Προς το περιεχόμενο

PC δεν αναγνωρίζει οθόνη

p0z3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένα φιλαράκι μου μου έφερε τον υπολογιστή του να τον κάνω ένα format....

Μου έφερε μόνο το tower!! Έβαλα μια οθόνη για να ανοίξω τον υπολογιστή και δούλεψε μια χαρα!! Μετά έκλεισα το pc και πήγα να το ξανα ανόιξω αλλά δεν αναγνωριζε την οθόνη!! Η οθόνη είχε ρεύμα και αν την έβαζα σε άλλο pc δούλευε μια χαρά!! Επίσης δοκίμασα ακόμη μια οθόνη στο pc του φίλου μου και πάλι δεν το αναγνώριζε!!

Τί έπαθε το pc του????? Μπορεί κανείς να με βοηθήσει??

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Ένα φιλαράκι μου μου έφερε τον υπολογιστή του να τον κάνω ένα format....

Μου έφερε μόνο το tower!! Έβαλα μια οθόνη για να ανοίξω τον υπολογιστή και δούλεψε μια χαρα!! Μετά έκλεισα το pc και πήγα να το ξανα ανόιξω αλλά δεν αναγνωριζε την οθόνη!! Η οθόνη είχε ρεύμα και αν την έβαζα σε άλλο pc δούλευε μια χαρά!! Επίσης δοκίμασα ακόμη μια οθόνη στο pc του φίλου μου και πάλι δεν το αναγνώριζε!!

Τί έπαθε το pc του????? Μπορεί κανείς να με βοηθήσει??

Δηλαδή την οθόνη που αναγνώρισε την πρώτη φορά, όταν έκλεισες τον υπολογιστή και τον άνοιξε με την ίδια οθόνη, δεν την αναγνώρισε. Επίσης δεν αναγνώρισε και του φίλου σου της οθόνη.

Όταν όμως γράφεις δεν την αναγνώρισε, εννοείς πως στη διαχείριση συσκευών έγραφε τυπική οθόνη και όχι το όνομα και το μοντέλο της οθόνης; ή εννοείς πως ήτανε μαύρη η εικόνα στην οθόνη; Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.......

Αν η οθόνη ήτανε μαύρη, δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να βάλεις μία άλλη. Αν η μητρική έχει onboard κάρτα γραφικών, σύνδεσε την οθόνη με την onboard vga (έχοντας βγάλει την ξεχωριστή κάρτα γραφικών) ενεργοποιώντας την αν χρειάζεται από το bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...