Johnny91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μα σοβαρά σου μιλουσα πώς νόμισες ότι έβγαλα συμπεράσματα για το iphone αφού δε το έχω εγώ? btw το touch diamond το έσπασες τελικά? το θέλω ΧΔ
SpyrosR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι η καραμέλα με τις δυνατότητες... Ποιος είπε ότι στις δυνατότητες περιλαμβάνεται μόνο η κάμερα 70 MP; Ποιος είπε ότι στις δυνατότητες περιλαμβάνεται μόνο το bluetooth file transfer; Γιατί βλέπω πως αγνοείτε οι πιο πολλοί επιδεικτικά τις δυνατότητες που έχει το iPhone και οι άλλοι κατασκευαστές ούτε που σκέφτονται να βάλουν! Ή δεν είναι δυνατότητα το ότι δε σου βγαίνει το δάχτυλο μέχρι να «νιώσει» η οθόνη του, όπως γίνεται με άλλες συσκευές; Ή μήπως δεν είναι δυνατότητα η απίστευτα ποιοτική φωτογραφική του; Ναι, δεν έχει 12 MP, τι κρίμα που δε μπορώ να τυπώνω σε μέγεθος αφίσας με το iPhone! Στα σημεία που το κατηγορείτε, απέχει ελάχιστα από τα άλλα κινητά και η «θυσία» είναι από μηδέν μέχρι ελάχιστη. Στα σημεία που υπερέχει η διαφορά είναι τεράστια. Την Κυριακή έπαιξα λίγο με συσκευή με κλασσική οθόνη... «αφής» και μου βγήκε το χέρι. Μαζί και η πίστη, με την «ευστοχία» της!
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αχ... άλλο ένα iphone vs all topic... τι έκπληξη
Johnny91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ; Ποιος είπε ότι στις δυνατότητες περιλαμβάνεται μόνο το bluetooth file transfer; κανεεενας? ποιός είπε οτι υποστηρίζει file transfer επίσης, κανείς δε σε υποχρεώνει 1) να χρησιμοποιήσεις πενάκι 2) να βάλεις screen protector Εγώ στο p3350 δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την touch... και btw μπορείς να εκτυπώσεις αφήσα, με διανυσματικά γραφικά... Αμα θές βγάζουμε photo το κινητό σου γράφουμε iphone sux και το εκτυπώνουμε σε γιγαντοαφήσα ΧΔ
Psyx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όχι, θέλω απλά λίγη σοβαρότητα και αντικειμενικότητα χωρίς ...πάθος! πολλά ζητάς απο 17χρονο... εγώ προσωπικά με τον ίδιο τρόπο θα σου απαντούσα... με θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία τσίτα γκάζια και ΟΣΟ και να πάλευες δεν θα είχε κανένα νόημα... αργότερα έμαθα να συμφωνώ οτι διαφωνώ, να το αναγνωρίζω και να μην παθιάζομαι τόσο... φίλε Johnny91 ελπίζω να μην παρεξηγήσεις, flashback ήτανε και πέρασε... άσχετο αλλά μόλις το είδα στο /. Hospital Confirms Steve Jobs's Liver Transplant http://apple.slashdot.org/story/09/06/24/0251213/Hospital-Confirms-Steve-Jobss-Liver-Transplant
Johnny91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 με τετοια signature είναι να παρεξηγηθώ ? cya το βράδυ guyz
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 πολλά ζητάς απο 17χρονο... εγώ προσωπικά με τον ίδιο τρόπο θα σου απαντούσα...με θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία τσίτα γκάζια και ΟΣΟ και να πάλευες δεν θα είχε κανένα νόημα... αργότερα έμαθα να συμφωνώ οτι διαφωνώ, να το αναγνωρίζω και να μην παθιάζομαι τόσο... φίλε Johnny91 ελπίζω να μην παρεξηγήσεις, flashback ήτανε και πέρασε... άσχετο αλλά μόλις το είδα στο /. Hospital Confirms Steve Jobs's Liver Transplant http://apple.slashdot.org/story/09/06/24/0251213/Hospital-Confirms-Steve-Jobss-Liver-Transplant Κοίτα, σύμφωνα με τα funboys, απαραίτητες προϋποθέσεις για να διαβαστεί η άποψή σου είναι: α. Να ΜΗΝ έχεις iPhone (μπορεί να έχουν οι συμμαθητές σου, ο θειός σου, η θειά σου κι όλο σου το σόι) ή εάν έχεις (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!), να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που το πήρες. β. Να ΜΗΝ σου αρέσει το iPhone - γιατί εάν σου αρέσει, θεωρείσαι Apple fanboy και απορρίπτεται η γνώμη σου χωρίς να προχωράμε πιο πέρα. γ. Να κραυγάζεις και να χαχανίζεις (χαχαχα, χοχοχο, τι λε ρε φίλε, τράβα σπίτι σου κλπ) αντιμετωπίζοντας έτσι με ευγένεια τους συνομιλητές σου. δ. Να ΜΗΝ διαβάζεις λέξη από τα επιχειρήματα των άλλων (αφού εγώ γουστάρω κάμερα 100 ΜΡ, εσύ είσαι άσχετος που δεν την έχεις ανάγκη). Απλώς για ενημέρωση στα γράφω, να ξέρεις τι θα πεις.
