mepante Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μου εχουν στείλει στο mail μ κάποια αρχεία με κώδικα ζιπαρισμένα. Πρέπει να κανω κάποιες αλλαγες και να τα στειλω πισω.όμως οι αλλαγές μ δεν αποθηκεύονται και ας κανω save.δεν ξέρω τι πρέπει να κανω.όπως καταλάβαινεται ειμαι ασχετη.Ας με διαφωτίσει κάποιος .....είναι επείγον.....ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Θα πρέπει να αποσυμπιέσεις το αρχείο, να κάνεις ότι αλλαγές είναι να κάνεις, να το συμπιέσεις πάλι και να το στείλεις.
mepante Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 οπως ειπα ειμαι ασχετη.πως συμπιεζεις και πως αποσυμπιεζεις??
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεξί κλικ στο αρχείο και αποσυμπίεση νομίζω. Και μετά τα επιλέγεις πάλι όλα και κάνεις συμπίεση. Θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης συμπιεσμένων αρχείων (winrar / 7zip).
mepante Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ευχαριστω πολυ.αλλα δεν πολυ διαφωτιστικα....περιμενω και αλλες οδηγιες...μηπως και βγαλω ακρη.αααα τα αρχεια ειναι καμια 100 υποψιν....(μην γελατε υπαρχουν και ασχετοι εδς μεσα που προσπαθουν να μαθουν κατι)
FKLDS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Για δες εδώ για αποσυμπίεση και εδώ για συμπίεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.