thimios-7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλησπερα..θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου λυσει την παρακατω απορια..Θα ηθελα internet στο iphone μου αλλα για 1 βδομαδα σχεδον..μετα μου ειναι αχρηστο..Εχει καποιος υποψην του κατι?καποια καρτα πχ..Εχω Wind kai cosmote αλλα αν ειναι εκει το θεμα μπορω να προμηθευτω και καποιας αλλης εταιριας καρτα..Το θεμα μου ειναι να μην δεσμευτω με συμβολαιο και να το κανω και μεχρι Πεμπτη πρωι..Δε ζηταω πολλα ε :-)!Ευχαριστω πολυ..
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Κάθε νέα SIM Cosmote σου δίνει δωρεάν 40MB πλοήγησης για 15 μέρες. Διαφορετικά μπορείς να το ενεργοποιήσεις για 1 μήνα με 4€.
thimios-7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση..Λογικα εννοεις και καρτα και συμβολαιο ετσι δεν ειναι?δλδ περνοντας μια καρτα Κοσμοτε εχω 40ΜΒ??
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση..Λογικα εννοεις και καρτα και συμβολαιο ετσι δεν ειναι?δλδ περνοντας μια καρτα Κοσμοτε εχω 40ΜΒ?? Καρτοκινητή, και αυτά που σου είπα στο ΠΜ.
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 θα έλεγα καλύτερα το wind ADSM για 2 η 7 ημέρες με 5/15€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.