Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GA-M720-US3 προβλημα bios

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολης βαζω τα bios F3m μωλεις μπενει στα windows μετα απο λιγο κολαι ολο το pc και μονο με επανεκηνηση και αλαγη bios στο F2 δουλευει παλη σωστα....το F3m bios βγαζει ως επηλογη το ACC......επεξεργαστη που εχω ειναι AMD 7850 ΒΕ ...

Δημοσ.

Γιατί αναφέρεις το ACC; Υποψιάζεσαι ότι φταίει αυτό; Δοκίμασε να το αλλάξεις τότε απο ΟΝ σε OFF ή το αντίθετο (δεν ξέρω πως το εννοεί η nVidia, μόνο AMD chipset έχω δοκιμάσει).

Τα BIOS της GIGABYTE επίσης που έχουν μικρό γράμμα στο τέλος είναι προσωρινά, η τελική έκδοση είναι η F3 (σκέτο) που είδα ότι υπάρχει στο site της.

Άμα φταίει το ACC πάντως, είμαι περίεργος να μάθω τι προσπαθεί να κάνει. Ξεκλειδώνει κανέναν απο τους 2 πυρήνες που είναι αοσυνδεμένοι στον 7850;

Μπορείς να δεις πως ονομάζει τον επεξεργαστή κατά την εκκίνηση, ή πόσους πυρήνες δείχνει η διαχείριση εργασιών άμα μπεις για λίγο στα Windows; :confused:

Δημοσ.

Και ο 7750 και ο 7850 Phenom (1) δεν είναι; Όπως οι Phenom X3 έχουν 1 αποσυνδεμένο πυρήνα, αυτοί έχουν 2.

Δημοσ.
Γιατί αναφέρεις το ACC; Υποψιάζεσαι ότι φταίει αυτό; Δοκίμασε να το αλλάξεις τότε απο ΟΝ σε OFF ή το αντίθετο (δεν ξέρω πως το εννοεί η nVidia, μόνο AMD chipset έχω δοκιμάσει).

Τα BIOS της GIGABYTE επίσης που έχουν μικρό γράμμα στο τέλος είναι προσωρινά, η τελική έκδοση είναι η F3 (σκέτο) που είδα ότι υπάρχει στο site της.

Άμα φταίει το ACC πάντως, είμαι περίεργος να μάθω τι προσπαθεί να κάνει. Ξεκλειδώνει κανέναν απο τους 2 πυρήνες που είναι αοσυνδεμένοι στον 7850;

Μπορείς να δεις πως ονομάζει τον επεξεργαστή κατά την εκκίνηση, ή πόσους πυρήνες δείχνει η διαχείριση εργασιών άμα μπεις για λίγο στα Windows; :confused:

7850 dual core τον δηχνει...Το ACC το βαζω στο auto αλλα και κανονηκα που το ειχα την πρωτη φορα που εβαλα τα νεα bios το ιδιο προβλημα ειχα.

Δημοσ.

Εβαλα τα bios F4 απο την σελιδα της gigabyte ειναι τα τελευταια αλλα και παλη ο υπολογηστις κολαι μετα απο λιγο οταν μπενει στα windows τι μπορει να φτεει...δεν γηνετε οτι bios και να βαζω να εχει αυτο το προβλημα.....μηπως ειναι η μητρικι που εχει προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...