Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Usb Hub

arvas80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!!Έχω ένα usb hub equip 4θυρο,το οποίο λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έκανα bios update σε asus m2npv-vm.Ενώ λειτουργούν όλες οι θύρες usb μόλις συνδέσω το usb hub εμφανίζει μήνυμα ότι οι usb θύρες είναι παραπάνω από όσες πρέπει και σε 20 δευτερόλεπτα τερματίζει τη λειτουργία του υπολογιστή!!Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν μου λες φίλε μου είχες πιο πριν τίποτα προβλήματα με κολλήματα επανεκκινήσεις και όλα τα συναφή? Γιατί αυτό το μήνυμα το έχω δει μόνο όταν υπάρχει πράγματι πρόβλημα ή με hub ή με τις ίδιες τις USB (σπασμένες - βραχυκυκλώματα κτλ). Αλλίως κάνε downgrade και βάλε το παλιό bios ή πάρε ένα καινούριο HUB

Δημοσ.

Το upgrade φίλε μου ήταν απαραίτητο....δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλη λύση..το να αγοράσω άλλο δεν είναι λύση άμα ήταν θα αγοράζαμε συνέχεια,άσε που ποιος μου λέει ότι δε θα το κάνει και στο επόμενο?

Ευχαριστώ πάντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:26 ----------

To upgrade του bios χρειάστηκε γιατι μου έβγαζε μήνυμα Boot disk error insert system disk and press enter...,η τελευταία λύση αλλά έτσι κάνει boot από το δίσκο τώρα

Δημοσ.

To bios update ΔΕΝ ήταν απαραίτητο (εφόσον πριν λειτουργουσε και σταμάτησε ξαγνικά να Bootαρει , όχι αν δεν έβλεπε από την πρώτη στιγμή τον δίσκο) . Αυτό που χρειαζόταν ήταν να αλλάξεις τα boot device priority από το bios. Αν έχει όντως χαλάσει θα πάρεις άλλο , πώς να γίνει?!? 5-6 ευρώ κάνουν ούτος η άλλος

Δημοσ.

Να ήταν μόνο το boot priority καλά θα ήταν,σου είπα και πριν η τελευταά λύση ήταν το upgrade!Anyway,ευχαριστώ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...