Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα,απλα επισημαινω οτι τωρα που ολοι εχουν βγαλει toutchscreen,ολοι οι αλλες εταιρειες εχουν επικεντρωσει την προσοχη τους στην βελτιωση του ηχητικου αποτελεσματος και το hd video.

δηλαδη ειναι κοροιδα ολες οι αλλες εταιριες πλην της apple;

εδω το επομενο toshiba tg03 θα εχει πολυκαναλο ηχο,εκτος φυσικα απο ολα τα αλλα.

ναι οταν πληρωνω ενα κινητο πανω απο 500 ευρω απαιτω να εχει τα παντα,ασχετα εαν καποια απο αυτα δεν τα χρησιμοποιω.

Μα δεν καταλαβαίνεις το "ανάποδο" αυτής της λογικής? Τι σημαίνει "δεν το χρησιμοποιώ αλλά θέλω να το έχει"? Για ποιο λόγο? Γιατί?

Και τι σημαίνει "ολοι οι αλλες εταιρειες εχουν επικεντρωσει την προσοχη τους στην βελτιωση του ηχητικου αποτελεσματος και το hd video"???? Θα κάτσεις να ακούσεις μουσική από τα μικροσκοπικά ηχεία του κινητού σου? Ή μήπως σκοπεύεις να κάτσεις 3 ώρες μπροστά στο κινητό σου να βλέπεις τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών σε High Definition? Όχι?? Ε τότε γιατί στο καλό θες τέτοια features σε ένα κινητό? Επειδή τα πληρώνεις? Ε τότε μην τα πληρώνεις, πάρε κάτι φθηνότερο.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως τα κορόιδα δεν είναι ούτε η Apple, ούτε οι υπόλοιπες εταιρίες. Τα κορόιδα είμαστε εμείς όλοι, που έχουμε επιδοθεί σε ένα άχρηστο και πολυτελές κυνήγι προδιαγραφών και hardware αναβαθμίσεων, χωρίς να έχουμε τον τρόπο (λογισμικό κυρίως, σωστές συσκευές κατά δεύτερον) να τις αξιοποιήσουμε.

Εδώ έρχεται, λοιπόν, η Apple και λέει "κύριοι, εμείς δεν σας δίνουμε μια συσκευή τουμπανιασμένη σε specs. Εμείς θα σας δώσουμε κάτι που θα σας ικανοποιήσει σε άλλους τομέις, και θα ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ το γεγονός ότι τελικά it's all about software". ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
και καθίστε ήσυχα τώρα, το copy paste είναι πρωτοπορία? Ποιός αντέγραψε ποιόν τώρα... αντε αντε σπιτια σας

αν postάρουν από το σπίτι που να πάνε? :o

Δημοσ.

με αυτην την λογικη δεν χρειαζεται ουτε καμερα,ουτε gps,κ.λ.π.μονο να μπορει καποιος να τηλεφωνει και να στελνει μηνυματα.

και φυσικα ουτε ιντερνετ γιατι λιγο-πολυ ολοι εχουμε καποιον υπολογιστη σπιτι μας.

δηλαδη γυριζουμε πισω 10 χρονια τοτε που τα κινητα ηταν οτι και η αληθινη ορολογια τους,τηλεφωνα εκτος σπιτιου.

τωρα ομως ολα τα κινητα ειναι πλεον gadgets και ως τετοια τα αγοραζουμε,να εχουν πανω τους και πραγματα που μας ειναι αχρηστα.

εαν ειναι αυτη η λογικη της apple που αναφερεις,ειναι ξεπερασμενη.

και ερωτω,γιατι τοτε βγαζει αναβαθμισεις προσθετωντας συνεχως νεα χαρακτηριστικα;

αρα καπου δεν κολαει αυτο που λες.

και στο κατω-κατω δεν μπορει καποιος να δινει 600 ευρω σε ενα κινητο που οι εφαρμογες που κουβαλαει ειναι μετριες[kamera κ.λ.π.].

οταν το παιρνεις με συνδεση και το πληρωνεις 100 ευρω δεν σε πολυνοιαζει γιατι σου φαινεται πλασματικα φθηνο,οταν ομως το πληρωνεις 600αρια τοτε το ψαχνεις φιλε μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Johnny91: Σε παρακαλώ να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Εκφράσεις όπως "άντε σπίτια σας" και "noob" δεν συνιστούν ευπρεπή συμμετοχή σε κουβέντα. Εάν δεν μπορείς να συγκρατηθείς, μην γράφεις, δεν σε ανάγκασε κανείς να συμμετάσχεις.

Δημοσ.
με αυτην την λογικη δεν χρειαζεται ουτε καμερα,ουτε gps,κ.λ.π.μονο να μπορει καποιος να τηλεφωνει και να στελνει μηνυματα.

Αν δίνεις την ίδια σημασία στα ηχεία του κινητού, και στην HD αναπαραγωγή, με το αν θα έχει κάμερα, gps κλπ. τότε ναι, δεν τα χρειάζεσαι. Όμως, και εσύ και εγώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως το να συγκρίνεις τον ρόλο των πολυκάναλων ηχείων και του HD playback με την χρησιμότητα της κάμερας και του gps είναι τουλάχιστον άτοπο. ;) Αυτό είναι το επιχείρημά μου για να απορρίψω αυτό που λες, η σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων.

και φυσικα ουτε ιντερνετ γιατι λιγο-πολυ ολοι εχουμε καποιον υπολογιστη σπιτι μας.

Τον υπολογιστή δεν τον έχεις μαζί σου συνέχεια, πράγμα που κάνει το internet σε μια φορητή συσκευή (π.χ. κινητό) αρκετά σημαντική. Και άλλη άτοπη σύγκριση.

δηλαδη γυριζουμε πισω 10 χρονια τοτε που τα κινητα ηταν οτι και η αληθινη ορολογια τους,τηλεφωνα εκτος σπιτιου.

Όχι, δεν γυρίζουμε 10 χρόνια πίσω, και ακριβώς για τον λόγο ότι η πραγματική πρόοδος στις ψηφιακές συσκευές δεν έρχεται μόνο μέσω της αναβάθμισης του hardware. ;)

τωρα ομως ολα τα κινητα ειναι πλεον gadgets και ως τετοια τα αγοραζουμε,να εχουν πανω τους και πραγματα που μας ειναι αχρηστα.

Αυτή είναι η προτίμησή σου, όχι όλων μας. Προτιμάς εσύ να έχεις τουμπανιασμένο κινητό, όπου το μισό "τουμπάνιασμα" τελικά σου είναι άχρηστο. Εγώ όμως όχι, δεν με ενδιαφέρει. Εσύ θα κοιτάξεις στο κινητό να παίζει δυνατά από τα ηχεία, παρ' όλο που δεν πρόκειται να καταδεχτείς ποτέ την τραγική αναπαραγωγή μουσικής από τα μικροσκοπικά ηχεία ενός κινητού. Εγώ δεν πρόκειται καν να ασχοληθώ, γιατί συνειδητά γνωρίζω ότι δεν με ενδιαφέρει. Και ο ορισμός του gadget δεν είναι η πολυσυσκευή που κάνει τα πάντα και συμφέρει, γιατί αλλιώς θα είχαμε γεμίσει όλοι κινέζικα κινητά. :o

εαν ειναι αυτη η λογικη της apple που αναφερεις,ειναι ξεπερασμενη.

Η λογική της Apple δεν είναι σε καμιά περίπτωση ξεπερασμένη, και αυτό το δείχνουν οι πωλήσεις των iPhones. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος έχει αρχίσει εδώ και καιρό να αμφιβάλλει αν τελικά ήταν hype το φαινόμενο του iPhone. Όλοι όσοι τοποθετήθηκαν εχθρικά και προκατειλλημένα εναντίον της συσκευής αρχικά έχουν αλλάξει γνώμη πλέον, ή τουλάχιστον έχουν κάνει αρκετές "παραχωρήσεις" ως προς τις αρχικές τους θέσεις.

και ερωτω,γιατι τοτε βγαζει αναβαθμισεις προσθετωντας συνεχως νεα χαρακτηριστικα;

αρα καπου δεν κολαει αυτο που λες.

Μια χαρά κολλάει αυτό που λέω. Καμιά συσκευή δεν είναι τέλια, και όλες επιδέχονται διορθώσεις. Και αυτό κάνει και η Apple, βελτιώνει μια ήδη πολύ καλή συσκευή. Δεν βλέπω το κακό σ' αυτό. Έριξε το βάρος αρχικά σ' αυτά που η εταιρία και οι μηχανικοί/σχεδιαστές της θεωρούσαν must-have, και τώρα πλέον η συσκευή οριμάζει, προσθέτοντας και τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά τα οποία ενδεχομένως να θέλει ο κόσμος.

οταν το παιρνεις με συνδεση και το πληρωνεις 100 ευρω δεν σε πολυνοιαζει γιατι σου φαινεται πλασματικα φθηνο,οταν ομως το πληρωνεις 600αρια τοτε το ψαχνεις φιλε μου.

Το iPhone ξεκινάει από τα 500 ευρώ, όχι από τα 600. Και σ' αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται η τιμή όλων των τηλεφώνων αυτής της κατηγορίας, όχι μόνο του iPhone, έτσι? :rolleyes:

Δημοσ.

σεβαστα τα πιστευω σου αλλα επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη.

αλλωστε οπως εχω αναφερει σε αλλο ποστ ,το iphone το εχει και η κορη μου,αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το επαιρνα και γω υπο τις παρουσες συνθηκες,ισως μετα καποια χρονια που θα ειναι οπως το θελω εγω,ναι.

Δημοσ.

iphone - αψογο marketing.

Δεν ειναι τυχαιο που ενω κανει τρελες πωλησεις, ολοι / παντου το σχολιαζουν, με αποτελεσμα απο αυτη τη πλυση εγκεφαλου να σχηματιζουμε ουρες στα μαγαζια ;)

Toshiba tg03; Οσο ανωτερο κ αν ειναι, αν ρωτησεις εναν που δεν ασχολειται, το ξερει;; Οχι... Ενω το iphone δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ξερει.

Ο στοχος λοιπον ειναι να αγγιξει τη μαζα, και οχι μονο τους ψαγμενους που κανουν ερευνα αγορας...και ο jobs τα εχει καταφερει.

Δημοσ.
iphone - αψογο marketing.

Δεν ειναι τυχαιο που ενω κανει τρελες πωλησεις, ολοι / παντου το σχολιαζουν, με αποτελεσμα απο αυτη τη πλυση εγκεφαλου να σχηματιζουμε ουρες στα μαγαζια ;)

Toshiba tg03; Οσο ανωτερο κ αν ειναι, αν ρωτησεις εναν που δεν ασχολειται, το ξερει;; Οχι... Ενω το iphone δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ξερει.

Ο στοχος λοιπον ειναι να αγγιξει τη μαζα, και οχι μονο τους ψαγμενους που κανουν ερευνα αγορας...και ο jobs τα εχει καταφερει.

συμφωνω απολυτως.

Δημοσ.

Καταρχήν μαγκιά της apple που έκανε αυτές τις πωλήσεις.

Από την άλλη η νόκια κάνει πάνω από 1εκ πωλήσεις καθημερινά. Πάντως ανακοίνωση κάθε μέρα δεν βγάζει. Αλλά εφόσον η apple νιώθει αυτή την ανάγκη εντάξει ρε παιδάκι μου ας μας το πει. Μην μας πάθει και τίποτα ο jobs πάνω που αναρρώνει.

Τώρα στην ουσία της είδησης, τα πράγματα είναι απλά.

Και τοστιέρα να έβγαζε η apple, ανάλογες πωλήσεις θα έκανε. Γιατί η τοστιέρα της apple θα πουλούσε, όπως είπαν παραπάνω, λόγω marketing.

Και πριν πέσουν όλοι οι αγαπητοί φίλοι της apple, να με ρωτήσουν τι πρόβλημα έχω με την τοστιέρα της apple, αν την έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε, καθώς και το αν υπάρχει άλλη τοστιέρα που να ψήνει το τοστ τόσο τραγανά, να εξηγήσω ότι εγώ δεν εννοώ ότι η τοστιέρα της apple δεν είναι καλή.

Μια χαρά τοστιέρα είναι, πραγματικά καταπληκτική θα έλεγα. Μια τοστιέρα που χαίρεσαι όχι μόνο να ψήνεις το τοστ σου, αλλά και να την βλέπεις.

Απλά υπάρχουν και άλλες τοστιέρες, και ακόμα και αν δεχτούμε ότι η τοστιέρα της apple είναι καλύτερη από μια τυχαία τοστιέρα(*) η διαφορά δυνατοτήτων είναι δυσανάλογη με την διαφορά των πωλήσεων. Αλλά και το marketing μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν κατηγορήσαμε την apple για κάτι κακό..

(*) κάτι αμφιλεγόμενο, γιατί προφανώς διαφορετικοί χρήστες ζητάνε διαφορετικά πράγματα από τις τοστιέρες τους. Π.χ. Ο ένας χρήστης μπορεί να θέλει να ψήνει πολλά τοστ ταυτόχρονα, ενώ κάποιος άλλος σου λέει εγώ δεν έχω πρόβλημα, θα ψήνω ένα τοστ την φορά.

Δημοσ.
Καταρχήν μαγκιά της apple που έκανε αυτές τις πωλήσεις.

Από την άλλη η νόκια κάνει πάνω από 1εκ πωλήσεις καθημερινά. Πάντως ανακοίνωση κάθε μέρα δεν βγάζει. Αλλά εφόσον η apple νιώθει αυτή την ανάγκη εντάξει ρε παιδάκι μου ας μας το πει. Μην μας πάθει και τίποτα ο jobs πάνω που αναρρώνει.

Τώρα στην ουσία της είδησης, τα πράγματα είναι απλά.

Και τοστιέρα να έβγαζε η apple, ανάλογες πωλήσεις θα έκανε. Γιατί η τοστιέρα της apple θα πουλούσε, όπως είπαν παραπάνω, λόγω marketing.

Και πριν πέσουν όλοι οι αγαπητοί φίλοι της apple, να με ρωτήσουν τι πρόβλημα έχω με την τοστιέρα της apple, αν την έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε, καθώς και το αν υπάρχει άλλη τοστιέρα που να ψήνει το τοστ τόσο τραγανά, να εξηγήσω ότι εγώ δεν εννοώ ότι η τοστιέρα της apple δεν είναι καλή.

Μια χαρά τοστιέρα είναι, πραγματικά καταπληκτική θα έλεγα. Μια τοστιέρα που χαίρεσαι όχι μόνο να ψήνεις το τοστ σου, αλλά και να την βλέπεις.

Απλά υπάρχουν και άλλες τοστιέρες, και ακόμα και αν δεχτούμε ότι η τοστιέρα της apple είναι καλύτερη από μια τυχαία τοστιέρα(*) η διαφορά δυνατοτήτων είναι δυσανάλογη με την διαφορά των πωλήσεων. Αλλά και το marketing μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν κατηγορήσαμε την apple για κάτι κακό..

(*) κάτι αμφιλεγόμενο, γιατί προφανώς διαφορετικοί χρήστες ζητάνε διαφορετικά πράγματα από τις τοστιέρες τους. Π.χ. Ο ένας χρήστης μπορεί να θέλει να ψήνει πολλά τοστ ταυτόχρονα, ενώ κάποιος άλλος σου λέει εγώ δεν έχω πρόβλημα, θα ψήνω ένα τοστ την φορά.

Legendary post right there...

Βάλτε ένα λεξικό να αναγνωρίζει τις αγγλικές λέξεις από τα greeklish να μη μας πρήζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...