Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδη δεν με ξερεις καθολου, δεν ξερεις ποιος ειμαι τι ξερω, πως σκεφτομαι,

ξεκινησες μονος σου τις προσβολες, για το οτι ειμαστε ανηλικοι κλπ κλπ κλπ...

παμε λιγο για το Flash player

Adobe Flash Player 10 Coming to Android, Symbian, Windows Mobile and More!

http://www.intomobile.com/2009/02/16/adobe-flash-player-10-coming-to-android-symbian-windows-mobile-and-more.html

μου λες οτι μονο εμεις μονο θα θελαμε φωτογραφικη στο κινητο, εσενα δηλαδη θα σε πειραζε να εισαι με γνωστους και να εχεις την δυνατοτητα να βγαλεις μερικες φωτογραφιες.

Με τι κατανάλωση πόρων όμως στη συσκευή σου??? Είδες το νέο HTC με android να προσπαθεί να παίξει σελίδα με flash και να κρασάρει στις 4 από τις 5 προσπάθειες??? Αυτό που θέλω να πω είναι πως περισσότερο με νοιάζει η σταθερότητα και η ταχύτητα σε μια συσκευή, παρά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του...

B)

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά για το android δε ξέρω τι παίζει guys, winmobile ftw. Anyway προφανώς το flash support για τα τηλέφωνα δε σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει ότι φλας θες... Εδώ ένα pc με 1500mhz cpu κολάει, απο το κινητό τι να περιμένεις... Απλά πραγματάκια, κανα calculator κανα minigame.. νταξ το flash είναι και βαρύ

btw, έχω ένα t610 που δε κρασαρε ποτέ :P το θές? :P:P

Δημοσ.

Επειδή η συζήτηση έχει παρεκτραπεί πολύ, σταματάω να συμμετέχω, δεν έχει κανένα νόημα. Παρακαλώ μην παραθέτετε πλέον μηνύματά μου.

Δημοσ.
Δε θα μας πεις την ηλικια σου δηλαδη..... :-)

Αφού επιμένεις, να σου πω. Είμαι στα 26, πτυχιούχος (πτυχίο και μεταπτυχιακό) από ΑΕΙ της πρωτεύουσας, και δουλεύω ως sw developer σε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών. Να απαριθμίσω και τα χόμπυ μου μήπως?

Ξαναλέω πως για μένα έχει λάβει τέλος η κουβέντα.

Δημοσ.
Αφού επιμένεις, να σου πω. Είμαι στα 26, πτυχιούχος (πτυχίο και μεταπτυχιακό) από ΑΕΙ της πρωτεύουσας, και δουλεύω ως sw developer σε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών. Να απαριθμίσω και τα χόμπυ μου μήπως?

Ξαναλέω πως για μένα έχει λάβει τέλος η κουβέντα.

ναι, ωραια, μονο που εγω μονο την ηλικια σου ζητησα, τωρα εσυ ηθελες να μας πεις και τι σπουδασες. οποτε... αφου το θες πες και τα χομπυ, γιατι οχι. το πιο ευκολο πραγμα σε αυτον τον κοσμο ειναι να αποχωρεις.;) επετρεψε μου να το πω, οπως και εσυ θεωρεις τους ανηλικους οπως τους θεωρεις και γω μπορω να σου πω υπαρχουν 26χρονοι πιο ανωριμοι και απο εναν ανηλικο..

Δημοσ.
ναι, ωραια, μονο που εγω μονο την ηλικια σου ζητησα, τωρα εσυ ηθελες να μας πεις και τι σπουδασες. οποτε... αφου το θες πες και τα χομπυ, γιατι οχι. το πιο ευκολο πραγμα σε αυτον τον κοσμο ειναι να αποχωρεις.;) επετρεψε μου να το πω, οπως και εσυ θεωρεις τους ανηλικους οπως τους θεωρεις και γω μπορω να σου πω υπαρχουν 26χρονοι πιο ανωριμοι και απο εναν ανηλικο..

Υποχωρώ γιατί βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, έχω εκφράσει τη γνώμη μου στις προηγούμενες σελίδες, δεν έχω κάτι ουσιαστικό να προσθέσω, και επιπλέον συναντώ μια συνεχή αδυναμία κατανόησης της διαφορετικότητας στις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος από μια συσκευή, η οποία αδυναμία έρχεται πολλές φορές από άτομα σχετικά μικρότερης ηλικίας (καλώς ή κακώς έτσι είναι, αυτό έχω διαπιστώσει). Μιλάω πολύ απλά, εξηγώ όσο πιο ήρεμα μπορώ (έως ένα σημείο βέβαια, και η υπομονή έχει τα όριά της), γράφω αρκετά αναλυτικά τις απόψεις μου (βλέπε την έκταση των περισσοτέρων ποστς), και όλα αυτά βασισμένα στην 2-ετη εμπειρία που έχω με την συσκευή. Και αντ' αυτού παίρνω ως απάντηση την απαξίωση, την αμιφισβήτη, τον μηδενισμό και την άγνοια. Ε βαρέθηκα πλέον, βρίστε το iPhone μόνοι σας.

Δημοσ.
Υποχωρώ γιατί βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, έχω εκφράσει τη γνώμη μου στις προηγούμενες σελίδες, δεν έχω κάτι ουσιαστικό να προσθέσω, και επιπλέον συναντώ μια συνεχή αδυναμία κατανόησης της διαφορετικότητας στις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος από μια συσκευή, η οποία αδυναμία έρχεται πολλές φορές από άτομα σχετικά μικρότερης ηλικίας (καλώς ή κακώς έτσι είναι, αυτό έχω διαπιστώσει). Μιλάω πολύ απλά, εξηγώ όσο πιο ήρεμα μπορώ (έως ένα σημείο βέβαια, και η υπομονή έχει τα όριά της), γράφω αρκετά αναλυτικά τις απόψεις μου (βλέπε την έκταση των περισσοτέρων ποστς), και όλα αυτά βασισμένα στην 2-ετη εμπειρία που έχω με την συσκευή. Και αντ' αυτού παίρνω ως απάντηση την απαξίωση, την αμιφισβήτη, τον μηδενισμό και την άγνοια. Ε βαρέθηκα πλέον, βρίστε το iPhone μόνοι σας.

Κανεις δεν την μηδενισε, ειπαμε οτι ειναι ακριβη για τις δυνατοτητες και οτι προσφερει.επισης οτι στην ιδια τιμη υπαρχουν κινητα με περισσοτερες δυνατοτητες, εχεις καμια αντιρριση πανως σε αυτο; δε νομιζω να σε προσβαλλει, εκτος κι αν δεν θες να το παραδεχτεις.

Δημοσ.

lol, βασικά ντάξει τα αντικειμενικά σχόλια μου αρέσουν. Αλλά όταν είναι απο apple fanboys τα συχαίνομαι -_-

Δε λέω ανέπτυξες την θεωρία σου βασισμένος στην 2ετή εμπειρία σου, όσοι όμως δεν είναι fanboys και έχουν πάρει iphone κλαίνε τα λεφτά τους και θέλουν να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε sony erricson/nokia win mobile κτλπ...

Εγώ πρίν είχα ένα τ610 & ένα moto V360 που ήταν (ειδικά το 2ο) απο τα καλύτερα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει (το v360 ειδικά του πέρασα τόσα custom firmwares... http://v360.piczo.com). Ωστόσο θα παραμείνω στα Windows mobile η σε κανα sony ericcson μελλοντικά και μακριά απο την apple..

• Super Moderators
Δημοσ.
όσοι όμως δεν είναι fanboys και έχουν πάρει iphone κλαίνε τα λεφτά τους και θέλουν να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε sony erricson/nokia win mobile κτλπ...

Δεν είναι όμως λίγο περίεργο που αυτούς τους "κάποιους" δεν τους βρίσκουμε πουθενά?

Μήπως είναι αυθαίρεται συμπεράσματα των anti-fan-boys???

B)

Δημοσ.
lol, βασικά ντάξει τα αντικειμενικά σχόλια μου αρέσουν. Αλλά όταν είναι απο apple fanboys τα συχαίνομαι -_-

Δε λέω ανέπτυξες την θεωρία σου βασισμένος στην 2ετή εμπειρία σου, όσοι όμως δεν είναι fanboys και έχουν πάρει iphone κλαίνε τα λεφτά τους και θέλουν να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε sony erricson/nokia win mobile κτλπ...

Εγώ πρίν είχα ένα τ610 & ένα moto V360 που ήταν (ειδικά το 2ο) απο τα καλύτερα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει (το v360 ειδικά του πέρασα τόσα custom firmwares... http://v360.piczo.com). Ωστόσο θα παραμείνω στα Windows mobile η σε κανα sony ericcson μελλοντικά και μακριά απο την apple..

καλα αυτο δεν υπαρχει να εχεις iphone και να γυρισεις σε αλλο κινητο παρα μονο αν δεν ξερεις πως ανοιγει για να το δουλεψεις.απο την αλλη ξερω πολλους φιλους και γνωστους απο δουλεια με κατι htc omnia ktlp που χαροπαλευουν με κατι πενακια ή πατανε να ανοιξουν οι εφαρμογες πανε φτιαχνουν και οταν γυρισουν ακομα φορτωνει οι οποιοι ξαχνουν απεγνωσμενα να τα πουλησουν για να παρουν iphone το οποιο ειναι αρκετα ευχρηστο οσο αφορα το browsing και την αναπαραγωγη τραγουδιων και βιντεο

• Super Moderators
Δημοσ.
4 πρωιν συμμαθητές μου και ο θείος του Κώστα συχάθηκαν την ζωή τους με το iphone cool.png

WoW! Και ένας ξάδελφος του ανηψιού του μπατζανάκη του θείου μου επίσης!

:devil:

Αντίστοιχα εγώ κόντεψα να σπασω το Touch Diamond και το κράτησα 48 ώρες! Αν αυτό το λες ευχρηστία και άψογο UI, τότε πάω πάσο!

Δημοσ.

ο μόνος λόγος να μη γυρίσεις σύντομα σε κάτι άλλο είναι οτι χρυσοπλήρωσες μια πατάτα και πρέπει να την φάς τώρα... bil θες mails να ρωτήσεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
ο μόνος λόγος να μη γυρίσεις σύντομα σε κάτι άλλο είναι οτι χρυσοπλήρωσες μια πατάτα και πρέπει να την φάς τώρα... bil θες mails να ρωτήσεις?

Όχι, θέλω απλά λίγη σοβαρότητα και αντικειμενικότητα χωρίς ...πάθος!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...