dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πάνω από 1.000.000 iPhone 3GS πουλήθηκαν τις τρεις πρώτες μέρες διαθεσιμότητας του , ενώ το καινούργιο λογισμικό 3.0 για το iPhone “κατέβηκε” από 6 εκατομμύρια πελάτες μέσα στις 5 πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. «Οι πελάτες μας εμπιστεύονται και το iPhone κερδίζει συνεχώς έδαφος», τόνισε ο Steve Jobs και συμπλήρωσε :«Με πάνω από 50.000 εφαρμογές διαθέσιμες από το App Store το iPhone δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.» Αναλυτές της Wall Street, εκτίμησαν την πώληση 500.000 συσκευών το πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του, ενώ λίγο πριν την ανακοίνωση της Apple, τροποποίησαν της εκτιμήσεις τους σε 750.000 κομμάτια συνυπολογίζοντας πρόωρες ενδείξεις πωλήσεων, τα σχόλια εργαζομένων αλλά και τις ουρές καταναλωτών που δημιουργήθηκαν στα καταστήματα πώλησης. Όταν είχε κυκλοφορήσει η πρώτη γενιά iPhone το 2007, χρειάστηκαν 74 μέρες για να σημειωθεί ο αριθμός του 1.000.000 πωλήσεων, ενώ την προηγούμενη χρονιά με το iPhone 3G ο αριθμός αυτός επιτεύχθει σε 3 μέρες, θέτοντας έτσι υψηλότερους στόχους πωλήσεων για τα επόμενα μοντέλα iPhone. Πηγή: appleinsider.com Site: Ανακοίνωση από την Apple
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλα τι τους αρσει σε αυτο το κινητο? Τιποτα..Μαλλον με το ζορι το παιρνουν.
papahlamidas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Κρίιιιιιιιιιιιση ο κρίιιιιιιιση που είσαι ?
million_voices Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλα τι τους αρσει σε αυτο το κινητο? το οτι ειναι ακριβο και μουρατο κυριως για τους περισσοτερους
dp@pa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλα τι τους αρσει σε αυτο το κινητο? αν το ζησεις, δεν θα καταλάβεις..άλλη φαση...ναι πολλα κινητα μπορει να προσφερουν κατι παραπανω, αλλα πλεον εχει ολοκληρωθεί το κινητω απο ολες τις αποψεις. Design, workability, applications, gaming portable system, music (ipod) video, social apps (facebook, twitter, myspace) GPS, msn messenger, yahoo messenger...και παρα πολλα αλλα καλουδια. Επισης, το κινητο ειναι τοσο καλο φτιαγμενο, ουτε τριξιματα, ουτε κουμπια να πατας.. Μια χαρα κινητο, γιαυτο το προτιμουν η περισσοτεροι πλεον. Και πολλα updates. αλλαζα κινητα παλια, καθε αντε 6 μηνες, απο το πρωτο Iphone, δεν εχω αλλαξει, μονο την ιδια συσκευει, απο 2G σε 3G...Πρωτη φορα το παθαινω αυτο..μαλλον ειναι το Iphone Syndrome. Basika, ενα portable μινι υπολογιστη. Αυτο ειναι σιγουρο.
xolloth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δηαδη εανπουλησε 1000000 το iphone,τό toshiba tg03 που ειναι κλασεις ανωτερο,πόσο πρέπει νά πουλήσει;
dp@pa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δηαδη εανπουλησε 1000000 το iphone,τό toshiba tg03 που ειναι κλασεις ανωτερο,πόσο πρέπει νά πουλήσει; τι σχεση εχει αυτο ? δεν καταλαινω τι προσπαθεις να πεις?...Παντως, 1.000.000 σε τρεις μερες, δεν υπαρχη περιπτωση να το κανει αυτο η τοshiba. An ηταν ετσι, ειδησεις, ετσι θα ακουγαμε καθημερινα.
BELL Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εσυ περιμενεις να πουλησει περισσοτερο απο το iPhone?
xolloth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εμ αυτο θέλω νά πω,οτι ειναι θέμα marketing καί οχι οτι αξίζει να πουλήσει.
dp@pa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εμ αυτο θέλω νά πω,οτι ειναι θέμα marketing καί οχι οτι αξίζει να πουλήσει. γιατι ομως να μην του αξιζει?..Καταρχην εχεις καταλάβει τι γινεται στην αγορα πλεον? εχεις προσέξει, πως τα TOUCH Phones εχουν γινει πλεον, μοδα? Η να πω, εχει αλλαξει εντελως αυτο που ειχαμε σαν πρωτοτυπο? Το Iphone ηρθε και αλλαξε τα παντα. Αυτο εχω προσεξει εγω προσοπικα. Και αυτο που βλεπω πλεον, ειναι τα ακολουθα '' Iphone Killer'' δηλαδη, που προσπαθουν να το ξεπερασουν, αλλα δεν καταλαβαινει...πουλαει, και ξανα πουλαει, ειναι ενα κινητο που δεν το φωβαμε, και ξερω οτι θα μου αντεξει, απο δικια μου προσοπικη εμπειρια.
xolloth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 γιατι ομως να μην του αξιζει?..Καταρχην εχεις καταλάβει τι γινεται στην αγορα πλεον? εχεις προσέξει, πως τα TOUCH Phones εχουν γινει πλεον, μοδα? Η να πω, εχει αλλαξει εντελως αυτο που ειχαμε σαν πρωτοτυπο? Το Iphone ηρθε και αλλαξε τα παντα. Αυτο εχω προσεξει εγω προσοπικα. Και αυτο που βλεπω πλεον, ειναι τα ακολουθα '' Iphone Killer'' δηλαδη, που προσπαθουν να το ξεπερασουν, αλλα δεν καταλαβαινει...πουλαει, και ξανα πουλαει, ειναι ενα κινητο που δεν το φωβαμε, και ξερω οτι θα μου αντεξει, απο δικια μου προσοπικη εμπειρια. τό οτι αλλαξε τό UI ολων των κινητών η εμφάνιση του iphone,ειναι αλήθεια,τ.ο οτι υπαρχούν πολύ καλύτερα κινήτα πλέον,ειναι καί αυτο αλήθεια.
nickolas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το iphone προσφέρει μοναδικό λειτουργικό περιβάλλον. Για αυτό πουλάει. Θα ήθελα να ανέβαζαν την ανάλυση της οθόνης, να έβαζαν αναφορές παράδοσης μηνυμάτων, η κάμερα να τραβούσε HD video και να έχει αισθητήρα αντίστοιχο ενός Κ750. Το τηλέφωνο πάντως και πάλι θα σπάσει ρεκόρ στις πωλήσεις!
dp@pa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 τό οτι αλλαξε τό UI ολων των κινητών η εμφάνιση του iphone,ειναι αλήθεια,τ.ο οτι υπαρχούν πολύ καλύτερα κινήτα πλέον,ειναι καί αυτο αλήθεια. δεν διαφωνο για το τελευταιο..αφου το λεω και εγω. αλλα προσοπικα για μενα, με καλυπτει στα παντα..ευτυχώς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) @xolloth Το οτι δεν σου αρεσει το iphone το χω καταλαβει,σεβαστο.Το οτι μπαινεις σε μπολικα θεματα περι iphone απο την εποχη του 2g αν θυμαμαι καλα και καθε φορα αναφερεις το x κινητο πως ειναι καλυτερο απο το iphone δεν καταλαβαινω.To οτι παρηγγειλες κλωνο του iphone επισης με μπερδευει λιγο.Εκστρατεια κατα του iphone ή ζηλεια? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2009 από Gi0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα