Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 [...] αλλά πιστεύω ότι οι επαγγελματίες και οι guru δεν έχουν άλλη επιλογή από συσκευές με windows mobile... Μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς με αυτό; Τι μπορείς δηλαδή να κάνεις (ως επαγγελματίας) σε κινητό με Windows Mobile το οποίο δεν γίνεται στο iPhone;
polakis21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως μετά από πολλά χρόνια και πολλά πανάκριβα κινητά (τελευταίο μου το xperia), βρήκα την υγειά μου με το νέο iphone 3gs που αγόρασα! Είναι τέλειο, εύχρηστο και ταχύτατo. Αν είχε 3-4 πραγματάκια παραπάνω θα μιλούσαμε εύκολα για το πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο κινητό του πλανήτη! Θα ήθελα: 1) Φλας στην φωτογραφική 2) Flash στο ιντερνετ 3) Ραδιόφωνο 4) Ανταλλαγή αρχείων bluetooth 5) Αναφορά μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες 6) 160 χαρακτήρες με ελληνικούς χαρακτήρες σε 1 μήνυμα Αν τα είχε αυτά...Αν και νομίζω ότι κάποια από αυτά μπορούν να μπουν με update...
tzotzo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ακριβώς. Όσο troll είναι κάποιος που μπαίνει σε ένα thread για τη μετάβασ από Windows σε MacOS X και πετάει μία μπούρδα του στυλ "σιγά μην πάρω Mac, αυτά έχουν ξεπερασμένο design" (και είχαμε τέτοιο παράδειγμα) τόσο troll είναι και όποιος μπαίνει σε ένα thread των Windows για να πετάξει αντίστοιχη μπούρδα του στυλ "όποιος παίρνει Windows είναι άσχετος και δίνει τροφή στον Bill Gates" (και είχαμε τέτοιο παράδειμα). Και οι δύο τρολλάρουν επικίνδυνα, δεν προσφέρουν τίποτε στη συζήτηση και γράφουν απλώς για να γράψουν τη μπούρδα τους. Δεν τους αξίζει παρά η περιφρόνηση. Με τη διαφορά ότι το πρώτο (αντι-Apple) είναι πολύ συχνό ενώ το δεύτερο (αντι-Microsoft) δεν το έχω δει ποτέ στο παρόν forum, τουλάχιστον από την πλευρά των υποστηρικτών του MacOS... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=329829 5o ποστ δες. Και αυτο απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι με το φορουμ.Αμα κατσω και ψαξω θα βρω και αλλα. Και στην τελικη το Ν95 εχει πουλησει 10 εκατομυρια,μπορει και πολυ παραπανω. Και 3 εκατομυρια το 5800.Και ενα δις κινητα η Νοκια.Δεν το καναμε και θεμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=3298295o ποστ δες. Και αυτο απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι με το φορουμ.Αμα κατσω και ψαξω θα βρω και αλλα. Και στην τελικη το Ν95 εχει πουλησει 10 εκατομυρια,μπορει και πολυ παραπανω. Και 3 εκατομυρια το 5800.Και ενα δις κινητα η Νοκια.Δεν το καναμε και θεμα. Κάνεις ένα λάθος βέβαια, το συγκεκριμένο thread στο οποίο παραπέμπεις έχει, από τον τίτλο του κιόλας, μορφή αντιπαράθεσης Nokia κάτι με iPhone. Οπότε αμφότερες οι πλευρές "δικαιούνται δια να ομιλούν". Εάν το thread είχε ως θέμα π.χ. τις πωλήσεις του iPhone (όπως το παρόν), τότε troll θα ήταν ο καθένας που θα έμπαινε εδώ για να μας πει π.χ. για τις πωλήσεις της Nokia. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...
