Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στο download

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

έχω αγοράσει ένα switch(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613463)

επίσης έχω κατεβάσει το avast antivirus για free(είχα το eset)!

δεν μπορώ να κατεβάσω απο το mtorrent.Έχει λίγο εώς και 0download και μέγιστο upload!!!Έχω πάει στις ρυθμίσεις του torrent για έλεγχο διαθεσιμότητας πόρτας και μου βγάζει failed!Επίσης το κάνω και στο emule και βγάζει το ίδιο!!!Μάλλον είναι το firewall του switch.Τι πρέπει να κάνω,τι ρυθμίσεις?Δεν μπορώ να κατεβάσω....

Έχω απενεργοποιήσει και το antivirus και κάνει τα ίδια οπότε μάλλον είναι το switch!!!

help me

(το ίδιο θέμα το έχω βάλει και στο υπόμνημα αλλά επειδή λέει υποκατασκευή δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό το topic)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:02 ----------

Δεν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει?

Δημοσ.

Να τσεκάρεις το upnp στις ρυθμίσεις του firewall στο router σου.

Έτσι θα επιτρέπεις σε όποιο πρόγραμμα προσπαθεί να συνδεθεί στο internet μέσω κάποιας πόρτας, να ανοίγει μόνο του την πόρτα στο router.

Φυσικά δεν είναι και το πιο ασφαλές σύστημα.

Το καλύτερο είναι να κάνεις port forward, αλλά αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, δοκίμασε πρώτα με upnp.

Το συγκεκριμένο switch δεν νομίζω να έχει firewall. Είναι απλά ένα hub σύνδεσης.

Δημοσ.
(το ίδιο θέμα το έχω βάλει και στο υπόμνημα αλλά επειδή λέει υποκατασκευή δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό το topic)

Υπό κατασκευή είναι ο οδηγός του post #1, όχι το ίδιο το thread! Ένα post αρκεί, δεν ανοίγουμε πολλαπλά θέματα/posts (crossposting), καθώς απαγορεύεται από τους Όρους Χρήσης του forum. Θα λάβεις απάντηση στο uTorrent sticky thread πλέον. Το παρόν κλειδώνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...