Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop για το παλληκαρι μου

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δοσεις?? 587 κανει τιμη ιντερνετ

Eυκολο να το λες. Πως ομως τα εκταμιευεις, οταν βγαζεις 2000 το μηνα και τα εξοδα ειναι ηδη 2100 ???

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μία πρόταση από εμένα με 100 ευρώ κάτω από το pavillion moonlight και με αυτόνομη καρτούλα γραφικών

http://www.skroutz.gr/s/75245/Acer-Aspire-5536-643G25MN.html

Σαφώς το pavillion moonlight που προτάθηκε έχει πολύ καλύτερη κάρτα και αποτελεί πολύ καλή επιλογή για το παιδάκι . Αλλά να δώσουμε και μια φθηνότερη εναλλακτική.

Και γω είμαι της άποψης να εχει καρτούλα της προκοπής, να μπορεί να παίξει παιχνίδι.....

Να το χαίρεσαι και μπράβο του που είναι διαβαστερό!Ο υπολογιστής πέρα από διασκέδαση σίγουρα θα του δώσει και ερεθίσματα για μάθηση...

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου...Επειδη και προσφατα αλλα και πιο παλια ειχα 10χρονα αν θεωρησω δεδομενο οτι ενα 10χρονο δεν θα κουβαλαει τον υπολογιστη ,γιατι δεν του προτεινεις desktop ? Σαφως ειναι πιο φτηνα με ιδιες δυνατοτητες ή και καλυτερα απο ισης αξιας laptop και πιο ευκολα επισκευασιμα.

Ειχα δωσει 1250 ευρω για Vaio για καθε μια απο τις κορες μου πριν ενα χρονο και η μικρη 12χρονη τωρα , γρηγορα ζητησε και το πουλησα και πηρε desktop...H μεγαλη απο εγωισμο το κρατησε μεχρι πριν δυο μηνες που πηρε macbook.

Υ.Γ Οταν ειναι 10χρονα μια χαρα ειναι...:-D:-DΟταν βαλουν καμμια 5ετια τα αγορια ειδικα τοτε....:cry::cry::cry:

Δημοσ.
Σε καμια περιπτωση netbook.Δεν υπαρχει πιο αχρηστη συσκευη απο τα netbook και δεν θα μπορει να κανει τιποτα το παιδακι.

Που το στηρίζεις αυτό; Δε νομίζω οτι έχουμε όλοι την ίδια άποψη.

Βασικά μια άκυρη ερώτηση... Έχει ο γιος σου windows live messenger; Επειδή εγώ απέκτησα τέτοιο κατά τα 12. Εδώ να καταλάβεις ο αδερφός μου δε με άφηνε να αγγίζω τον υπολογιστή... Κρυφά καθόμουν που-και-που :lol:.

Από μένα πάντως πάρε του ένα netbook και μια οθόνη. Μη το καλομαθαίνεις, ας τον να λέει οτι δε θέλει. Τι να το κάνει τον πιο δυνατό υπολογιστή; Και για εσάς που λέτε για παιχνίδια. Μα ρε παιδιά, δέκα χρονόν παιδάκι, τι παιχνίδια να παίζει; Άποψή μου είναι να παίζει καμιά Ντόρα και κανά pacman. Εγώ τουλάχιστον στην ηλικία του(ναι... Πριν τέσσερα χρόνια), υπολογιστή έβλεπα μόνο όταν έπαιζα Sims, internet είχα μόνο με κάρτα και αυτό όποτε έβαζε ο αδερφός μου.Αχ η σημερινή νεολαία! Τυχερή!

Δημοσ.
Καλημερα φιλε μου...Επειδη και προσφατα αλλα και πιο παλια ειχα 10χρονα αν θεωρησω δεδομενο οτι ενα 10χρονο δεν θα κουβαλαει τον υπολογιστη ,γιατι δεν του προτεινεις desktop ? Σαφως ειναι πιο φτηνα με ιδιες δυνατοτητες ή και καλυτερα απο ισης αξιας laptop και πιο ευκολα επισκευασιμα.

Ειχα δωσει 1250 ευρω για Vaio για καθε μια απο τις κορες μου πριν ενα χρονο και η μικρη 12χρονη τωρα , γρηγορα ζητησε και το πουλησα και πηρε desktop...H μεγαλη απο εγωισμο το κρατησε μεχρι πριν δυο μηνες που πηρε macbook.

οπως λεει ο φιλος,θα κερδισεις σε επεκτασιμοτητα,επιδοσεις,τιμη,διαρκεια στον χρονο χανοντας μονο σε φορητοτητα

αλλιως

Fujitsu Siemens Esprimo V6535 - T3400

http://www.skroutz.gr/s/73343/Fujitsu-Siemens-Esprimo-V6535-T3400.html

για να την βγαλεις με σχετικη επαρκεια και οικονομικα

Υγ να χαιρεσαι το παλικαρι σου

Δημοσ.
Που το στηρίζεις αυτό; Δε νομίζω οτι έχουμε όλοι την ίδια άποψη.

Βασικά μια άκυρη ερώτηση... Έχει ο γιος σου windows live messenger; Επειδή εγώ απέκτησα τέτοιο κατά τα 12. Εδώ να καταλάβεις ο αδερφός μου δε με άφηνε να αγγίζω τον υπολογιστή... Κρυφά καθόμουν που-και-που :lol:.

Από μένα πάντως πάρε του ένα netbook και μια οθόνη. Μη το καλομαθαίνεις, ας τον να λέει οτι δε θέλει. Τι να το κάνει τον πιο δυνατό υπολογιστή; Και για εσάς που λέτε για παιχνίδια. Μα ρε παιδιά, δέκα χρονόν παιδάκι, τι παιχνίδια να παίζει; Άποψή μου είναι να παίζει καμιά Ντόρα και κανά pacman. Εγώ τουλάχιστον στην ηλικία του(ναι... Πριν τέσσερα χρόνια), υπολογιστή έβλεπα μόνο όταν έπαιζα Sims, internet είχα μόνο με κάρτα και αυτό όποτε έβαζε ο αδερφός μου.Αχ η σημερινή νεολαία! Τυχερή!

+1!Είναι μόλις 10 χρονών και φαντάζομαι η κύρια ασχολία του δεν θα είναι ο υπολογιστής,καλύτερο θα ήταν να μην είναι κάτι super high-end,αλλά κάτι απλό για να παίζει κανένα παιχνιδάκι και λίγο internet.Από τη στιγμή κιόλας που τίθεται και ζήτημα οικονομικό,δεν αξίζει να σπαταλήσεις εκεί,εξάλλου ό,τι λάπτοπ και να πάρεις τώρα,σ'ένα χρόνο θα θεωρείται ξεπερασμένο.Στη θέση σου,θα το εξηγούσα ότι για αρχή θα πάρει κάτι απλό και στη συνέχεια κάτι πιο καλό.

Δημοσ.

αχρηστα τα netbook δεν μπορεις να τα πεις,αρκει να ξερει καποιος τι θελει να κανει το μηχανημα του,αν θελεις φορητοτητα,σερφαρισμα,μαιλ,msn,να περνας τις φωτο σου μια χαρα ειναι,αλλωστε με 300 ευρω τι αλλες απαιτησεις μπορεις να εχεις;

Δημοσ.
+1!Είναι μόλις 10 χρονών και φαντάζομαι η κύρια ασχολία του δεν θα είναι ο υπολογιστής,καλύτερο θα ήταν να μην είναι κάτι super high-end,αλλά κάτι απλό για να παίζει κανένα παιχνιδάκι και λίγο internet.Από τη στιγμή κιόλας που τίθεται και ζήτημα οικονομικό,δεν αξίζει να σπαταλήσεις εκεί,εξάλλου ό,τι λάπτοπ και να πάρεις τώρα,σ'ένα χρόνο θα θεωρείται ξεπερασμένο.Στη θέση σου,θα το εξηγούσα ότι για αρχή θα πάρει κάτι απλό και στη συνέχεια κάτι πιο καλό.

μα γιατι να παρει Netbook για να παρει Netbook θα δωσει 350 με 400 ευρώ ο υπολογιστής που ανέφερα πιο πάνω εχει 445 και ειναι υπερπλήρης με το dvd r να βάζει κανα cdακι hdmi για καμια ταινιουλα και 15,4 ίντσες οθόνη .... ότι πρεπει και σε τέλεια τιμούλα , με το netbook δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια καθόλου... πάρε ενα laptop φθηνό.

Δημοσ.

offtopic αλλα τα netbook ειναι και λιγο εως πολυ trend

νομιζω πως πολυ λιγοι χρειαζονται πραγματικα φορητο με τετοιο βαθμο φορητοτητας

για τους περισσοτερους ενας φτηνο 15αρι laptop με καλη μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο πολλες αποψεις

Δημοσ.
μα γιατι να παρει Netbook για να παρει Netbook θα δωσει 350 με 400 ευρώ ο υπολογιστής που ανέφερα πιο πάνω εχει 445 και ειναι υπερπλήρης με το dvd r να βάζει κανα cdακι hdmi για καμια ταινιουλα και 15,4 ίντσες οθόνη .... ότι πρεπει και σε τέλεια τιμούλα , με το netbook δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια καθόλου... πάρε ενα laptop φθηνό.

Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας..Προσωπικά ακόμα κι αυτό για ένα παιδί 10 χρονών μου φαίνεται πολύ..Αυτό που πρότεινα μάλλον θα κάνει γύρω στα 250 ευρώ,αλλά ο topic starter θα αποφασίσει,απλά προτάσεις κάνει ο καθένας.

Δημοσ.

LAPTOP Toshiba Satellite A300-1ND

Intel Core 2 Duo P8600 2.4 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 15.4 in, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, Κάρτα γραφικών: Mobility Radeon HD 3650, DVD-RW, Windows Vista Home Premium...

μου το δινουν στα 700 euro περιπου ( τωρα τα e shop to δινουν 971) κομπλέ αγορασμενο περπου πριν ενα μηνα με εγγυηση ενα χρονο και αγορασμενο απο το Pla..o .

τι γνωμη εχετε για αυτην την ενδεχομενη αγορα?

εχετε εμπειρια απο αγορα απο αγγελια για καινιυργιο προιον?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...