοσ.
Χαχα. Για να φτιάξεις το 5x5 πρέπει να ξερεις ηδη το 3x3. Ουσιαστικα το δυσκολο ειναι να "μετατρέψεις" τον 5x5 σε 3x3 και να τον λύσεις ανάλογα. Εγώ χθες παρήγγειλα εναν 7x7 V-Cube απο το e-shop.Πιστευω πως η μέθοδος ειναι η ίδια απλως θέλει περισσότερη ώρα γιατι ειναι περισσότερα τα κομματια. Θα σας πω αυριο εντυπώσεις. :P Πάντως οι βασικοί αλγόριθμοι για να λύσεις τον 3x3 είναι 5-6 και είναι και εύκολοι. Γι'αυτο αν κανεις θέλει βοήθεια ας μου στείλει pm.

Ολοι οι κυβοι βασιζονται στην λογικη του 3χ3, ακομα και ο 2χ2. Εχω και τον V-6, τωρα παω για τον V-7. Το ιδιο σκεπτικο ειναι και κει. Μονο προσεχε στον V-7 τις κινησεις σου γιατι ευκολα μπορει να σου διαλυθει!!!

Παντως ενα εχω να σας πω : ειμαι αρρωστη με τους κυβους...

Δημοσ.

Εχω τον αδερφο μου που ειναι κολλημενος οπως κ συ.. Πηρε πριν απο κανα 10ημερο τον 7x7x7 κ τον ελυσε σε 1 ωρα κ λιγα λεπτα την πρωτη φορα.. Απορω πως εχετε τοση υπομονη για αυτα τα πραγματα!!

Δημοσ.
Ναι ειναι ωραία η αισθηση της ικανοποίησης :P btw βαζελινη δεν κάνει καλη δουλεια γιατι ειναι oil based και χαλαει το πλαστικο. Το καλυτερο λιπαντικο ειναι spray σιλικόνης.

Η βαζελίνη κάνει όμως και για την ξανθιά που λέει και ο #9 αν καταφέρεις να την τετραγωνίσεις..:lol:

Δημοσ.
Η βαζελίνη κάνει όμως και για την ξανθιά που λέει και ο #9 αν καταφέρεις να την τετραγωνίσεις..:lol:

lol και πάλι lol

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχετε να προτεινετε κανενα καλο λινκ για αλγοριθμο επιλυσης; βρηκα τοσες πολλες σελιδες που δεν ξερω ποια ειναι καλη

Δημοσ.
εχετε να προτεινετε κανενα καλο λινκ για αλγοριθμο επιλυσης; βρηκα τοσες πολλες σελιδες που δεν ξερω ποια ειναι καλη

Δες τα βίντεο του τυπά και κράτα σημειώσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω ειμαι κολλημενη με τον Rubik's Cube! Τον 3χ3 τον λυνω σε 1 λεπτο το πολυ! Ειχα λιωσει!χαχαχα! Επισης λυνω και 2χ2 και το 360! Σε 4χ4 και πανω δεν εχω παει ακομα! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...