witty Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημέρα, Μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε κόμιξ, είτε μεταχειρισμένα είτε όχι. Επειδή όμως δεν έχουμε ιδέα για τη σωστή αποτίμηση τους η ερώτηση είναι η εξής : 1. Ποια κριτήρια παίζουν ρόλο στη εκτίμηση της αξίας τους? 2. Που ψάχνουμε να βρούμε? Υπάρχουν σχετικά βιβλιοπωλεία ή χώροι συλλεκτών? 3. Τι άλλο χρειάζεται να λάβουμε υπόψη?
cassidy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημέρα, Μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε κόμιξ, είτε μεταχειρισμένα είτε όχι. Επειδή όμως δεν έχουμε ιδέα για τη σωστή αποτίμηση τους η ερώτηση είναι η εξής : 1. Ποια κριτήρια παίζουν ρόλο στη εκτίμηση της αξίας τους? 2. Που ψάχνουμε να βρούμε? Υπάρχουν σχετικά βιβλιοπωλεία ή χώροι συλλεκτών? 3. Τι άλλο χρειάζεται να λάβουμε υπόψη? Πήγαινε στο http://www.comicspriceguide.com, θα βρεις λίστες με τιμές. Σίγουρα παίζει ρόλο η κατάσταση που βρίσκονται κι αν είναι αρχική έκδοση ή επανέκδοση.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Και κυριως το ποσο σπανιο ειναι. Πχ για τα ΚΟΜΙΞ που παιζουν πολυ, υπαρχουν τευχη προγενεστερα αλλων που ειναι πιο φθηνα επειδη η εταιρια εχει αποθεμα
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Έχω από το 1 ως το 200 το ΚΟΜΙΞ, παίζει να λείπουν 6-7 τεύχη από το 140 και μετά. Αν ενδιαφέρετε κανείς, πμ.
smilefreeware Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δες και διάφορα περίπτερα ειδικά σε καλοκαιρινές τοποθεσίες. Πολλές φορές πουλούν παλιά τεύχη.
karabouzouk... Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δεν έχω βρει κάπου ολοκληρωμένη συλλογή ΚΟΜΙΞ (στο ιντερνετ λεω) που να ξεκινάει από το πρώτο και να φτάνει όσο το δυνατόν πιο πρόσφατα χωρίς να λείπουν ενδιάμεσα τεύχη....αν έχει πετύχει κανείς κάπου ας δώσει ένα link..! Ευχαριστώ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ---------- Η παλαιότητα η ποιότητα που έχουν διατηρηθεί και η σπανιότητα είναι τα κυριότερα (ίσως και τα μόνα) που παίζουν ρόλο... Μπόρεις να βρεις σε βιβλιοπωλεία η σε τπτ ξεχασμένα περίπτερα...! Αλλά η καλύτερη λύση είναι να βρεις γνωστό που να έχει και να στα πουλήσει/δώσει ή να ρωτήσεις σε κανά forum καλή ώρα..!!
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν μένεις Αθήνα, υπάρχουν αρκετά καταστήματα που πουλάνε κόμικς και μάλιστα τα περισσότερα έχουν κάποιο πάγκο όπου πουλάνε σπάνια, ειδικές εκδόσεις κλπ. Να ξέρεις όμως πως είναι κάπως ακριβά αυτά τα τεύχη... Επίσης, μπορείς να ψάξεις στο ebay. Υπάρχουν πολλές αγγελίες ατόμων που πουλάνε συλλεκτικά κόμικς, και σε αρκετά καλές τιμές. Ίσως να πετύχεις και κάποιον που να πουλάει τεύχη του ΚΟΜΙΞ (αλλά θα τα χρυσοπληρώσεις!)
sierra1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δεν έχω βρει κάπου ολοκληρωμένη συλλογή ΚΟΜΙΞ (στο ιντερνετ λεω) που να ξεκινάει από το πρώτο και να φτάνει όσο το δυνατόν πιο πρόσφατα χωρίς να λείπουν ενδιάμεσα τεύχη....αν έχει πετύχει κανείς κάπου ας δώσει ένα link..!Ευχαριστώ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ---------- Η παλαιότητα η ποιότητα που έχουν διατηρηθεί και η σπανιότητα είναι τα κυριότερα (ίσως και τα μόνα) που παίζουν ρόλο... Μπόρεις να βρεις σε βιβλιοπωλεία η σε τπτ ξεχασμένα περίπτερα...! Αλλά η καλύτερη λύση είναι να βρεις γνωστό που να έχει και να στα πουλήσει/δώσει ή να ρωτήσεις σε κανά forum καλή ώρα..!! Τα εχω εγω ολα φιλε , απο το 1 εως το τελευταιο , σε ειδικες συλλεκτικες θηκες.
steliospal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Γιατί να θες να πουλήσεις τα κόμιξ και τα comics σου????????? Αυτά τα πράγματα τα φυλάμε σαν τα μάτια μας!! θα τα δίνεις στα εγγόνια σου!!!
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Γιατί να θες να πουλήσεις τα κόμιξ και τα comics σου?????????Αυτά τα πράγματα τα φυλάμε σαν τα μάτια μας!! θα τα δίνεις στα εγγόνια σου!!! Έχουν αξία για τους συλλέκτες μόνο. Τόσα κόμιξ υπάρχουν άλλωστε.
steliospal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Διαφωνώ κάθετα! ακόμα και συλλεκτικά να μην είναι αξίζει να τα κρατάς και να τα ξαναδιαβάζεις... και cd υπάρχουν τόσα αλλά δεν τα πουλάς τα παλιά cd σου... τέσπα αυτή είναι η γνώμη μου.. μάλλον για να υπάρχει αυτό το thread δε νομίζω οτι θα συμφωνείτε! υ.γ. μοναστηράκι νομίζω κάτι τελειωμένα βιβλιοπωλεία δεν αγοράζουν κόμιξ?
karabouzouk... Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Τα εχω εγω ολα φιλε , απο το 1 εως το τελευταιο , σε ειδικες συλλεκτικες θηκες. Και σε ηλεκτρονική μορφή..? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για χειροπιαστά τεύχη... πρώτον λόγο τιμής και δευτερον με ενδιαφέρει το περιεχόμενο..! Κάποτε είχα ντουλάπες ολόκληρες από συλλογές διαφόρων κόμιξ και τα περισσοτρα από αυτά κατέληξαν στα σκουπίδια μετά από διαπληκτισμό με μαμά...μικρός τότε... Έφαγα τεράστια ήττα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.