Johnny91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δε προλαβαίνω για τα άλλα, θα απαντήσω το βράδυ, μόνο για το τελευταίο, που και εγώ και ο κώστας είπαμε για τα περισσότερα θετικά στοιχεία και όχι τις τάχα πρωτοπορείες τύπου cut-copy-paste που προσπαθεί να εισάγει η μηλιά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δε προλαβαίνω για τα άλλα, θα απαντήσω το βράδυ, μόνο για το τελευταίο, που και εγώ και ο κώστας είπαμε για τα περισσότερα θετικά στοιχεία και όχι τις τάχα πρωτοπορείες τύπου cut-copy-paste που προσπαθεί να εισάγει η μηλιά... Δεν με απασχολεί να μου απαντήσεις, έτσι κι αλλιώς εάν προσέξεις ουδέποτε απευθύνθηκα σε εσένα (παρά μόνο να σου επισημάνω να προσέχεις τις εκφράσεις σου). Εφόσον δεν έχεις διαβάσει και δεν έχεις αντιληφθεί τα προηγούμενα μηνύματά μου (κι αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου και των "επιχειρημάτων" σου), δεν έχω τίποτα να σου πω και σίγουρα δεν έχεις τίποτα να μου πεις. Εκτός εάν θέλεις να μάθεις την ηλικία μου.
Psyx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εκτός εάν θέλεις να μάθεις την ηλικία μου. ή πόσες Guinness κατεβάζει στην καθισιά του... εκεί θα ψαρώσεις Johnny91, αν και είμαι σίγουρος (για ένα περίεργο λόγο) οτι θα πίνεις παραπάνω το τσίτα γκάζια που είπα πιο πάνω, με κάλυψε υπεραναλυτικά ο paredwse με το επόμενο του μήνυμα... βρίσκω περισσότερο νόημα να μην είμαι οπαδός ή ακόλουθος κάποιας "ταμπέλας", καθώς αυτό συνήθως επιφέρει παρωπίδες... ταμπέλας παραδείγματα: θρησκεία, ομάδα, πολιτική, λειτουργικό σύστημα, κινητό, τοστιέρα κλπ... με αυτό τον τρόπο μπορώ να δω, να αναγνωρίσω και να παραδεχτώ με μεγάλη ευκολία το μαύρο, το άσπρο και όλους τους ενδιάμεσους τόνους του γκρι.. but that's just me...
NiKoSGsi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 iPhone: Το AppStore έχει 50.000 applications. Εσύ πόσες μπορείς να έχεις; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Υποστηρίζω εγγενώς YouTube και Google Maps. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Έχω το Skype για VoIP. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Έχω στη διάθεσή μου τον μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής, στο iTunes Store. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Να'σαι καλά, χάρηκα, τα λέμε. 50.000 applications.--> Τα πιο πολλα αχριστα εχει πολα και για Symbian. Έχω το Skype για VoIP.--> Εσύ; Δυο αλλα viop που κανουν την ειδια δουλεια τουλαχιστον εχει videocall του χρονο το iphone. Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ;-->Και εισαι ελεος στην ευρυπη το 2% του πληθησμου εχει MAC. Έχω στη διάθεσή μου τον μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής, στο iTunes Store. Εσύ;-->σοβαρα μπαινει και στο PC ξες αλλα δεν εχω χαζεψει τοσο πολυ για να κατεβαζω απο αυτους. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑZΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΧΑΑΧΑΧΑ!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ΙPΗΟΝΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 50.000 applications.--> Τα πιο πολλα αχριστα εχει πολα και για Symbian.Έχω το Skype για VoIP.--> Εσύ; Δυο αλλα viop που κανουν την ειδια δουλεια τουλαχιστον εχει videocall του χρονο το iphone. Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ;-->Και εισαι ελεος στην ευρυπη το 2% του πληθησμου εχει MAC. Έχω στη διάθεσή μου τον μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής, στο iTunes Store. Εσύ;-->σοβαρα μπαινει και στο PC ξες αλλα δεν εχω χαζεψει τοσο πολυ για να κατεβαζω απο αυτους. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑZΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΧΑΑΧΑΧΑ!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ΙPΗΟΝΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Και μου το έχω υποσχεθεί να μην κάθομαι να χάνω το χρόνο μου σε τέτοια ποστ... Yo men!