Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 εγω εχω παρα πολλα κομιξ πανω απο 100 και τα περισσοτερα ειναι πριν το τευχος 100. το καλυτερο εβερ για μενα ειναι το 33.το ρευστο
juno12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 πολύ καλό το ρευστό! πολύ μου άρεσαν επίσης η πηγή της νιότης και ο σουπερ σνουπερ.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 τα ειχα κατεβασει ολα σε pdf αλλα δεν εχει καμια αξια χωρις να τα εχεις στο ραφι... εντωμεταξυ ολα αυτα απο τοτε που τα μαζευα πριν 15 χρονια ειναι σφραγισμενα μεσα σε ζελατινα και μεσα σε ειδικο αεροστεγες κουτι
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το Τσιρκο μου αρεσε περισσοτερο. Μαλλον γιατι ηταν η πρωτη μου επαφη με το περιοδικο. Παρεμπιπτοντως ποιος θυμαται τα υπερτευχη Ιστορια και Δοξα της Δυναστειας των Ντακ, την μετεπειτα Ζωδιακη Πετρα και το επικο Σπαθι των Παγων? Παιζει να ειναι ο,τι καλυτερο εχω διαβαζει σε Disney.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ναι.και ψυχονται με υγρο καλιο Κάτι έχεις μπερδέψει
hal9001 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ναι.και ψυχονται με υγρο καλιο μήπως εννοείς υγρό σάλιο ?
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το τεύχος με το στοιχειωμένο κάστρο το θυμάστε;Με τη πόλη Τύχηνασουπετύχει;
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κάτι έχεις μπερδέψει οχι ξερω τι λεω. αυτο ειναι μια ατακα απο ενα κειμενακι που κυκλοφορουσε καποτε απο εναν τυπο στο Joy.gr αυτο που μολις περασα εδω
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το Τσιρκο μου αρεσε περισσοτερο. Μαλλον γιατι ηταν η πρωτη μου επαφη με το περιοδικο. Παρεμπιπτοντως ποιος θυμαται τα υπερτευχη Ιστορια και Δοξα της Δυναστειας των Ντακ, την μετεπειτα Ζωδιακη Πετρα και το επικο Σπαθι των Παγων? Παιζει να ειναι ο,τι καλυτερο εχω διαβαζει σε Disney. Σειρά συμπάθειας σε αυτά τα 3: 1)Σπαθί των πάγων, οτι και να πεις ειναι λίγο 2)Ζωδιακή Πέτρα 3)Ιστορία της Δυναστείας Και για μένα ό,τι καλύτερο γράφτηκε ποτέ σε ντισνευ είναι ο Βίος και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ από το φοβερό πενάκι του Κένο Ντον Ρόσα.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το αίνιγμα του τοτέμ σας πατάει όλους κάτω. Εκτός από την πολιτεία ε. Δυναστεία δε μου άρεσε ποτέ.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το αίνιγμα του τοτέμ σας πατάει όλους κάτω. Εκτός από την πολιτεία ε. Δυναστεία δε μου άρεσε ποτέ. πω τι μου θυμισες τωρα... το ειχα αυτο και το ειχα δανεισει σε ενα τυπο και το διελυσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.