Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περα απο την δοκιμη δωρεαν αντιικα προγραμματα υπαρχουν αρκετα, το θεμα ειναι αν οντως ανταποκρινεται σε οσα υποσχεται και με το παραπανω...

Δημοσ.

Μιάς και το Connect της Microsoft δέν μας κάνει την χάρη να το κατεβάσουμε, υπάρχει σε πολλές σελίδες διάθεσης λογισμικού, μία απ' αυτές η παρακάτω:

Microsoft Security Essentials 1.0.1407.00 Public Beta: Free Download

Δημοσ.

Σας είχα πει για το security essentials. Έχει καλό ποσοστό σίγουρα. Αλλά μόνο αυτό. Και αν και σημαντικό, δεν φτάνει να κάνει πολύ καλό ένα πρόγραμμα. Χρειάζεται η εμπειρία, η αξιοπιστία, και άλλες λειτουργίες ασφαλείας. Γι αυτό είπα πριν οτι φαίνεται "λίγο" έναντι άλλων προγραμμάτων.

Δημοσ.

Το έχει εγκαταστήσει κανένας;

Γιατί μετά από reboot δε μου εμφανίζει tray icon, παρότι λογικά τρέχει από πίσω...

Με διπλό κλικ στη συντόμευση το εμφανίζει...

• 6 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κι εγω μολις το εγκατεστησα, ειχα BitDefender αλλα λογω καποιου προβληματος που μου εβγαλε τις τελευταιες ημερες, το εστειλα στον καλαθο και εβαλα το ΜΣΕ!! Μεχρι στιγμης, θετικα ολα!! στα τρελα + οτι ειναι πανευκολο και παρα πολυ ελαφρυ!!!! Ειδωμεν.... :-D

Δημοσ.

Αν είναι πολύ ελαφρύ αυτό δεν απαραιτήτως και θετικό.

Αν ελέγχει μερικές χιλιάδες ιούς θα είναι ελαφρύ. Αλλά θα έπρεπε να ελέγχει μερικά εκατομμύρια για να είναι αποδοτικό.

Δημοσ.

Σημερα το ΜΣΕ μου βρηκε τον πρωτο ΙΟ (trojan---alert level: Severe) σε σαιτ... και τον κατεστρεψε στο αψε σβησε!!! Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα (το εχω γυρω στις 3-4 μερες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ 3 μήνες τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Μάλλον δε θα ξανα αγοράσω εμπορική εφαρμογή

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά (απο απλή περιέργεια) ;;

Τις τελευταίες ημέρες τί είδους φλασιά έχει φάει η MS και το μέγεθος των Defination Update είναι τόσο βαρβάτο ;;

88185669031837566617_thumb.jpg

Μήπως το μέγεθος αυτό είναι ψέυτικο (fake) γιατί κατεβαίνουνε και πολύ έυκολα.

Τί να πω ;;

(το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης το έχω όπως ήταν, δηλαδή όποτε θέλει κάνει update, (2 με 3 την ημέρα))

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά (απο απλή περιέργεια) ;;

Τις τελευταίες ημέρες τί είδους φλασιά έχει φάει η MS και το μέγεθος των Defination Update είναι τόσο βαρβάτο ;;

88185669031837566617_thumb.jpg

Μήπως το μέγεθος αυτό είναι ψέυτικο (fake) γιατί κατεβαίνουνε και πολύ έυκολα.

Τί να πω ;;

από πότε είχες να κάνεις; και εγώ σήμερα έκανα 1,1mb ήτανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...