Προς το περιεχόμενο

κολλιμα παιχνιδιου

borba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κατεβασα το συγκεκριμενο παιχνιδι και κολαει παει αργα δηλαδη.προβλημα θερμοκρασιας δεν υπαρχει . αναβαθμιση ντραιβερς εκανα και directx εχω 500αρι τροφοδοτικοκαι δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει αφου το συστημα μου ειναι αρκετο να παιξω αυτο το παιχνιδι.καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.
ποιο ειναι το ''συγκεκριμενο παιχνιδι'';:P
:sorry μονιζα οτι το ανεφερα assassin's creed ειναι το παιχνιδι
Δημοσ.
μαλλον λεγετε φορματ
εκανα πριν λιγο καιρο φορματ και στα πιο χαμηλα settings το ιδιο κανει.τροφοδοτικο μπορει να παιζει 500 αρι ειναι για την συγκεκριμενη καρτα?
Δημοσ.
...και θα είχες πρόβλημα ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Σε τι ανάλυση προσπαθείς;
και στις πιο χαμηλες αναλυσεις το κανει και σε αλλα παιχνιδια με ακομα πιο χαμηλες απαιτησεις και δεν ειναι απολυτο να μην ξεκιναει καθολου .υπαρχει περιπτωση να υπερθερμαινεται στιγμιαια το τροφοδοτικο και να κολαει γιατι αλλοτε κολαει και αλλοτε οχι .ειναι και της πλακας <κινεζικο>.μπορω να δω με καποιο τροπο θερμοκρασια τροφοδοτικου και αν ναι, με πιο προγραμμα?
Δημοσ.

Πρακτικά μόνον αν βάλεις το χέρι σου στο πίσω μέρος του κουτιού από την έξω πλευρά εννοείται για να μην έχουμε καμία ιστορία με ηλεκτροπληξία :) Εμένα όταν είχε σταματήσει ο ανεμιστήρας και άργησα να το πάρω χαμπάρι και έβαλα το χέρι μου στο πίσω μέρος του κουτιού από την έξω πλευρά, το κουτί σχεδόν ζεματούσε. Αν θες δοκίμασε και με το 3dmark να δεις αν θα περάσει τα tests ή αν μπορείς να δανειστείς μία άλλη κάρτα γραφικών ή ένα τροφοδοτικό από κάποιον φίλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...