arvas80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημέρα παιδιά!!Έχω ένα usb hub equip 4θυρο,το οποίο λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έκανα bios update σε asus m2npv-vm.Ενώ λειτουργούν όλες οι θύρες usb μόλις συνδέσω το usb hub εμφανίζει μήνυμα ότι οι usb θύρες είναι παραπάνω από όσες πρέπει και σε 20 δευτερόλεπτα τερματίζει τη λειτουργία του υπολογιστή!!Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
guardianx71 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν μου λες φίλε μου είχες πιο πριν τίποτα προβλήματα με κολλήματα επανεκκινήσεις και όλα τα συναφή? Γιατί αυτό το μήνυμα το έχω δει μόνο όταν υπάρχει πράγματι πρόβλημα ή με hub ή με τις ίδιες τις USB (σπασμένες - βραχυκυκλώματα κτλ). Αλλίως κάνε downgrade και βάλε το παλιό bios ή πάρε ένα καινούριο HUB
arvas80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το upgrade φίλε μου ήταν απαραίτητο....δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλη λύση..το να αγοράσω άλλο δεν είναι λύση άμα ήταν θα αγοράζαμε συνέχεια,άσε που ποιος μου λέει ότι δε θα το κάνει και στο επόμενο? Ευχαριστώ πάντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:26 ---------- To upgrade του bios χρειάστηκε γιατι μου έβγαζε μήνυμα Boot disk error insert system disk and press enter...,η τελευταία λύση αλλά έτσι κάνει boot από το δίσκο τώρα
guardianx71 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 To bios update ΔΕΝ ήταν απαραίτητο (εφόσον πριν λειτουργουσε και σταμάτησε ξαγνικά να Bootαρει , όχι αν δεν έβλεπε από την πρώτη στιγμή τον δίσκο) . Αυτό που χρειαζόταν ήταν να αλλάξεις τα boot device priority από το bios. Αν έχει όντως χαλάσει θα πάρεις άλλο , πώς να γίνει?!? 5-6 ευρώ κάνουν ούτος η άλλος
arvas80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Να ήταν μόνο το boot priority καλά θα ήταν,σου είπα και πριν η τελευταά λύση ήταν το upgrade!Anyway,ευχαριστώ!!
alex89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους usb drivers και εγκατάσταση ξανά μήπως και μπερδεύτηκαν με τα win...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.