Προς το περιεχόμενο

Σε παιχνίδι δε μπορώ να έχω παράλληλο παράθυρο ανοιχτό

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετω,

Όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι και έχω κάποιο άλλο παράθυρο στο παρασκήνιο (που δεν είναι στη Notification area ως tray) πχ κάποιο trainer το παιχνίδι με πετάει συνεχώς στην επιφάνεια εργασίας (χωρίς να κλείνει).

Δε ξέρω πως να το διορθώσω ούτε μπορώ να σκεφτώ τι να χρησιμοποιήσω για να το ψάξω στο google... :o

Έχω WinXP SP2 και GPU ATI Radeon 9600 / X1050.

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. :-)

Δημοσ.

σου το κάνει δηλαδή και με ένα απλό παράθυρο από windows-explorer ;

θα είναι λίγο κουλό τότε...

εμένα πχ μου το κάνει αν δεχτώ κλήση από το msn (λογικό)

και πάλι όχι πάντα.

μήπως το trainer για κάποιο λόγο προσπαθεί να μπει στο προσκήνιο ανά διαστήματα ; (σαν να πατάς ALT+TAB )

πιθανό να σε πετάει για άλλο λόγο (Εφαρμογή) και όχι από το ανοικτό παράθυρο.

Δημοσ.

Όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι ακόμα και παράθυρο του explorer να έχω ανοιχτό κάνει το ίδιο...

Από παιχνίδια έχω το Fifa manager και το Ghost recon 2.

Οτιδήποτε και αν είναι ανοιχτό εκτός από τα προγράμματα στο system tray κάνει minimize το παιχνίδι. Και το windows blinds έχω κάνει unload και έχω απενεργοποιήσει το theming ως υπηρεσία αλλά το ίδιο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:41 ----------

Τελικά βρήκα τη λύση... ήταν ένα χρήσιμο και ανόητο προγραμματάκι με όνομα CFi Shell Toys που με πέταγε έξω ενώ δεν εμφανιζόταν στις διεργασίες.

Για να το βρω όμως έκανα μέχρι και αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας και τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Το Ghost recon 2 είναι μαύρο και δεν εμφανίζει τίποτα όταν τρέχω ενώ ακούγεται κανονικά ο ήχος και το άλλο τρέχει και ξαφνικά μαυρίζει και αυτό...

Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ATI Catalist που κατέβασα αλλά δε ξέρω γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Τελικά βρήκα τη λύση... ήταν ένα χρήσιμο και ανόητο προγραμματάκι με όνομα CFi Shell Toys που με πέταγε έξω ενώ δεν εμφανιζόταν στις διεργασίες.

Για να το βρω όμως έκανα μέχρι και αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας και τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Το Ghost recon 2 είναι μαύρο και δεν εμφανίζει τίποτα όταν τρέχω ενώ ακούγεται κανονικά ο ήχος και το άλλο τρέχει και ξαφνικά μαυρίζει και αυτό...

Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ATI Catalist που κατέβασα αλλά δε ξέρω γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις.

ωραία...κανε ένα rollback στον παλαιό driver.

(από διαχείριση συσκευών--->πρόγραμμα οδήγησης)

Δημοσ.

Τελικά βρήκα την έκδοση 8.12 και δουλεύει μια χαρά.

Εδώ για XP x32:

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-8.12-XP-32-bit-download-2142.html

και εδώ για Vista x32:

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-8.12-Vista-32-bit-download-2143.html

Εδώ άλλες εκδόσεις:

http://www.ngohq.com/home.php?page=files&go=cat&dwn_cat_id=18

Δημοσ.

ΝΑΙ! το ξέρω αλλά δε μου δουλεύει δυστυχώς... Όταν πήγα να την εγκαταστήσω μου έβγαλε σφάλμα στο setup. Έτσι εγκατέστησα την παλαιότερη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...