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 50.000 applications.--> Τα πιο πολλα αχριστα εχει πολα και για Symbian.Έχω το Skype για VoIP.--> Εσύ; Δυο αλλα viop που κανουν την ειδια δουλεια τουλαχιστον εχει videocall του χρονο το iphone. Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ;-->Και εισαι ελεος στην ευρυπη το 2% του πληθησμου εχει MAC. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑZΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΧΑΑΧΑΧΑ!!!! άσε τα κινητά και αγόρασε αυτό
flik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Η άποψη μου είναι ότι το να αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι το iphone είναι πολύ εύκολο γιατί: Τα "μειονεκτήματα" (σε αυτάκια γιατί είναι υποκειμενικά) του για κάποιους είναι φανερά απο την αρχή και ξεκάθαρα. Αποφασίζεις λοιπόν. Σε ενοχλεί το μέγεθός του, σε ενοχλεί που δεν είχε εξαρχής mms, bluetooth file transfer, σε πειράζει να μην έχει hardware keyboard, σε ενοχλεί που δεν έχει καλή κάμερα, ή που δεν έχει native υποστήριξη video recording (εκτός απο το 3gs). Οκ. Όμως σε όλους τους άλλους τομείς, όπως η ποιότητα κατασκευής, η ταχύτητά του, η ευκολία χρήσης του και η αίσθηση όταν το χρησιμοποιείς, η δύναμη του λειτουργικού, το πλήθος εφαρμογών και υποστήριξης του λειτουργικού του, αυτά και πολλά άλλα, το Iphone κατεμέ τα κάνει πολύ πιο καλά απο ότι όλα τα άλλα κινητά, ότι επεξεργαστή κι αν έχουν, και ότι λειτουργικο και αν έχουν. Και φυσικά η αξιοπιστία και η σιγουριά αυτού του κινητού είναι απίστευτη. Τώρα στο χέρι του καθένα είναι και στα γούστα του. Αν προτιμάτε να έχετε mms, bluetooth, 5-7 mp ή μερικά άλλα οκ. Απολύτως σεβαστό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω το iphone με καναδυο κινητά, αλλά αυτή η σκέψη δεν κράτησε πάνω απο λίγα λεπτά χρήσης των άλλων κινητών... Κρατάω μια πισινή για το pre.
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 50.000 applications.--> Τα πιο πολλα αχριστα εχει πολα και για Symbian.Έχω το Skype για VoIP.--> Εσύ; Δυο αλλα viop που κανουν την ειδια δουλεια τουλαχιστον εχει videocall του χρονο το iphone. Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ;-->Και εισαι ελεος στην ευρυπη το 2% του πληθησμου εχει MAC. Έχω στη διάθεσή μου τον μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής, στο iTunes Store. Εσύ;-->σοβαρα μπαινει και στο PC ξες αλλα δεν εχω χαζεψει τοσο πολυ για να κατεβαζω απο αυτους. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑZΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΧΑΑΧΑΧΑ!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ΙPΗΟΝΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ απ τα 50.000 αλλα ειναι χαβαλετζιδικα, αλλα πιο σοβαρα, αλλα περισσότερο/λιγοτερο buggy αλλα σχεδον ολα με ωραιο interface,πρωτοτυπα, με εκμεταλλευση δυνατοτητων (π.χ. accelerometer) χαρη στο πολυ καλο sdk (που χρησιμοποιω) κ γενικα αξιοπιστα. το πληρωνεις μια φορα, εχεις δωρεαν αναβαθμισεις για την υπολοιπη σου ζωη. ξερει, κ format να το κανεις, δε χανεται τπτ, ξανακατεβαινουν τζαμπα.. μμμ εγω γιατι εχω καιρο να ακουσω για τις εφαρμογες των symbian/wm μηπως ειναι κ σε αυτα ακομη λιγοτερες οι must/αξιοπιστες εφαρμογες και εχει βαρεθει ο κοσμος να ασχολειται/πειραματιζεται μηπως? Ξερεις κανενα τηλεφωνο που να εγκαθστας/απεγκαθιστας τοσο ευκολα χωρις την παρεμβολη pc? με ratings,demos,screenshots, ΟΛΑ σε μια εφαρμογη του τηλεφωνου?? αν θεωρεις με 0.79Ε που χουν οι περισσότερες εφαρμογες οτι μας τα παιρνει τοσο χοντρα, τι να πω.. (πες οτι χρειαζεσαι 10 εφαρμογες, δηλ. 7,9Ε) καλυτερα τελικα "σπάταλος", παρα καρμιρης. ωραιο ειναι το τζαμπα, αλλα εκει που χεις δικαιωμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα