Προς το περιεχόμενο

Youtube και HD ερωτηση

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι οταν παταω σε ενα βιντεο το HD κουμπι, δεν αλλαζει το url. Εχω το youtubetomp3 converter. Οταν εγω δινω το link για να μετατρεψει το βιντεο σε Mp3, μετατρεπει το αρχικο βιντεο ή το HD;

Ή μηπως οταν εννοει HD εννοει μονο στο βιντεο και οχι και στην ποιοτητα της μουσικης....;;

Αλλα δε καταλαβαινω γιατι τοτε να λεει HD σε ενα βιντεο με μουσικη, που εχει ως φοντο μια στατικη εικονα..

Δημοσ.

Αλλα δε καταλαβαινω γιατι τοτε να λεει HD σε ενα βιντεο με μουσικη, που εχει ως φοντο μια στατικη εικονα..

Τι σημασια εχει αν ειναι στατικη η εικονα.Αν φτιαξεις ενα βιντεάκι εσυ είτε του βαλεις απλα να φαινεται ενα φοντο , ειτε μια σκηνη απο μια ταινεια πχ το ιδιο μεγεθος θα πιασει.Αυτο που παιζει ρολο ειναι το Bitrate και το format (mpeg,avi κτλ) που θα επιλεξεις. Επισης η Youtube εβαλε σε ολα τα βιντεος HD επιλογη,δε μπορει να διαχωρησει αυτα που εχουν στατικη εικονα για τον λογο που σου ειπα.

Δημοσ.
Α δλδ δε αυξανεται η ποιοτητα των τραγουδιων με το HD, ετσι;

Ανάλογα του τι έχει ανεβάσει ο χρήστης. Πάντως το πρόγραμμά σου λογικά θα έχει επιλογή για το ποιο βίντεο θα κατεβάσει (low ή HD).

Δημοσ.

Πατώντας το "HD" αυξάνεται η ποιότητα της εικόνας καί του τραγουδιού!...

Αλλά, ναι...μετατρέπει σε mp3 το αρχικό τραγούδι δυστυχώς...:rolleyes: το έχω δοκιμάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...