Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το αινιγμα του τοτεμ ηταν και αυτο πολυ καλο. Αλλα τα αλλα ηταν κλασης ανωτερα imo. Παρεμπιπτοντως αυτες τις βλακειες που δανειζαμε κομιξ θα επρεπε να τις ειχαμε κοψει πριν μας χαλασουν καποιο γαματο υπερτευχος. Την ειχα πατησει κι εγω
Andreas2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πράγματι έργα τέχνης.Μόνο που σκέφτομαι όλες αυτές τις ιστορίες με πολιτισμούς και Ίνκας και ΄Άνδεις και Αζτέκους και Μάγιας συγκινούμαι.Δεν ήταν στα ΚΟΜΙΞ πάντως ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Gizmoduck.
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ένας θειος μου μου είπε οτι κυκλοφορούν σε pdf γύρω στα 170 από τα τεύχη του κόμιξ, και κάθε τόσο προστίθενται κι άλλα. Επίσης κατάλληλο θρεντ για να γκρινιάξω ΤΙ 8,80 για τα χαρντκοπι λουκι λουκ και αστεριξ ρε τσογλανοι;;; Για να τα ξαναμαζέψω θέλω 1000 Ευρώ... Να φάτε λοιπόν σκατά και μένω με τα παλιά μου.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 το χω αυτο το πακετο με τα pdf αλλα οσο το διαβαζω τοσο ξενερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.