borba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 παιδια κατεβασα το συγκεκριμενο παιχνιδι και κολαει παει αργα δηλαδη.προβλημα θερμοκρασιας δεν υπαρχει . αναβαθμιση ντραιβερς εκανα και directx εχω 500αρι τροφοδοτικοκαι δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει αφου το συστημα μου ειναι αρκετο να παιξω αυτο το παιχνιδι.καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
borba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ποιο ειναι το ''συγκεκριμενο παιχνιδι''; :sorry μονιζα οτι το ανεφερα assassin's creed ειναι το παιχνιδι
caution Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ...χαμηλότερα settings και δες μπας και είναι πρόβλημα του "Θείου"
borba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 μαλλον λεγετε φορματεκανα πριν λιγο καιρο φορματ και στα πιο χαμηλα settings το ιδιο κανει.τροφοδοτικο μπορει να παιζει 500 αρι ειναι για την συγκεκριμενη καρτα?
caution Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ...και θα είχες πρόβλημα ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Σε τι ανάλυση προσπαθείς;
borba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ...και θα είχες πρόβλημα ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Σε τι ανάλυση προσπαθείς;και στις πιο χαμηλες αναλυσεις το κανει και σε αλλα παιχνιδια με ακομα πιο χαμηλες απαιτησεις και δεν ειναι απολυτο να μην ξεκιναει καθολου .υπαρχει περιπτωση να υπερθερμαινεται στιγμιαια το τροφοδοτικο και να κολαει γιατι αλλοτε κολαει και αλλοτε οχι .ειναι και της πλακας <κινεζικο>.μπορω να δω με καποιο τροπο θερμοκρασια τροφοδοτικου και αν ναι, με πιο προγραμμα?
alex89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πρακτικά μόνον αν βάλεις το χέρι σου στο πίσω μέρος του κουτιού από την έξω πλευρά εννοείται για να μην έχουμε καμία ιστορία με ηλεκτροπληξία Εμένα όταν είχε σταματήσει ο ανεμιστήρας και άργησα να το πάρω χαμπάρι και έβαλα το χέρι μου στο πίσω μέρος του κουτιού από την έξω πλευρά, το κουτί σχεδόν ζεματούσε. Αν θες δοκίμασε και με το 3dmark να δεις αν θα περάσει τα tests ή αν μπορείς να δανειστείς μία άλλη κάρτα γραφικών ή ένα τροφοδοτικό από κάποιον φίλο.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Bασικα κατεβασε το gpu-z μπας και παιζει τιποτα με την καρτα και δεν το ξερεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.