StavrosD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς με αυτό; Τι μπορείς δηλαδή να κάνεις (ως επαγγελματίας) σε κινητό με Windows Mobile το οποίο δεν γίνεται στο iPhone; Στα windows mobile, καθώς υπάρχουν πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλές εφαρμογές για επαγγελματίες: Ιατρικές εφαρμογές (διάγνωση, λεξικό, βάση ιατρικών δεδομένων, διαγνωστικά) Παραγγελιοληψία (σε καφετέριες, κτλ) Κάθετες εφαρμογές σε εταιρείες διανομής, μεταφορικές, κτλ. Δεν λέω ότι το iphone έχει λίγα. Απλά επειδή η πλατφόρμα των windows mobile είναι πιο ανοιχτή (δεν απαιτείται έλεγχος από την microsoft για να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή, και μόνος σου κάνεις την διανομή αν θες) έχεις περισσότερες επιλογές. Επιστροφή στο topic τώρα. Το iPhone μου αρέσει σαν συσκευή, απλά δεν το παίρνω για 2 λόγους: 1) Δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο. Είχα επιδότηση αρκετά μεγάλη ώστε να πάρω όποιο 3GS θέλω δωρεάν, αλλά από μήνα και αν... 2) Έχω HTC. Προτιμώ να αναβαθμίσω σε HTC ξανά επειδή - ξέρω το κινητό - δεν θα χρειαστεί να πάρω νέο φορτιστή αυτοκινήτου ούτε δεύτερο φορτιστή για τα ταξίδια - δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσω νέες εφαρμογές για συγχρονισμό (απλά θα συνδέσω το νεο κινητό και θα συγχρονίσει τα πάντα εκτός από τις εφαρμογές). - Στα windows mobile μπορώ να προγραμματίσω σε vb.net c# ή C++. Δεν χρειάζεται να μάθω νέα πλατφόρμα.
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Στα windows mobile, καθώς υπάρχουν πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλές εφαρμογές για επαγγελματίες: Ιατρικές εφαρμογές (διάγνωση, λεξικό, βάση ιατρικών δεδομένων, διαγνωστικά) Παραγγελιοληψία (σε καφετέριες, κτλ) Κάθετες εφαρμογές σε εταιρείες διανομής, μεταφορικές, κτλ. Νομιζω οτι μιλαμε για κινητα τηλεφωνα και win mobile, και οχι για win mobile γενικα. Ετσι δεν ειναι? Εχεις δει πολλους γιατρους με το κινητο στο χερι να κανουν διαγνωση? Στην καφετερια οταν πας σου παιρνουν παραγγελεια με το omnia? Η μηπως στο eshop οργανωνουν τις παραγγελειες τους με τα κινητα τους επειδη εχουν win mobile? Κανείς επαγγελματιας δεν δουλευει απο το κινητο του. Οι δουλειες που μπορουν να γινουν στα κινητα τηλεφωνα ειναι συγκεκριμενες και το iphone τις κανει ολες και καλυτερα απο ολους..
StavrosD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Νομιζω οτι μιλαμε για κινητα τηλεφωνα και win mobile, και οχι για win mobile γενικα. Ετσι δεν ειναι? Εχεις δει πολλους γιατρους με το κινητο στο χερι να κανουν διαγνωση? Στην καφετερια οταν πας σου παιρνουν παραγγελεια με το omnia? Η μηπως στο eshop οργανωνουν τις παραγγελειες τους με τα κινητα τους επειδη εχουν win mobile? Κανείς επαγγελματιας δεν δουλευει απο το κινητο του. Οι δουλειες που μπορουν να γινουν στα κινητα τηλεφωνα ειναι συγκεκριμενες και το iphone τις κανει ολες και καλυτερα απο ολους.. Ότι εφαρμογή τρέχει σε win mobile τρέχει και στα κινητά με win mobile. Στην πράξη το κινητό είναι σαν pda με έπιπλέον drivers για το module του κινητού και τις αντίστοιχες εφαρμογές.
