Προς το περιεχόμενο

dual monitor, κατα το boot η μια off

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά?

Στο pc φίλου, έχει δύο monitor, για την ακρίβεια ένα monitor και μια tv. Το monitor συνδεδεμένο αναλογικά ενώ τη tv ψηφιακά. Gpu η 8800 gts 512. Κατά το bootάρισμα, μόνο η tv δείχνει εικόνα. Θέλουμε να δείχνει και το monitor. Έχω ορίσει από το nvidia control panel να δουλεύει σαν dual view και με πρώτη επιλογή το monitor, αλλά τίποτα.

Οποιαδήποτε ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις;

Ποια οθόνη έχεις;

Σε εμένα γίνετε κάτι παρόμοιο αν κάνω Boot και ξεχάσω την οθόνη κλειστή (από το κουμπί). Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνω επανεκίνηση..

Δημοσ.

Xp έχει αλλά είναι dual boot με win 7 και συμβαίνει το ίδιο και με αυτά.

Οθόνες είναι η μία Samsung SyncMaster 941MP 19" και μία τηλεόραση, η lg5000.

Λέτε να έχει κάτι να κάνει με bios?

Δημοσ.

"dual view" εννοείς να κάνει mirror? Για δοκίμασε να βάλεις την επιλογή extend desktop.. Μήπως παίζει πρόβλημα με τις αναλύσεις? Δοκίμασε με χαμηλή ανάλυση 800*600

Δημοσ.

Πιθανότατα έχει να κάνει με την ίδια την κάρτα, αφού στο boot δεν έχουν φορτώσει ακόμη τα win. Σε μένα δείχνουν μεν και οι δυο το ίδιο, αλλά κάποιες οθόνες τις δείχνει πρώτα η μια και κάποιες πρώτα η άλλη. Υποθέτω λοιπόν ότι έχει να κάνει με το auto-initialization που κάνει η κάρτα στα διαφορετικά inerfaces

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ mvaggel και γι' αυτό λέω μπας και να έχει να κάνει με bios. Αλλά το μόνο που μου πήγε το μυαλό δεν έκανε τίποτα, και νομίζουμε ότι παλιότερα δούλευαν και οι δύο κανονικά. Δυστυχώς δεν ήμαστε 100 % σίγουροι. Εσυ τι οθόνες χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

Αν το έχω καταλάβει καλά, έχει να κάνει με το "bios της κάρτας γραφικών", άρα μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (εκτός αν βγει κάποιο firmware update).

Εγώ έχω μια iiyama ProLite E1900S (19") και μια Samsung SyncMaster 226BW (22") πάνω σε GeForce 6600.

Υπάρχει μια περίπτωση να φταίει και η οθόνη, στη φάση ότι μπορεί να αργεί περισσότερο ή λιγότερο στο να απαντήσει στη γραφικών

Δημοσ.

Από την κάρτα εξαρτάται.

Δεν νομίζω πως λύνεται το πρόβλημα με κάποιο bios, γιατί στην ουσία δεν είναι πρόβλημα.

Απλά η κάρτα δίνει σήμα στην secondary οθόνη αφού τα win φορτώσoυν τον driver.

Γιατί αλήθεια θεωρείτε τόσο σημαντικό να δείχνουν και οι δύο οθόνες την boot διαδικασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...