Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εισαι συνδεδεμενος μεσω καποιου Proxy;

Οποιος το κατεβασε και το εγκατεστησε καμοια εντυπωση;

Εγώ το κατέβασα από το σπίτι μου, κανονικότατα, και στο registration έβαλα Ελλάδα.. Πολύ ελαφρύ, απλό και γρήγορο στη χρήση... Όσο είδα δηλαδή!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εισαι συνδεδεμενος μεσω καποιου Proxy;

Οποιος το κατεβασε και το εγκατεστησε καμοια εντυπωση;

Όχι, κανονικά το κατέβασα. Φυσικά δεν θα αντικαταστήσω το Eset Smart Secirity, αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει :-)

Δημοσ.

Παιδια περα απο την πλακα, προσεξατε οτι αυτο το προγραμμα (antivirus??? :lol: )τρεχει κ σε windows xp sp3??? αυτο τι σημαινει???

-πιο παλια η microsoft ελεγε πως θα "παρατησει" τα windows xp sp3 κ θα σταματησει την υποστηριξη κ την πωληση του παραπανω λειτουργικου. μετα απο αυτην την κινηση ομως χλωμο το κοβω :D

Δημοσ.

Άλλαξα το link του download στην είδηση για όσους έχουν πρόβλημα. Δοκιμάστε και πείτε μου αν σας το κατεβάζει.

Δημοσ.

• Ναι, αν σκεφτούμε ότι RTM κυκλοφόρησαν το Νοέμβρη του 2006... πολύ λογικό. :o

• Επίσης στις ίδιες σελίδες που έδωσες έχει τα παρακάτω νουμεράκια:

[*]Νομίζω ότι είναι προφανές ότι είναι ευκολότερο να βρεθούν "τρύπες" όταν έχεις και τον κώδικα στα χέρια σου... not?

[*]Συγκρίνεις την "Safest Windows version to date. ©®" με μια διανομή που... γκουχ γκουχ. :P

ΥΓ: Μετά σε παρακαλώ μη παραπονιέσαι ότι οι Linux users πεταγόμαστε σα την ... μέσα σε κάθε θέμα περί Windows για να πούμε τα δικά μας ξεκινώντας flame war. Γιατί μόνο εσύ ανέφερες το Ubuntu. :o

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Εαν μιλας για αυτο <<microsoft -antivirus-ασφαλεια>> τοτε ναι συμφωνω δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οσο υπαρχουν καλα antivirus και φυσικα καλοι users.Αλλα εαν μιλας για το windows defender τοτε τα πραγματα δεν ειναι τραγικα αλλα υπερτραγικα.

Δημοσ.

μολις το εγκατεστησα,τωρα κατεβαζει updates.

πρωτες εντυπωσεις θετικες,γρηγορο,παναλαφρο.

θα το κρατησω για να το δοκιμασω και αν ειναι οπως φαινεται,θα γινει μονιμο.

Δημοσ.

και εγω τωρα ειμαι στη διαδικασια εγκαταστασης

θα δουμε πως θα παει

γινεται το αρχειο εγκαταστασης να το μεταφερουμε και σε αλλους υπολογιστες?

[eidt] γινεται !

Δημοσ.

Το Security Essentials θα αντικαταστήσει τη συνδρομητική υπηρεσία Windows Live OneCare ενώ θα κυκλοφορήσει σε 32bit & 64bit εκδόσεις για Windows XP SP3/Vista/7. Η τελική έκδοση που αναμένεται στο τέλος του χρόνου, δεν θα βρίσκεται προεγκατεστημένη στα Windows 7 και ούτε θα είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update.

αφου η τελικη εκδοση δεν θα ειναι ενσωματωμενη στα 7 και δεν θα ειναι διαθεσιμη μεσω του windows update αρα θα ειναι επι πληρωμη και θα πωλειται ξεχωριστα. σωστα?

αρα η beta να υποθεσω οτι καποια στιγμη θα σταματησει να υποστηριζεται ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...