FotiGy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γεια σε όλους. Εδω και 1 χρόνο εχω φάει κόλλημα με τον κύβο του Rubik. Έχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος. Έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά μεγέθη (2χ2, 3χ3, 4χ4, 5χ5) και μεθόδους (2-handed, 1-handed, blindfolded). Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει άλλα ατομα για να ανταλλάξουμε απόψεις γενικά για τον κύβο. Έτσι όσοι ενδιαφέρεστε για το εν λόγω "άθλημα" η θέλετε να ασχοληθείτε και χρειάζεστε βοήθεια ποστάρετε εδω. Happy SpeedCubing
orck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 κυκλοφορουν βιντεο στο youtube οπου σου δινει τον τροπο επιλυσης απο οποιαδηποτε κατασταση ειναι απλα μαθηματικα, ειμαι παντελως ασχετος απο αυτα για αυτο παντα καταληγω να ξεκολαω τα χρωματακια για ενα hard-reset
FotiGy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ναι ξέρω λέγονται αλγόριθμοι και υπάρχουν εκατοντάδες για κάθε πιθανή κατάσταση.Αν και ειναι απλα μαθηματικα οπως λες μονο ενα μικρο ποσοστο των ανθρώπων μπορει να το λύσει. Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμαι σχετική ελληνική σελιδά;
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 παλιά είχα έναν 3χ3 με λέξεις πάνω. δεν το έβγαλα... τώρα τελευταία μου κάνανε δώρο έναν 5χ5 αλλά δεν έχω το θάρρος να το αρχίσω. το έχω έτσι για να λέω ότι το έφτιαξα εγώ.
FotiGy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 παλιά είχα έναν 3χ3 με λέξεις πάνω. δεν το έβγαλα...τώρα τελευταία μου κάνανε δώρο έναν 5χ5 αλλά δεν έχω το θάρρος να το αρχίσω. το έχω έτσι για να λέω ότι το έφτιαξα εγώ. Χαχα. Για να φτιάξεις το 5x5 πρέπει να ξερεις ηδη το 3x3. Ουσιαστικα το δυσκολο ειναι να "μετατρέψεις" τον 5x5 σε 3x3 και να τον λύσεις ανάλογα. Εγώ χθες παρήγγειλα εναν 7x7 V-Cube απο το e-shop.Πιστευω πως η μέθοδος ειναι η ίδια απλως θέλει περισσότερη ώρα γιατι ειναι περισσότερα τα κομματια. Θα σας πω αυριο εντυπώσεις. Πάντως οι βασικοί αλγόριθμοι για να λύσεις τον 3x3 είναι 5-6 και είναι και εύκολοι. Γι'αυτο αν κανεις θέλει βοήθεια ας μου στείλει pm.
egalps Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 κυκλοφορουν βιντεο στο youtube οπου σου δινει τον τροπο επιλυσης απο οποιαδηποτε κατασταση Αυτό είναι το καλύτερο που υπάρχει και δίνει τρόπο να φτιάξεις το κύβο σε 3 ναι 3 μόνο δεπτερόλεπτα!!!!!!!
RubiksCube Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Όπως υποννοέι και το όνομα είχα/έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εϊχα φτάσει σε σημείο να το λύνω σε κανένα 2-3 λεπτο. Τώρα θέλω πάλι προπόνηση.
FotiGy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το κακό στην Ελλάδα είναι οτι δεν βρίσκεις καλό κύβο πέρα απο τον αυθεντικό ο οποίος δεν ειναι καθόλου καλος ( και ακριβός ). Έχω αλλάξει 5 μέχρι στιγμής μονο 3x3. :S Τα προβλήματα μου όμως θα σταματήσουν όταν θα καταφτάσει σπιτι μου ο DIY Cube απο το Hong Kong
Krokodilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Χαχα. Για να φτιάξεις το 5x5 πρέπει να ξερεις ηδη το 3x3. Ουσιαστικα το δυσκολο ειναι να "μετατρέψεις" τον 5x5 σε 3x3 και να τον λύσεις ανάλογα. Εγώ χθες παρήγγειλα εναν 7x7 V-Cube απο το e-shop.Πιστευω πως η μέθοδος ειναι η ίδια απλως θέλει περισσότερη ώρα γιατι ειναι περισσότερα τα κομματια. Θα σας πω αυριο εντυπώσεις. Πάντως οι βασικοί αλγόριθμοι για να λύσεις τον 3x3 είναι 5-6 και είναι και εύκολοι. Γι'αυτο αν κανεις θέλει βοήθεια ας μου στείλει pm. Εγω παντως γνωρισα μια καυτη ξανθια στο τρενο και της ζητησα να τετραγωνισουμε τον κυβο και δεχτηκε. Μεγαλο βραδυ χθες! Πάντως οι βασικοί αλγόριθμοι για να τετραγωνισεις μια ξανθια είναι 5-6 και είναι και εύκολοι. Γι'αυτο αν κανεις θέλει βοήθεια ας μου στείλει pm. Ξεχαστε τον ρουμπικ και πιαστε τις ξανθιες.
coreygaylas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ΧΑΧΔΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓαμΑτος
deminho11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγω παντως γνωρισα μια καυτη ξανθια στο τρενο και της ζητησα να τετραγωνισουμε τον κυβο και δεχτηκε. Μεγαλο βραδυ χθες! Πάντως οι βασικοί αλγόριθμοι για να τετραγωνισεις μια ξανθια είναι 5-6 και είναι και εύκολοι. Γι'αυτο αν κανεις θέλει βοήθεια ας μου στείλει pm. Ξεχαστε τον ρουμπικ και πιαστε τις ξανθιες. Σοφά λόγια!!!
dealer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το κακό στην Ελλάδα είναι οτι δεν βρίσκεις καλό κύβο πέρα απο τον αυθεντικό ο οποίος δεν ειναι καθόλου καλος ( και ακριβός ). Έχω αλλάξει 5 μέχρι στιγμής μονο 3x3. :S Τα προβλήματα μου όμως θα σταματήσουν όταν θα καταφτάσει σπιτι μου ο DIY Cube απο το Hong Kong Γιατί ο αυθεντικός δεν είναι καλός? ΓΙα το ακριβός εντάξει ψιλοσυμφωνώ!
FotiGy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γιατί ο αυθεντικός δεν είναι καλός?ΓΙα το ακριβός εντάξει ψιλοσυμφωνώ! Nope. Μετα απο κάποιες ώρες χρήσης ξεκολλάνε ολα τα αυτοκολλητα και επίσης δεν μπορείς να τον ρυθμίσεις αναλογα ( δλδ αν το θέλεις χαλαρο η σφηχτό) Παρόλα αυτα το υλικο κατασκευης του ειναι καλο και αν δεν εισαι hardcore είναι μια χαρά.
dealer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πόσο έχει δηλαδή ; 13 ευρώ τον είχα πάρει απο παπασωτηρίου(3χ3). Αναγκάστηκα να του βάλω βαζελίνη γιατί ήταν αρκετά σφιχτός.. Οντως με την χρήση αρχίζουν τα αυτοκόλλητα να ξεκολάνε. Τον λύνω σε 1μιση λεπτό περίπου,πλάκα εχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.