Snolly Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλά ρε σεις, τόσα χρόνια χρήστες ίντερνετ, παλιά μέλη στην κοινότητα, μορφωμένοι άνθρωποι κάθεστε και τσακώνεστε με 17 χρονών πιτσιρικάδες για το iPhone και τα Windows Mobile; Εδώ άνθρωποι του κλάδου, που δεν είναι εριστικοί γενικά αλλά μόνο με το κάθε τι Apple δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ. Αγαπημένος μου φίλος και κολλητός μου και συμφοιτητής μου εξαίρετος προγραμματιστής πολέμιος της Apple και του iPhone αγόρασε το Omnia και δεν εξέπεσε (το εξιστορούσε τις πρώτες μέρες σε όλους μας τους κύκλους) που έχει προγράμματα gps, flash player, bluetooth, φοβερή μπαταρία, multitasking να έχει και το msn ανοιχτό, σπασμένες εφαρμογές κλπ κλπ το ξέρετε το σεντόνι. Εκδρομές όταν πάμε, με το Navigon του iPhone πάμε γιατί η τελευταία έκδοση του Χ software που δουλεύει καλά με το νέο update των Win Mobile δεν έχει ακόμα crack κλπ κλπ. Μουσική από smart playlists του genius του iPhone ακούμε γιατί εκείνος ναι μεν έχει κατεβάσει 900 Terra μουσική στο pc του και δε γουστάρει το evil iTunes αλλά Winamp και Foobar FTW αλλά που να βρει χρόνο να την ταξινομήσει και να την περάσει στο Omnia. Στο msn αν δεν είναι στο γραφείο ή στο σπίτι δεν τον βλέπω, δεν ανοίγω λέει από το κινητό μου σέρνονται τα πάντα. Δες αν είναι μέσα η Γεωργία από το IM+ να της πουμε αν θα βρεθούμε για καφέ. Όποτε τον παιρνω τηλ η γ@μημένη η κλήση μου προωθείται γιατί κάτι είχε μείνει ανοιχτό στο background και δε το πήρε χαμπάρι και έσβησε. Φωτός τραβάει με τη Cybershot γιατί μέχρι να ανοίξει η φωτογραφική με τα 17 megapixels στο Omnia και να τραβήξει έχει χαθεί η στιγμή (φιλιόντουσαν 2 Νορβηγίδες μεθυσμένες σε ένα μπαρ στην Κω εγώ τις έχω wallpaper ο άλλος έχει σε φωτό -με φλας στα 17 ΜΡ- τη χαρά του μπάρμαν γιατί είχε γεμίσει η εσωτερική μνήμη και έψαχνε τη ρυθμισή να σώζει στην SD). Κοινώς όταν έχεις εμπάθεια, και είσαι προδιαγραφάκιας και αν δεν είσαι γκουρού στο HCI τότε δε γίνεται να αντιληφθείς τη μεγαλειότητα του user-oriented κατασκευασμένου iPhone. Δε φτιάχνουμε software επειδή έχουμε τον τάδε επεξεργαστή και τόση μνήμη και το τάδε δεν ξέρω γω spec. Φτιάχνουμε software για τον Paul, τη Μαρία, τον Κωνσταντίνο και τη θεία μου την Ελένη. Κοινώς πάψτε να ασχολείστε οι μεγάλοι. Και για να σταματήσετε να τσακώνεστε, σας εύχομαι να μονιάσετε και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή αυτή όπως οι παρακάτω Νορβηγίδες.
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλά ρε σεις, τόσα χρόνια χρήστες ίντερνετ, παλιά μέλη στην κοινότητα, μορφωμένοι άνθρωποι κάθεστε και τσακώνεστε με 17 χρονών πιτσιρικάδες για το iPhone και τα Windows Mobile; Απο όποια πλευρά και να το δείς,τον πονάει η 500αρα τον Ελληνάρα,ασχέτως απο το "στρατόπεδο" που επέλεξε. Όπως και να το κάνουμε, πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας οτι κάναμε fine buy, ακόμα και αν δέν άξιζε σαν συσκευή (όποια και αν είναι αυτή,Apple/Samsung/HTC/Nokia/SE).Κομπλεξισμός,γραφικότητα,αλαζονεία...
