biscoto Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 πεθανα στο γελιο, δηλαδη αυτη η διαφημιση ειναι καλο μαρκετινγκ? "it's the iPhone you love.. now with video!!! Just one of the amazing new features..."
NiKoSGsi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Είναι ότι πιο αστείο άκουσα ότι το Iphone πρωτοπορεί χαχαχαχχαχα μήπως είναι και το πρώτο που έβαλε video και copy paste???xaxaxaxa? πιο σωστό είναι ότι αντέγραψε και βελτίωσε ΜΕΡΙΚΑ χαρακτηριστικά. Σίγουρα πρωτοπορεί σε κάτι είναι το μονό κινητό που το Bluetooth Δεν στέλνει σε αλλά κινητά χααχαχαχ!Του χρόνου θα ανακαλύψουν το φλας-Led την βιντεοκληση και την OLED οθόνη. Η πλακά είναι ότι στην πιο πανό διαφήμιση τραβά video στο σκοτάδι μας δουλεύουν κανονικά.!!!! Διάλογος μεταξυ Omnia HD και Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone έβγαλα ένα HD video εσύ Βγάζεις? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia: Ρε φίλε Iphone έβγαλα μια photo 8mp να σου την στείλω με Bluetooth? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone τώρα η symbian έβαλε voip να σου κάνω μια video κλήση τσάμπα είναι? Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia HD: Καλά ρε φιλέ αφού δεν θες δες τα στην φοβερή οθόνη oled που έχω. Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia: Και Εγώ είμαι Omnia HD τι να κάνουμε τώρα ας πρόσεχες!!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2009 από NiKoSGsi
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Διάλογος μεταξυ Omnia HD και Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone έβγαλα ένα HD video εσύ Βγάζεις? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia: Ρε φίλε Iphone έβγαλα μια photo 8mp να σου την στείλω με Bluetooth? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone τώρα η symbian έβαλε voip να σου κάνω μια video κλήση τσάμπα είναι? Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia HD: Καλά ρε φιλέ αφού δεν θες δες τα στην φοβερή οθόνη oled που έχω. Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia: Και Εγώ είμαι Omnia HD τι να κάνουμε τώρα ας πρόσεχες!!! δεν θα το κάνω edit ποτέ... για να μπορούν να το βλέπουν οι επόμενες γενιές και να το θαυμάζουν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 [...]Omnia: Και Εγώ είμαι Omnia HD τι να κάνουμε τώρα ας πρόσεχες!!! iPhone: Το AppStore έχει 50.000 applications. Εσύ πόσες μπορείς να έχεις; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Υποστηρίζω εγγενώς YouTube και Google Maps. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Έχω το Skype για VoIP. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Υποστηρίζω και PC και Mac. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Έχω στη διάθεσή μου τον μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής, στο iTunes Store. Εσύ; Omnia: Εεεε, εγώ είμαι Omnia. iPhone: Να'σαι καλά, χάρηκα, τα λέμε. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: http://reviews.cnet.co.uk/mobiles/0,39030106,49302540,00.htm "[...] the i8910 still falls short of the usability bar set by the iPhone. There's very restricted multitasking on the iPhone, and it's missing key features like copy and paste [το review γράφτηκε πριν το Firmware 3.0], but the i8910's flexibility and power comes at a price. The user interface is more complicated and less intuitive, and performance slowed down when we pushed the phone to its limits " "[...] PC Suite tends to do a solid job of transferring data, but it's PC only, so Mac users are left out in the cold." Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του & τα ενδιαφέροντά του και αποφασίζει. Οι κραυγές και τα χάχανα το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν το επίπεδο του καθενός...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Είναι ότι πιο αστείο άκουσα ότι το Iphone πρωτοπορεί χαχαχαχχαχα μήπως είναι και το πρώτο που έβαλε video και copy paste???xaxaxaxa? πιο σωστό είναι ότι αντέγραψε και βελτίωσε ΜΕΡΙΚΑ χαρακτηριστικά. Σίγουρα πρωτοπορεί σε κάτι είναι το μονό κινητό που το Bluetooth Δεν στέλνει σε αλλά κινητά χααχαχαχ!Του χρόνου θα ανακαλύψουν το φλας-Led την βιντεοκληση και την OLED οθόνη. Η πλακά είναι ότι στην πιο πανό διαφήμιση τραβά video στο σκοτάδι μας δουλεύουν κανονικά.!!!! Διάλογος μεταξυ Omnia HD και Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone έβγαλα ένα HD video εσύ Βγάζεις? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia: Ρε φίλε Iphone έβγαλα μια photo 8mp να σου την στείλω με Bluetooth? Iphone: Εγώ είμαι Iphone. Omnia HD: Ρε φίλε Iphone τώρα η symbian έβαλε voip να σου κάνω μια video κλήση τσάμπα είναι? Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia HD: Καλά ρε φιλέ αφού δεν θες δες τα στην φοβερή οθόνη oled που έχω. Iphone: Εγω ειμαι Iphone. Omnia: Και Εγώ είμαι Omnia HD τι να κάνουμε τώρα ας πρόσεχες!!! iPhone: Έχω διαθέσιμα μερικές δεκάδες χιλιάδες apps στο AppStore, εσύ? OmniaHD: Εγώ τραβάω βίντεο HD iPhone: Με αγόρασαν κάτι εκατομύρια χρήστες, εσένα? OmniaHD: Εγώ τραβάω βίντεο HD iPhone: Κυκλοφόρησα πριν μερικά χρόνια και ακόμη για μένα μιλάνε! Εσύ πως τα πας? OmniaHD: Εγώ θα ζήσω κάνα εξάμηνο και μετά όσοι με αγόρασαν θα κλαίνε γιατί γιατί θα βγεί το OmniaHD2 που απο 8mp θα έχει 9! @Paredwse: Με πρόλαβες άτιμε!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 [...] @Paredwse: Με πρόλαβες άτιμε! Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό από τα αντι-iPhone funboys είναι ότι το κινητό εξυπηρετεί τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του. Και οι ανάγκες του καθενός είναι κάτι τελείως υποκειμενικό και μη συγκρίσιμο. Για παράδειγμα, το MMS δεν με ενδιαφέρει καθόλου προσωπικά. Και με όλα τα Sony Ericsson που είχα πριν το iPhone, ζήτημα είναι να είχα στείλει 5 MMS στη ζωή μου. Οπότε η "έλλειψη" MMS δεν με απασχόλησε ποτέ γιατί, για τις δικές μου ανάγκες, δεν είναι έλλειψη. Η προσθήκη δυνατότητας MMS, για τις δικές μου ανάγκες, είναι ανούσια. Το ίδιο συμβαίνει με την κάμερα. Αν υπήρχε κινητό χωρίς κάμερα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αγοράσω, η κάμερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Στο W850i που είχα (ένα από τα πρώτα SE κινητά με 2 megapixel κάμερα) είχα βγάλει συνολικά... 3 φωτογραφίες. Με το iPhone άντε να'χω βγάλει άλλες 2. Το αυτό και με το Τ9 - δεν με ενδιαφέρει, δεν το χρησιμοποιώ, όταν είναι ενεργοποιημένο, το απενεργοποιώ, με ενοχλεί! Τίποτα, εκεί, να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Για μένα, και μόνο που τα διάφορα αντι-iPhone funboys μπαίνουν σε ένα thread όπως αυτό για να προσπαθήσουν ανεπιτυχώς να "μειώσουν" το iPhone, είναι απόδειξη της επιτυχίας της συσκευής. Η περί το iPhone ατέρμονη συζήτηση λέει πολλά... Κλείνω, επαναλαμβάνοντας ότι μου κάνει εντύπωση η διάθεση των αντι-iPhone funboys να μπουν σε μία κουβέντα που αφορά το iPhone για να τονίσουν τις αδυναμίες του ή τα μειονεκτήματά του. Καθαρό trolling, κατά τη γνώμη μου. Αντίθετα, δεν βλέπω κανέναν χρήστη iPhone να πετάγεται στα διάφορα threads των άλλων κινητών για να τρολλάρει ή να πετάει εξυπνάδες του στυλ "χαχαχαχαχα, είστε κορόιδα, εγώ έχω iPhone και τρώτε τη σκόνη μου". Διαφορά επιπέδου, υποθέτω.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα έχω να πω... το μόνο αφής που με κέρδισε είναι το iphone... και είναι γνωστή η συμπάθεια μου για την apple...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα έχω να πω... το μόνο αφής που με κέρδισε είναι το iphone... και είναι γνωστή η συμπάθεια μου για την apple... Εσένα πρέπει να σε δει ψυχολόγος! (χιούμορ είναι αυτό μην πεις πάλι ότι δεν το κατάλαβες!)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κλείνω, επαναλαμβάνοντας ότι μου κάνει εντύπωση η διάθεση των αντι-iPhone funboys να μπουν σε μία κουβέντα που αφορά το iPhone για να τονίσουν τις αδυναμίες του ή τα μειονεκτήματά του. Καθαρό trolling, κατά τη γνώμη μου. Αντίθετα, δεν βλέπω κανέναν χρήστη iPhone να πετάγεται στα διάφορα threads των άλλων κινητών για να τρολλάρει ή να πετάει εξυπνάδες του στυλ "χαχαχαχαχα, είστε κορόιδα, εγώ έχω iPhone και τρώτε τη σκόνη μου". Διαφορά επιπέδου, υποθέτω. Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στις συζητήσεις περί OSX, Windows κλπ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στις συζητήσεις περί OSX, Windows κλπ... Ακριβώς. Όσο troll είναι κάποιος που μπαίνει σε ένα thread για τη μετάβασ από Windows σε MacOS X και πετάει μία μπούρδα του στυλ "σιγά μην πάρω Mac, αυτά έχουν ξεπερασμένο design" (και είχαμε τέτοιο παράδειγμα) τόσο troll είναι και όποιος μπαίνει σε ένα thread των Windows για να πετάξει αντίστοιχη μπούρδα του στυλ "όποιος παίρνει Windows είναι άσχετος και δίνει τροφή στον Bill Gates" (και είχαμε τέτοιο παράδειμα). Και οι δύο τρολλάρουν επικίνδυνα, δεν προσφέρουν τίποτε στη συζήτηση και γράφουν απλώς για να γράψουν τη μπούρδα τους. Δεν τους αξίζει παρά η περιφρόνηση. Με τη διαφορά ότι το πρώτο (αντι-Apple) είναι πολύ συχνό ενώ το δεύτερο (αντι-Microsoft) δεν το έχω δει ποτέ στο παρόν forum, τουλάχιστον από την πλευρά των υποστηρικτών του MacOS...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 όχι και ποτέ, απλά συμβαίνει ελάχιστα με παρόμοιες διατυπώσεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 όχι και ποτέ, απλά συμβαίνει ελάχιστα με παρόμοιες διατυπώσεις Πρόσεξε τι έγραψα: "[...] το δεύτερο (αντι-Microsoft) δεν το έχω δει ποτέ στο παρόν forum, τουλάχιστον από την πλευρά των υποστηρικτών του MacOS... "
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 το πρόσεξα αυτό, για αυτό είπα ελάχιστα... (προφανώς δεν έβαλα μέσα τους linux fans)
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αντίθετα, δεν βλέπω κανέναν χρήστη iPhone να πετάγεται στα διάφορα threads των άλλων κινητών για να τρολλάρει ή να πετάει εξυπνάδες του στυλ "χαχαχαχαχα, είστε κορόιδα, εγώ έχω iPhone και τρώτε τη σκόνη μου". Διαφορά επιπέδου, υποθέτω. Μάλλον καλύτερη κατανόηση των πραγματικών αναγκών του καθενός θα έλεγα, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό προέρχεται από την οριμότητα που φέρνει σταδιακά η ηλικία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι περισσότεροι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές χαρακτηριστικών όπως η μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth, αντικατάσταση της ψηφιακής από την κάμερα του κινητού, αποστολή mms κλπ., είναι χρήστες μικρής ηλικίας (συνήθως ανήλικοι). Είναι χαρακτηριστικά που σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες φαίνονται ανούσια, είτε γιατί δεν εξυπηρετούν σε τίποτα (αρχεία μέσω bluetooth), είτε γιατί σχεδόν μονίμως υπάρχει εναλλακτικη λύση (πιο εύκολη πρόσβαση σε ανώτερες τεχνολογίες όπως το email, είτε από το γραφείο, είτε από το σπίτι, είτε απο data plan στο κινητό), είτε γιατί έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρια ή οποία τους δίνει τη δυνατότητα απόρριψης μέτριων λύσεων για διάφορες λειτουργίες (π.χ. σαφής προτίμηση stand alone ψηφιακής φωτογραφικής αντί για συμβιβασμο με την κάμερα του κινητού).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα