Προς το περιεχόμενο

Συλλογές κόμιξ

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και σε ηλεκτρονική μορφή..? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για χειροπιαστά τεύχη...

πρώτον λόγο τιμής και δευτερον με ενδιαφέρει το περιεχόμενο..!

Κάποτε είχα ντουλάπες ολόκληρες από συλλογές διαφόρων κόμιξ και τα περισσοτρα από αυτά κατέληξαν στα σκουπίδια μετά από διαπληκτισμό με μαμά...μικρός τότε... Έφαγα τεράστια ήττα...

Εννοεις να τα εχω σκαναρει ?

Οχι βεβαια.

Μιλαμε για πολλαααα τευχη.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και σε ηλεκτρονική μορφή..? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για χειροπιαστά τεύχη...

πρώτον λόγο τιμής και δευτερον με ενδιαφέρει το περιεχόμενο..!

Αν ψάξεις πάντως υπάρχουν σχεδόν όλα τα κόμιξ σε ηλεκτρονική μορφή. Έχω βρει απίστευτες συλλογές..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχει παρει πρεφα κανεις οτι η DC κανει relaunch across the board στους ηρωες τους?

Παντως για τα Batman που αγοράζω και με ενδιαφερει, προς το παρον δεν βρηκα κατι (οπως και για Superman)

Δημοσ.

Μου αρέσουν τα κόμιξ,αλλά εσύ μιλάς ξενικώς,όχι για τα ΚΟΜΙΞ,αυτά του Μπαρκσ.Μου αρέσουν παλιά Σούπερμαν,Μπάτμαν,της Μάρβελ,Πόπαι και άλλα πολλά.Έχω φυσικά και Κομιξ,παλαιά,που μου έδωσε ο ξάδερφος μου.Έχω και εγώ το πρώτο κόμικ ΚΟΜΙΞ,αυτό με τα τετραγωνικά αυγά,το θέλω ομώς δεν το πουλώ,όπως και τα άλλα.Δεν είμαι τόσο φθλάργυρος ίσως όπως άλλους,κάποια πράγματα έχουν αξία,αυτά σίγουρα έχουν για μένα αν και δεν έχουν την αξία σπανιώτερων Αμερικάνικων του 40 και βάλε,σπανίων.

Έχω και άλλα δεν ξέρω αν έχουν τόση αξία,Λούκυ Λουκ(βρίσκεις και σε Mall),Αστερίξ(Mall),Αντιρίξ και Συμφωνίξ...

Δημοσ.
Έχω και άλλα δεν ξέρω αν έχουν τόση αξία,Αντιρίξ και Συμφωνίξ...

Για τους γνωρίζοντες ανεκτίμητη, όμως δυστυχώς είναι δυσεύρετα. Θεϊκό κόμιξ με απίστευτο γέλιο. Δυστυχώς η ελληνική έκδοση ήταν ανεκδιήγητη και το χαντάκωνε.

Δημοσ.

Για τους γνωρίζοντες ανεκτίμητη, όμως δυστυχώς είναι δυσεύρετα. Θεϊκό κόμιξ με απίστευτο γέλιο. Δυστυχώς η ελληνική έκδοση ήταν ανεκδιήγητη και το χαντάκωνε.

Εννοώ με το να είναι σπάνια και έτσι.Γιατί το πρώτο του Superman π.χ. original έκδοση αξίζει χιλιάδες,ενώ το ίδιο επανέκδοση αν είναι τελείως νέο κανονικά/λίγα,παλαιότερη έκδοση το ίδιο όχι τόσο πολλά.

Δημοσ.

εγω ξέρω οτι και κάποια κακέκτυπα τεύχη ειναι συλλεκτικά

έχω ενα τε'υχος ΚΟΜΙΞ που περιπου 4 σελίδες είναι βαμένες μωβ-κιτρινο και οχι με τα κανονικά χρώματα (ξερω γω μπλε στον ουρανό , κόκκινο το σακάκι του Θειου Σκρουτζ κλπ)

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα, το πρωτο τευχος του Μικυ Μαους ποσο μπορει να πουληθει? Μιλαω για την επανεκδοση που ειχε βγει καπου στα 90's με κοκκινο εξωφυλλο.

Δημοσ.

εχω και εγώ το πρώτο τεύχος ΚΟΜΙΞ που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1988 (δρχ 80).

Δεν ξέρω ποιά είναι η αξία του.. ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει. και ναι το πουλάω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...