loumbas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 +1 Snollygoster και μη με παρεξηγήσετε... κολλημένος με τα win mobile είμαι! Qtek S100 ---> LG KS20 ---> iPaq 514 γιατί μου "έφαγαν" το LG
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ρε σεις, τόσα χρόνια χρήστες ίντερνετ, παλιά μέλη στην κοινότητα, μορφωμένοι άνθρωποι κάθεστε και τσακώνεστε με 17 χρονών πιτσιρικάδες για το iPhone και τα Windows Mobile; Εδώ άνθρωποι του κλάδου, που δεν είναι εριστικοί γενικά αλλά μόνο με το κάθε τι Apple δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ. Αγαπημένος μου φίλος και κολλητός μου και συμφοιτητής μου εξαίρετος προγραμματιστής πολέμιος της Apple και του iPhone αγόρασε το Omnia και δεν εξέπεσε (το εξιστορούσε τις πρώτες μέρες σε όλους μας τους κύκλους) που έχει προγράμματα gps, flash player, bluetooth, φοβερή μπαταρία, multitasking να έχει και το msn ανοιχτό, σπασμένες εφαρμογές κλπ κλπ το ξέρετε το σεντόνι. Εκδρομές όταν πάμε, με το Navigon του iPhone πάμε γιατί η τελευταία έκδοση του Χ software που δουλεύει καλά με το νέο update των Win Mobile δεν έχει ακόμα crack κλπ κλπ. Μουσική από smart playlists του genius του iPhone ακούμε γιατί εκείνος ναι μεν έχει κατεβάσει 900 Terra μουσική στο pc του και δε γουστάρει το evil iTunes αλλά Winamp και Foobar FTW αλλά που να βρει χρόνο να την ταξινομήσει και να την περάσει στο Omnia. Στο msn αν δεν είναι στο γραφείο ή στο σπίτι δεν τον βλέπω, δεν ανοίγω λέει από το κινητό μου σέρνονται τα πάντα. Δες αν είναι μέσα η Γεωργία από το IM+ να της πουμε αν θα βρεθούμε για καφέ. Όποτε τον παιρνω τηλ η γ@μημένη η κλήση μου προωθείται γιατί κάτι είχε μείνει ανοιχτό στο background και δε το πήρε χαμπάρι και έσβησε. Φωτός τραβάει με τη Cybershot γιατί μέχρι να ανοίξει η φωτογραφική με τα 17 megapixels στο Omnia και να τραβήξει έχει χαθεί η στιγμή (φιλιόντουσαν 2 Νορβηγίδες μεθυσμένες σε ένα μπαρ στην Κω εγώ τις έχω wallpaper ο άλλος έχει σε φωτό -με φλας στα 17 ΜΡ- τη χαρά του μπάρμαν γιατί είχε γεμίσει η εσωτερική μνήμη και έψαχνε τη ρυθμισή να σώζει στην SD). Κοινώς όταν έχεις εμπάθεια, και είσαι προδιαγραφάκιας και αν δεν είσαι γκουρού στο HCI τότε δε γίνεται να αντιληφθείς τη μεγαλειότητα του user-oriented κατασκευασμένου iPhone. Δε φτιάχνουμε software επειδή έχουμε τον τάδε επεξεργαστή και τόση μνήμη και το τάδε δεν ξέρω γω spec. Φτιάχνουμε software για τον Paul, τη Μαρία, τον Κωνσταντίνο και τη θεία μου την Ελένη. Κοινώς πάψτε να ασχολείστε οι μεγάλοι. Και για να σταματήσετε να τσακώνεστε, σας εύχομαι να μονιάσετε και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή αυτή όπως οι παρακάτω Νορβηγίδες. Ρισπεκτ!
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και για να σταματήσετε να τσακώνεστε, σας εύχομαι να μονιάσετε και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή αυτή όπως οι παρακάτω Νορβηγίδες. Respect και απο εμενα, εστειλα το post σου σε διαφορους φιλους μου που εχουν omnia ετσι για να τους τσαντισω λιγο. Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι η φωτο με τις νορβηγιδες δεν ειναι τραβηγμενη απο iphone. Το iphone δεν εχει flash
Snolly Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι η φωτο με τις νορβηγιδες δεν ειναι τραβηγμενη απο iphone. Το iphone δεν εχει flash Τράβηξα κι από το iPhone αλλά επειδή σας νιάζομαι είπα να βάλω την καλή ποιότητα από την Canon μου.
costas_pro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παντως τωρα οι πωλησεις εχουν σημειωσει πτωση λογω του οτι αναμενουμε το 4g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα