πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ραδιοενισχυτής Marantz SR5003 ή Cambridge Audio AZUR 540R DVD Recorder Sony RDR – AT100/200 ή Cambridge Audio AZUR 540D ή Harman Kardon 49 Ηχεία εμπρός Mission M35i Ηχεία πίσω Mission M32i Ηχείο κεντρικό Mission M3C2i Subwoofer Mission M3AS ή την σειρα ηχειων Acoustic Energy “Aegis Evo” Αυτα σκεφτομαι να αγορασω και θελω τις πολυτιμες συμβουλες - γνωσεις σας! και επισης που θα βρω τις βασεις για τα πισω ηχεια... Σας ευχαριστω εκ των προταιρων! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- τιποτα κανεις????
million_voices Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 http://www.avclub.gr εκει εισαι happy shopping
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 κατεβασα το manual του Marantz και δεν ειδα καπου για εισοδο του πικαπ. ξερει κανεις τιποτα?
warewolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 εχω τα mission volare v63 και μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα γρηγορα στις χαμηλες και χωρις να μπουμαρουν. οποτε εκανες καλη επιλογη. δεν ξερω τα Specifications των m35i, αλλα εγω τα δικα μου (150watt, 87 db) τα οδηγω οριακα με εναν denon 80 watt ανα καναλι. οποτε κοιταξε λιγο το θεμα της οδηγησης απο πλευρας ρευματων. βασεις για τα πισω, μπορεις να βρεις απο εκει που θα παρεις τα ηχεια (αν τα αγορασεις απο μαγαζι που ειδικευεται σε audio). μειονεκτημα: ομορφες αλλα κοστιζουν. θα μπορουσες να τις αντικαταστησεις με αλλες φθηνοτερες αν τιθεται θεμα χρηματων. subwoofer: οποσδηποτε παρε το mission γιατι τα ηχεια ειναι αρκετα γρηγορα, και ενα αλλο sub ισως ακουγεται αργο. οποτε με το ιδιο υλικο του κωνου θα ειναι εξ'ισου γρηγορο. οσον αφορα τον ενισχυτη, αν θες λιγα ρευματα παραπανω, προτιμησε yamaha μιας και τα τελευταια χρονια, οι av εχουν και καλυτερο ηχο για audio. επισης denon, αν και θα ειναι ενα κλικ πιο αργος (αλλα πιο ζεστος ηχος ισως) οχι οτι ο maratz δεν ακουγεται καλα. εμπειρικα, αν κανεις χρηση home cinema και δικαναλη μουσικη, εκανες καλη επιλογη. παρα πολυ καλη επιλογη ηχειων. φαινεται οτι το εψαξες. καλοριζικα και καλες ακροασεις. (που σιγουρα θα ειναι).
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 σε ευχαριστω παρα πολυ! επειδη παντρευομαι και θα ηθελα να εχω κατι πολυ ωραιο "δικο μου" (ξερεις τα γνωστα με τις γυναικες...) το οποιο να το γουσταρω πολυ. ελπιζω να το ευχαριστηθω! για την αγορα τους θα παω απο τον Σαραφιδη (Mega store θεσ/νικης) και μαλλον θα παρω συμβατικες φθηνες βασεις. οσο αφορα για το πικαπ γνωριζεις κατι? δηλαδη θα θελει προενισχυση για να το βαλω στην aux η την κανει απο μονη του? ευχαριστω πολυ παντως!
damian1977 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Eπειδη δεν εχω ιδεα...και εαν δεν γινομαι αδιακριτος...ποσο περιπου υπολογιζεις να ειναι το κοστος για την αγορα του συστηματος που περιγραφεις παραπανω φιλε ΠΑ ΒΟΥ ΓΑ??
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Eπειδη δεν εχω ιδεα...και εαν δεν γινομαι αδιακριτος...ποσο περιπου υπολογιζεις να ειναι το κοστος για την αγορα του συστηματος που περιγραφεις παραπανω φιλε ΠΑ ΒΟΥ ΓΑ?? γυρω στα 2700€. (καθολου αδιακριτος και λογικο να ρωτας!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.