xolloth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 προτεινω ενα καλο πληρες σκαναρισμα την πρωτη φορα και μετα αστο μονο του να κανει την δουλεια του.
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Περα απο την δοκιμη δωρεαν αντιικα προγραμματα υπαρχουν αρκετα, το θεμα ειναι αν οντως ανταποκρινεται σε οσα υποσχεται και με το παραπανω...
dhmak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μιάς και το Connect της Microsoft δέν μας κάνει την χάρη να το κατεβάσουμε, υπάρχει σε πολλές σελίδες διάθεσης λογισμικού, μία απ' αυτές η παρακάτω: Microsoft Security Essentials 1.0.1407.00 Public Beta: Free Download
flik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Σας είχα πει για το security essentials. Έχει καλό ποσοστό σίγουρα. Αλλά μόνο αυτό. Και αν και σημαντικό, δεν φτάνει να κάνει πολύ καλό ένα πρόγραμμα. Χρειάζεται η εμπειρία, η αξιοπιστία, και άλλες λειτουργίες ασφαλείας. Γι αυτό είπα πριν οτι φαίνεται "λίγο" έναντι άλλων προγραμμάτων.
lalanis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το έχει εγκαταστήσει κανένας; Γιατί μετά από reboot δε μου εμφανίζει tray icon, παρότι λογικά τρέχει από πίσω... Με διπλό κλικ στη συντόμευση το εμφανίζει...
ultraxmode Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγκατεστημένο σε PC Που πρίν είχε το Kaspersky 2009 Internet Security... βρήκε τρελούς ιούς... οπότε, ΜΠΡΑΒΟ στη Microsoft !!!
RoDiTis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 κι εγω μολις το εγκατεστησα, ειχα BitDefender αλλα λογω καποιου προβληματος που μου εβγαλε τις τελευταιες ημερες, το εστειλα στον καλαθο και εβαλα το ΜΣΕ!! Μεχρι στιγμης, θετικα ολα!! στα τρελα + οτι ειναι πανευκολο και παρα πολυ ελαφρυ!!!! Ειδωμεν....
the_eye Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι πολύ ελαφρύ αυτό δεν απαραιτήτως και θετικό. Αν ελέγχει μερικές χιλιάδες ιούς θα είναι ελαφρύ. Αλλά θα έπρεπε να ελέγχει μερικά εκατομμύρια για να είναι αποδοτικό.
RoDiTis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σημερα το ΜΣΕ μου βρηκε τον πρωτο ΙΟ (trojan---alert level: Severe) σε σαιτ... και τον κατεστρεψε στο αψε σβησε!!! Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα (το εχω γυρω στις 3-4 μερες)
deadsoul Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το χρησιμοποιώ 3 μήνες τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Μάλλον δε θα ξανα αγοράσω εμπορική εφαρμογή
dhmak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά (απο απλή περιέργεια) ;; Τις τελευταίες ημέρες τί είδους φλασιά έχει φάει η MS και το μέγεθος των Defination Update είναι τόσο βαρβάτο ;; Μήπως το μέγεθος αυτό είναι ψέυτικο (fake) γιατί κατεβαίνουνε και πολύ έυκολα. Τί να πω ;; (το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης το έχω όπως ήταν, δηλαδή όποτε θέλει κάνει update, (2 με 3 την ημέρα)) Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2010 από dhmak
xolloth Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 οποιος θελει, νεα beta κυκλοφορησε σημερα,μπορει να την κατεβασει απο εδω[χ32,χ64]και απο εδω. εχει αρκετες βελτιωσεις.
damastes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά (απο απλή περιέργεια) ;;Τις τελευταίες ημέρες τί είδους φλασιά έχει φάει η MS και το μέγεθος των Defination Update είναι τόσο βαρβάτο ;; Μήπως το μέγεθος αυτό είναι ψέυτικο (fake) γιατί κατεβαίνουνε και πολύ έυκολα. Τί να πω ;; από πότε είχες να κάνεις; και εγώ σήμερα έκανα 1,1mb ήτανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα