Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Apple είναι ότι κατάφερε από το πουθενά να δημιουργήσει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς. Όλα τα κινητά της κατηγορίας πλέον, όσο τεχνολογικά ανεπτυγμένα και αν είναι, έχουν να αντιμετωπίσουν τη (άνιση) σύγκριση με το ορόσημο iPhone. Δεν μπήκε απλά στο παιχνίδι η Apple, άλλαξε και τους κανόνες του παιχνιδιού!

Οι μανατζαρέοι στη Nokia και τη Sony Erricson θα έπρεπε να έχουν απολυθεί ομαδικά γιατί πιάστηκαν με κατεβασμένα τα παντελόνια και επέτρεψαν να συμβεί αυτό το γενονός που τους μετέτρεψε από οδηγούς της αγοράς σε ακολούθους. Και το λέω αυτό γιατί πολλοί ξέραμε ότι η Apple ετοιμαζόταν για μια τέτοια κίνηση τουλάχιστον 1-2 χρόνια πριν παρουσιαστεί το iphone.

Να και ένα σχετικό και αγαπημένο αρθράκι (στην Αγγλική):

Apple must be smiling whenever one of their competitors bill their next MP3-player as an iPod killer. It reminds everyone who the market leader is and invites them to evaluate the product on Apple’s terms.

If you’re going to be an iPod killer — and not just a great new music player — you have to first out-Apple Apple at all the things that makes the iPod special. That means superior industrial design, an iTMS-beating catalogue of content, and a better desktop experience than iTunes.

That’s almost an impossibly tall order. Which is of course why it hasn’t happened yet and probably won’t happen any time soon.

That doesn’t mean that there’s not room for other entries in the music player department, just that you’re going to have a hell of a time making it if you think cloning the market leader and saying you did it better is the way to do it.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ----------

Κάτι ακόμα για όσους την ψάχνουν. Προσέξτε πως η προώθηση του iphone συνήθως δεν στηρίζεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά όπως γίνεται από όλους τους άλλους κατασκευαστές (π.χ. Χ mega pixels camera, blootooth, Y MB μνήμη, Z ανάλυση οθόνης, κλπ). Μόνο στην πρόσφατη έκδοση 3Gs αναφέρονται σε κάποια από αυτά.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Γίνεται ώστε η οποιαδήποτε σύγκριση ανταγωνισμού με το iPhone, να μην έχει σαν κριτήριο τεχνική βάση! Βασικά δημιουργούν μια μοναδική "προσωπικότητα" στο iphone τη στιγμή που όλα τα άλλα τηλέφωνα μοιάζουν "μια από τα ίδια".

Πραγματικά πανέξυπνο marketing.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H apple μπορεί να έφερε την οθόνη αφής στην αγορά με τον τρόπο που την έφερε μια ώρα αρχήτερα, αλλα αυτό δεν την έκανε σπουδαία στο παιχνίδι αυτό...

Κατ αρχήν να σας πω οτι το εχω χρησιμοποιήσει αρκετά, για να ρίξεις μια ματια στο Ιντερνετ να ακουσεις μουσική η να χρισημοποιήσεις κάποια απο τις εφαρμογές, σαν τηλέφωνο δε βολεύει καθόλου. Για την τιμή του δεν το συζητώ, αν ήταν φθηνότερο εντάξει, για μια οθόνη αφής όμως τόσα λεφτά χωρίς να σου καλύπτει το λογισμικό τις ανάγκες σου, δεν νομίζω να αξίζει.

Η Apple για μια ακόμη φορά δεν στοχεύει στο κοινό με απαιτήσεις αλλα στον μέσ - πιο "τυπικό" χρήστη, ο οποιός δεν θα μπορούσε να χρισημοποιήσει το ίδιο καλά κάποιο Sympian η Windows mobile Κινιτό, Μεγάλο μέρος έπαιξε και η διαφίμιση φυσικά, το μεγαλύτερο θα μπορούσα να πώ... Αφου συνήθως η Apple είναι μεγάλη στα λόγια οταν πρόκτει για διαφίμιση, κακά τα ψέματα πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι.

Ας μη γινει αυτό ενα ακόμα θέμα εναντίον των windows, ο λόγος που δε θα πουλίσει το toshiba δεν είναι το Windows mobile φυικά, το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο, και θα το προτιμούσα έναντι του iphone. Αύτο που συμβαίνει κυρίως είναι οτι αν ρωτήσεις εναν οποιοδήποτε χρήστη δε θα το ξερει το Toshiba αφου δεν έχει διαφιμηστεί σχεδόν καθόλου.

Ακόμα και στον μέσο χρήστη όμως υπάρχουν κάποια προβλήμτα.... Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αντιγραφή αποκοπή κλπ (ευτηχώς με το ΟΣ 3 προσθέθηκαν αυτά.) Η Apple Συνεχίζει να θέλει να περνάνε όλα απο το Itunes, και δε σε αφίνει ουτε στον δίσκο του να μπείς για να βάλεις αλλα αρχεία! Η πρώτη έκδοση ειδεικά ηταν πολύ υπερεκτημιμένη. Κανείς εδω δεν λέει οτι είναι τελείως άχρηστο, Απλά οτι για αυτα που προσφέρει είναι πολύ ακριβό. Και ενας απαιτητικός χρήστης με τα ίδια λεφτά και ίσως λιγότερα θα μπορούσε να πάρει κατι ανώτερο το οποίο μεν θα υστερούσε λιγο στην οθόνη αφής αλλα στις δυνατότητες θα ήταν πολύ ανώτερο.

Παρόλα αυτα Η Apple πάντα έχει τη νδυνατότητα να το βελτιώσει μεσω του ΟΣ, και θα μπορούσε να γίνει πολυ καλύτερο, Απ' ότι φαίνεται όμως προτιμάει να επενδύει στην διαφίμιση παρά στην ανάπτυξη... Οι περισσότεροι το παίρνουν γιατι είναι "μουράτο"...

Πάντως αν ηταν φθηνότερο, θα ήταν μια χαρά... Ελπίζω η Αpple Να το βελτιώσει (πράγμα που γίνεται πολύ εύκολα απο το ΟΣ του...)

Γενικώς εμένα προσωπικά δε θα με βόλευε ως τηλέφωνο.

Υπάρχουν κιάλλα πράγματα στα οποία υστερεί, λιγότερο συμαντικά.... Τα ξέρουμε δε χρειάζεται να τα λέμε ξανά και ξανά, το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να φανατιζόμαστε ουτε για την Apple ουτε για την toshiba την Nokia, την microsoft, κανέναν... Γιατί εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα, αυτοί είναι που κερδίζουν... Μερικές φορές κάποιοι κάνουν λες και έχουν μετοχές στις εταιρίες αυτές......

Επεξ/σία από Kostas-GR
  • Moderators
Δημοσ.
χωρίς να σου καλύπτει το λογισμικό τις ανάγκες σου, δεν νομίζω να αξίζει.

Τι θελεις να κανεις και δεν σε καλυπτει?

Η Apple για μια ακόμη φορά δεν στοχεύει στο κοινό με απαιτήσεις

Τι θελει ο απαιτητικος χρηστης και δεν τον καλυπτει η apple για μια ακομα φορα?Εχεις χρησιμοποιησει κ αλλα προιοντα apple?(ασχετο με το θεμα,αλλα μια και ειπες"ακομα μια φορα"μου ρθε η απορια)Ο απαιτητικος χρηστης χρησιμοποιει symbian?

Ακόμα και στον μέσο χρήστη όμως υπάρχουν κάποια προβλήμτα.... Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αντιγραφή αποκοπή κλπ (ευτηχώς με το ΟΣ 3 προσθέθηκαν αυτά.)

Για πιο λογο αναφερεσαι σε κατι που δεν υφισταται πια?Οκ,την ειχαμε κραξει ολοι μαζι την apple για βασικες ελλειψεις(σχετικο κ αυτο)αλλα θα συνεχισουμε να την κραζουμε για κατι που διορθωσε?

Η Apple Συνεχίζει να θέλει να περνάνε όλα απο το Itunes, και δε σε αφίνει ουτε στον δίσκο του να μπείς για να βάλεις αλλα αρχεία! Η πρώτη έκδοση ειδεικά ηταν πολύ υπερεκτημιμένη.

Αποψη σου.Στην προκειμενη περιπτωση ομως δεν μιλαμε για την πρωτη εκδοση αλλα για την τελευταια.

Και ενας απαιτητικός χρήστης με τα ίδια λεφτά και ίσως λιγότερα θα μπορούσε να πάρει κατι ανώτερο το οποίο μεν θα υστερούσε λιγο στην οθόνη αφής αλλα στις δυνατότητες θα ήταν πολύ ανώτερο.

Ποιες δυνατοτητες του iphone θα ηθελες να βελτιωθουν?

Παρόλα αυτα Η Apple πάντα έχει τη νδυνατότητα να το βελτιώσει μεσω του ΟΣ, και θα μπορούσε να γίνει πολυ καλύτερο,

Δηλαδη?Τι πρεπει να προσθεσει?

Υπάρχουν κιάλλα πράγματα στα οποία υστερεί, λιγότερο συμαντικά.... Τα ξέρουμε δε χρειάζεται να τα λέμε ξανά και ξανά,

Ε πεστα ντε;)

το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να φανατιζόμαστε[...] Γιατί εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα, αυτοί είναι που κερδίζουν...

Mαζι σου,χεστηκα αν θα τα τσεπωσει ο jobs ή οποιοσδηποτε αλλος.Με νοιαζει να παρω κατι που θα δουλευει οπως το θελω:-)

Δημοσ.

αυτή η πιπίλα με τη διαφήμιση έχει κουράσει..

όχι ότι δεν ισχύει αλλά ήμαρτον πιά.. όλα τα κινητά τα διαφημίζουν.. σε κάποια φάση θυμάμαι έπαιζε συνέχεια αυτό το σονυ εριξον που το κουνάς κ αλλάζει τραγούδι..

επιμένω πως δεν είναι θέμα διαφήμισης.. τουλάχιστον τώρα το 2009.. το πρώτο εξάμηνο που βγήκε για πρώτη φορά το iPhone 2g πριν από 2 χρόνια πράγματι η διαφήμιση έπαιξε ρόλο.. τώρα όχι όμως.. γιατί δεν χρειάζεσαι να σε πείσει η διαφήμιση, απλά το χειρίζεσαι για λίγο κ βλέπεις, αν σου κάνει το παίρνεις αν όχι το αφήνεις κ πας αλλού..

αλλά το θέμα είναι ότι αν το χειριστείς βλέπεις κάτι το διαφορετικό που δεν έχεις ξαναδεί κ κολλάς. ..

εγώ είχα αποφασίσει ότι θα το πάρω 1 χρόνο πριν να έρθει στην ελλάδα.. δεν είχα δει την παραμικρή διαφήμιση (πού να την δω άλλοστε) απλά επειδή με ενδιέφεραν πάντα τα προιόντα της Αpple το είχα ψάξει, κ μόλις το είδα κ live λέω δεν υπάρχει αυτό !! κ τέλος..

είναι καθαρά υποκειμενικό το αν θα σε βολέψει κτλ. όμως αντικειμενικά έχει καταπληκτικό interface και εκεί εξάλλου φαίνεται κ το 1.000.000 πελατώνια που τσίμπισε το 3gs .. εγώ θα μείνω με το 3g μου γιατί 1) δεν έχω λεφτά κ 2) δεν έχει και τις τρελές διαφορές ακόμα κ αν είχα λεφτα.. θα προτιμούσα να πάρω κάτι άλλο που μου χρειάζεται πιο πολύ..

τώρα κάτι καμμένοι που το αγοράζουν λόγω διαφήμισης .. τι να πω.. με όλα έτσι δε γίνεται.. γιατί όσοι έχουν porshe οι μισοί απ αυτούς νομίζεται ξέρουν τι έχουν? ειδικά εδώ στην ελλάδα που παίζει τόσο πολύ το "φαίνεσθε" ...

έτσι κ με το iphone, οι μισοί το παίρνουν συνειδητά κ οι άλλοι μισοί απλά είδαν τους συνειδητούς κ τρέξαν κ αυτοί από πίσω....

κ μια παράκληση στις ξανθιές στο μετρό.. σαας παρακαλώ βάλτε τα μέσα να μην φαίνονται.. χαλάει κ η εικόνα των μελαχρινών όχι τπτ άλλο..

ΕΑν ξαναδώ ξανθιά με iphone να το χρησιμοποιεί απλά για να στείλει sms κρατόντας το καθόλι τη διάρκεια της διαδρομής ανά χείρας χωρίς να το δουλεύει καθόλου , θα την κοπανήσω σας το λέω.. :fear: αφού ντρέπομαι να το εμφανίσω ρε γμτ εκεί έχουμε καταντήσει..

δηλαδή μακάρι να ήταν χίλιες φορές δυσκολότερο το inteface παρά αυτό το κακό που έχει γίνει τώρα τελευταία..

Δημοσ.

εσεις που ασχολειστε ειδικα με το iphone για πεστε μου ρε παιδια,εχετε μαθει εαν στην νεα βερσιον εχει βαλει καλυτερο ηχειο η ηχεια;

γιατι μεχρι το 3g απο ηχο χωρις ακουστικα,επασχε.

καμμια σχεση με τα νοκια και τα ερικσον στον τομεα αυτο.[μιλαω για σειρες express,walkman].

Δημοσ.
εσεις που ασχολειστε ειδικα με το iphone για πεστε μου ρε παιδια,εχετε μαθει εαν στην νεα βερσιον εχει βαλει καλυτερο ηχειο η ηχεια;

γιατι μεχρι το 3g απο ηχο χωρις ακουστικα,επασχε.

καμμια σχεση με τα νοκια και τα ερικσον στον τομεα αυτο.[μιλαω για σειρες express,walkman].

Δεν ακούγεται αρκετά το τηλέφωνο όταν χτυπάει? :whistle:

Γιατί εμένα μια χαρά ακούγεται (2G).

Δημοσ.
Τι θελεις να κανεις και δεν σε καλυπτει?

Πολλα. Ενα απο αυτα, Multitasking.

Τι θελει ο απαιτητικος χρηστης και δεν τον καλυπτει η apple για μια ακομα φορα?Εχεις χρησιμοποιησει κ αλλα προιοντα apple?(ασχετο με το θεμα,αλλα μια και ειπες"ακομα μια φορα"μου ρθε η απορια)Ο απαιτητικος χρηστης χρησιμοποιει symbian?

Ναι εχω χρισημοποιησει Macintosh, Mac με windows ναι, mac με Macintosh δε με καλυπτει εμενα. (Ας μη μιλήσω για την τιμή πάλι.) Δεν ειπα οτι το Symbian ειναι για απαιτιτικους, to osX του iphone ειναι πιό απλό.

Για πιο λογο αναφερεσαι σε κατι που δεν υφισταται πια?Οκ,την ειχαμε κραξει ολοι μαζι την apple για βασικες ελλειψεις(σχετικο κ αυτο)αλλα θα συνεχισουμε να την κραζουμε για κατι που διορθωσε?

Αν δεν κανω λάθος, δεν το ειπα για κακό, είπα οτι μπορεί να το κανει πολύ καλύτερο, και είπα οτι έχει ηδη φτιαξει αυτό το πρόβλημα, τώρα θα μας την λές και για τα καλά που λέμε;

Αποψη σου.Στην προκειμενη περιπτωση ομως δεν μιλαμε για την πρωτη εκδοση αλλα για την τελευταια.

Ναι, για όλες.

Ποιες δυνατοτητες του iphone θα ηθελες να βελτιωθουν?

Multitasking, Ήχος, υποστίριξη Flash.....Επικοινωνία με άλλα κινητά....Τιμή;

Mαζι σου,χεστηκα αν θα τα τσεπωσει ο jobs ή οποιοσδηποτε αλλος.Με νοιαζει να παρω κατι που θα δουλευει οπως το θελω:-)

Ακριβώς, γιαυτό και γω προσωπικά προτιμώ το nokia 5800 που και ΠΟΛΥ φθηνότερο είναι και προσφέρει αυτα που προσφέρει και το iphone και μερικές φορες με το παραπάνο. Το οτι η οθόνη του iphone βολεύει περισσότερο το ξέρω. Αλλα δεν είναι λόγος να το πάρω. Εχω την εντύπωση πως φανατίζεσαι λίγο.

Δημοσ.

tsss

Έλεος με τα apple iPhones πια... Έκανε μια μλκια η apple όπως με τα Ipods και όλοι τρέχουν απο πίσω της για το design και μόνο αυτό.. Αν εξαιρέσεις το design που τώρα πια έχει ξεπεραστεί (HTC Diamond πχ) είναι άθλιο απο όλες τις απόψεις.. Και μην τολμήσει να ισχυριστεί κανείς ότι το iphone ξεπερνάει μία οποιαδήποτε συσκευή με Windows mobile που υπάρχει εδώ και τόσα χρόνια μαζί με χιλιάδες εφαρμογές... -_-

Ότι έγινε με τα mac που λέει ο Κώστας πιο πάνω, το ίδιο πάει να κάνει με τα iphones η apple, όσοι δε ξέρουν την τύφλα τους απο πισιά παν και παίρνουν μακ, πληρώνουν 3πλάσια για τα ίδια hardware μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει το design και μετά έχουν ένα άχρηστο computer μέσα στο σπίτι για να μπαίνουν internet και να γράφουν.

ΕΛΕΟΣ

θυμάτε κανένας αυτό? http://www.youtube.com/watch?v=bWqHPjB_32M&eurl=http%3A%2F%2Fwww.edibleapple.com%2Fdestroying-a-macbook-air-video%2F&feature=player_embedded

από χρήστη windows όταν αποφάσισε να αφήσει το παλιό ibm του γιαυτο το αθλιο airbook

Δημοσ.
Δεν ακούγεται αρκετά το τηλέφωνο όταν χτυπάει? :whistle:

Γιατί εμένα μια χαρά ακούγεται (2G).

για multimedia κινητο το ηχειο του μεχρι το 3g,ειναι πολυ κατωτερο απο ενταση ηχου σε σχεση με τα κινητα που ανεφερα.

αυτο ειναι κατι που επισημαναν και πολλοι χρηστες iphone,εαν π.χ. θελεις να ακουσεις μουσικη χωρις ακουστικα,ασε ειναι για κλαμματα.

επισης εαν εισαι σε δρομο πολυβουο,παλι εχεις προβλημα να ακουσεις εαν σε καλει καποιος.

μπορει για καποιους αυτο να ειναι δευτερευον αλλα για αλλους ειναι σημαντικο.

• Super Moderators
Δημοσ.
για multimedia κινητο το ηχειο του μεχρι το 3g,ειναι πολυ κατωτερο απο ενταση ηχου σε σχεση με τα κινητα που ανεφερα.

αυτο ειναι κατι που επισημαναν και πολλοι χρηστες iphone,εαν π.χ. θελεις να ακουσεις μουσικη χωρις ακουστικα,ασε ειναι για κλαμματα.

επισης εαν εισαι σε δρομο πολυβουο,παλι εχεις προβλημα να ακουσεις εαν σε καλει καποιος.

μπορει για καποιους αυτο να ειναι δευτερευον αλλα για αλλους ειναι σημαντικο.

Για μουσική χωρίς ακουστικά, είναι πολύ πιθανόν να είναι ελλιπές το ένα μεγάφωνο που έχει το iPhone. Δεν νομίζω ότι γενικά ενδείκνυται να ακούς τη μουσική σου από το μεγάφωνο, το οποίο υφίσταται πιο πολύ για τα ringtones και τους διάφορους ήχους των εφαρμογών (βλ. παιχνιδιών).

Βέβαια δεν ξέρω αν τα λεγόμενα "μουσικά" κινητά έχουν παραπάνω μεγάφωνα - το SE W850i πάντως που είχα πριν, ένα μεγάφωνο έχει και η ποιότητά του δεν διαφέρει ουσιωδώς από την ποιότητα του iPhone σε αναπαραγωγή ήχου.

• Moderators
Δημοσ.
Εχω την εντύπωση πως φανατίζεσαι λίγο.

Ε?Που ακριβως σου εδωσα αυτη την εντυπωση?:shock:

Πολλα. Ενα απο αυτα, Multitasking.

Βackrounder

to osX του iphone ειναι πιό απλό.

Τι εννοεις απλο?

τώρα θα μας την λές και για τα καλά που λέμε;

Δεν προσπαθω να στην πω και ουτε μ απασχολει να στην πω.Συζητηση κανουμε.

[...]Ήχος, υποστίριξη Flash

Απο δω θα ηθελα το flash.Οχι πως μου ειναι απαραιτητο αλλα θα ηταν πολυ καλη προσθηκη.Ηχο φανταζομαι εννοεις οταν το χρησιμοποιεις χωρις ακουστικα.Δεν το χρησιμοποιω ετσι,οποτε δεν μ απασχολει......Επικοινωνια με αλλα κινητα εννοεις το bluetooth?Λυθηκε κ αυτο.

Ακριβώς, γιαυτό και γω προσωπικά προτιμώ το nokia 5800 που και ΠΟΛΥ φθηνότερο είναι και προσφέρει αυτα που προσφέρει και το iphone και μερικές φορες με το παραπάνο. Το οτι η οθόνη του iphone βολεύει περισσότερο το ξέρω. Αλλα δεν είναι λόγος να το πάρω.

Δεν θα κανω συγκριση 5800 με iphone(ποσο μαλλον iphon3gs),o billdanos πρεπει να χει βαρεθει να τις κανει τετοιες συγκρισεις.Περι ορεξεως λοιπον και οπως βολευεται ο καθενας.

Στο συγκεκριμενο θα διαφωνησω.Εχω βαλει δυνατα custom ringtones που κανουν καλα την δουλεια τους.

Δημοσ.
Για μουσική χωρίς ακουστικά, είναι πολύ πιθανόν να είναι ελλιπές το ένα μεγάφωνο που έχει το iPhone. Δεν νομίζω ότι γενικά ενδείκνυται να ακούς τη μουσική σου από το μεγάφωνο, το οποίο υφίσταται πιο πολύ για τα ringtones και τους διάφορους ήχους των εφαρμογών (βλ. παιχνιδιών).

Βέβαια δεν ξέρω αν τα λεγόμενα "μουσικά" κινητά έχουν παραπάνω μεγάφωνα - το SE W850i πάντως που είχα πριν, ένα μεγάφωνο έχει και η ποιότητά του δεν διαφέρει ουσιωδώς από την ποιότητα του iPhone σε αναπαραγωγή ήχου.

Ναι, δε λεω...το Ringtone Όμως δεν πρέπει να το ακούμε; δεν είναι και οτι πιο δυνατό εχω ακούσει.... για το W850i δε διαφωνω μαζί σου, είναι λιιιιιγο παλιότερο απο το Iphone Όμως δε νομίζεις;

"iPhone is a revolutionary and magical product that is literally five years ahead of any other mobile phone," Mr Jobs

Κάτι μας είπες τωρα..... κάντα 50 χρόνια....

Μετά μου λέτε για μαρκετινγκ...

Δημοσ.

lolololol

οχι ρε τρελέ χαζός είσαι? Το speaker πρέπει να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται xD

Αμα το ακούει όλη η γειτονιά κάθε φορά που σε παίρνουν τηλέφωνο τι γίνεται?

Anyway, έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να σχολιάσετε ^_^

Iphone & Iphone3g έβγαζαν FULL high definition video πχ xDDDDDDDDDD

• Moderators
Δημοσ.

"iPhone is a revolutionary and magical product that is literally five years ahead of any other mobile phone," Mr Jobs

Κάτι μας είπες τωρα..... κάντα 50 χρόνια....

M αρεσει που ειπες πως φανατιζομαι και προσπαθω να καταλαβω απο που το εβγαλες το συμπερασμα:lol:

Δημοσ.

για αυτο ανεφερα τα music κινητα της ericsson και της nokia που εχω τιμησει δεοντως κατα καιρους,ολα εχουν 2 ηχεια και ενισχυση stereo,μπασων κ.λ.π.

πιστευω οτι σε αυτο το θεμα πρεπει να δωσει ιδιαιτερη προσοχη η apple,δεν νοειται καλο κινητο σημερα χωρις 2 καλα ηχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...