R.E.M. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω κατι.Προσπαθω να διορθωσω κειμενο που γραφω απο το Outlook Express οταν συντασσω καινουριο mail.αλλα ορθογραφος δεν υπαρχει ή αν υπαρχει νομιζω απ'οτι θυμαμαι ειναι αγγλικος και δεν εχει ελληνικο.Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δεν χρησιμοποιω office στην συγκεκριμενη περιπτωση και δεν θελω να χρησμοποιησω ουτε αλλο τετοιο προγραμμα(ασ πουμε Open Office).θελω μονο να εχω το Outlook Express με εναν υποτυπωδη εστω ορθογραφο. Υπαρχει κατι να κοιταξω? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Βασίλειος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Στα "Εργαλεία" -> "Επιλογές" -> "Ορθογραφία", δεν έχει επιλογή για την ελληνική γλώσσα;
R.E.M. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ελληνικο λεξικο οχι δεν εχει.Αγγλικο και Γαλλικο.Τωρα το Γαλλικο που βρεθηκε τι να πω....
ClockOrange Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Φίλε R.E.M πριν κανα 2 βδομάδες έκανα και εγώ αυτό το post και δυστηχώς δεν βρήκα απάντησή.Ακρίβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ...αυτά τα Γαλλικά πως βρέθηκαν αλλο παράξενο
R.E.M. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 οχι απο office.καμια σχεση με office.ειπα και πριν απο outlook express.Το mail client που ερχεται με το λειτουργικο.Τι θα κανουμε δηλ?πρεπει να βαλουμε office???
Βασίλειος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Όχι, άλλο εννοώ, μην εκνευρίζεσαι...ΤΟ office που τρέχεις είναι το 2007, ή δεν έχεις καθόλου Office. Το Outlook ξέρεις, επειδή δεν έρχεται με δικό του ορθογραφικό λεξικό, χρησιμοποιεί την σουίτα της MS για να κάνει διορθώσεις (spell checker). Γι' αυτό ρωτάω...
R.E.M. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δεν εκνευριζομαι!! καθε αλλο.δεν εχω καθολου office.
ClockOrange Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εγώ που έχω office 2007 eng τι πρέπει να κοιτάξω?
R.E.M. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 νομιζω εχει λεξικα η ms που μπορεις να βαλεις,αλλιως απο το proofing tools.
Βασίλειος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ακριβώς....στα proofing tools. Δεν ξέρω όμως, αν γίνεται χωρίς την εγκατάσταση κάποιου office. Το Outlook πρέπει οπωσδήποτε να βρει εγκατεστημένο κάποιο λεξικό που να το αναγνωρίζει, για να μπορέσει να δουλέψει ο ορθογράφος. Τώρα, όσον αφορά την απόφασή σου να μην εγκαταστήσεις κάποια ανάλογη σουίτα...σεβαστή, ασφαλώς, δεν ξέρω όμως πως θα μπορούσες να κάνεις τον client να διορθώσει λάθη.... Αν υπήρχε office, θα πρότεινα οι ρυθμίσεις στα proofing tools, να είναι οι εξής: Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε από την "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων", επιλέγουμε το "Office 2007", πατάμε "Αλλαγή/Αφαίρεση" και, έχοντας το CD του Office, κάνουμε "Επιδιόρθωση". Αυτό μάλλον θα διορθώσει τον ορθογράφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.