magicofungo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Παιδια γεια σας εχω εναν i mac 24'' ειμαι αρχαριος χρηστης αφου το εχω μολις 2 μηνες. τον τελευταιο καιρο ο mac εχει πισμωσει κ ουτε κανει shut down αλλα ουτε restart. οταν παω να τον κλεισω βγαζει ολα τα εικονιδια απο το desktop κ παγωνει η οθονη,εκει αρχιζει και γυριζει κατι σαν κλεψυδρα αλλα δεν κλεινει ποτε.ετσι το εχω κλεισει μερικες φορες απο το κουμπι του πισω απο τηην οθονη.Τι να φταιει αραγε? Επειδη δεν ξερω καθολου τι να κανω γραφω εδω γιατι η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη τα specs του mac ειναι τα εξης:2.66 intel 4gb ram kai καρτα γραφικων gforce ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 πόση ώρα το έχεις αφήσει? συνήθως κάνει μερικές δουλίτσες πριν να κλείσει και εμφανίζει την στρόφιγγα. αστο και θα κλείσει μονο του. αν το αφήσεις πολύ ώρα και πάλι tpt κλείσε το από το κουμπί και όταν ανοίξει δοκίμασε να κανεις repair permissions ( και σιγουρέψου ότι έχεις κάνει όλα τα updates) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicofungo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 πόση ώρα το έχεις αφήσει? συνήθως κάνει μερικές δουλίτσες πριν να κλείσει και εμφανίζει την στρόφιγγα. αστο και θα κλείσει μονο του. αν το αφήσεις πολύ ώρα και πάλι tpt κλείσε το από το κουμπί και όταν ανοίξει δοκίμασε να κανεις repair permissions ( και σιγουρέψου ότι έχεις κάνει όλα τα updates) σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα την πρωτη φορα που το εκανε εμεινε ετσι ενα ολοκληρο βραδυ να γυρνα η στροφιγγα χωρις κανενα αποτελεσμα,δηλ. ειχε απλα παγωσει επισης δεν το κανει ολες τις φορες αλλα τις περισσοτερες θα με βοηθουσες αν μου ελεγες πω κανουμε repair permission γιατι δεν εχω ιδεα τα update ναι εχουν περαστει ολα ευχαριστω και παλι για την βοη8εια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Θα σου προτεινα να βγαλεις απο πανω του usb δισκους κτλ. Επισης πες μας αν εχεις το transmission για τα torrents σου. Εκανε κατι τετοιο στο συστημα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 spotlight και κανε search disk utility επέλεξε το δίσκο σου από τα αριστερά και θα δεις το κουμπί repair permissions το disk utility μπορείς να το βρείς επίσης applications>utilities>disk utility *αν συνεχίσει το πρόβλημα πες μου και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κάνε και ένα verify disc έτσι για να σε σίγουρος. Μετά τα permissions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και δεν είμαι κ σίγουρος αν το έχω λύσει. Οφειλέται στο ότι κάποιο πρόγραμμα αδυνατεί να κλείσει... ή σε καποιο plug-in... Τώρα ποιο ειναι αυτο?? χεχε δεν έχω ιδέα πρέπει να το βρεις! Ψάξε μέσω activity monitor ή τα logs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicofungo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 εκανα οτι μου ειπατε αλλα το προβλημα παραμενει απλα απο τις 10 προσπαθιες στις 7 κλεινει και τις υπολοιπες παγωνει και δεν κανει τπτ φιλε μου που με ρωτησες αν χρησιμοποιω transmission ναι το εχω περασμενο με αυτο κατεβαζω torrents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν τα εκανες ολα αυτα και δεν εφτιαξε απο την κατα την γνωμη μου ειναι σιγουρα το transission. Ενα μικρο κολπακι για να μην γινεται χαμος ειναι να κανεις pause ολα τα torrents και μετα απο 6-7 sec να το κανεις quit ή να το αφηνεις να κανει μονο του πριν κανει restar ή shutdown. Πρεπει επισης να εχεις την τελευταια εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicofungo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μα πριν κανω shut down το κλεινω το transmission περιμενω να κλεισει και μετα κλεινω τον mac επισης κλεινω οποιο προγραμμα βλεπω ανοιχτο πριν κανω shut down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 μα πριν κανω shut down το κλεινω το transmission περιμενω να κλεισει και μετα κλεινω τον mac επισης κλεινω οποιο προγραμμα βλεπω ανοιχτο πριν κανω shut down κάνε πειραματισμούς και δες αν κλείνει κανονικά ή όχι μετα που έκλεισες το transmission (δοκίμασε το 2-3 φορές ή και παραπάνω...) επίσης πριν τον κλείσεις κοίταζε ποια προγράμματα έχεις ανοιχτά μήπως και καταφέρεις να εντοπίσεις το συγκεκριμένο που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 πάντως εμένα αυτό το πρόβλημα το προκαλεί το adium! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Το Activity Monitor τι σου δείχνει ? Βαλ'το σε προτεραιότητα cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.