Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες 4870

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

liopyr εγώ θέλω να φύγουμε μόνο από την περιέργεια ότι αυτό το fun speed 20% (που μου φαίνεται λίγο)

εν ώρα gaming δεν είναι η αιτία να πιάνει η κάρτα καμιά 100αρα...

αν κινητέ σε αυτά τα επίπεδα εννοείτε δεν υπάρχει πρόβλημα.

γιαυτό λέω να τεστάρει real time (η με Log) ώστε να κλείσει το θέμα ;)

Δημοσ.

Κύνδηνος για την κάρτα από όσα είπατε δεν υπάρχει, όμως εγώ προτιμώ χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν γίνετε να κάνουμε πιο απαιτητικό το catalyst; εδώ που είναι 20% να είναι π.χ.30%;

Δημοσ.
Κύνδηνος για την κάρτα από όσα είπατε δεν υπάρχει, όμως εγώ προτιμώ χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν γίνετε να κάνουμε πιο απαιτητικό το catalyst; εδώ που είναι 20% να είναι π.χ.30%;

αυτό έλεγα αδελφέ.

checkaris το enable manual fun control και βάζεις χειροκίνητα ένα 50%

απλά να ξέρεις ότι αν ανοίξεις το Manual control δεν θα μπορεί το fun να

αυξομειώσει μόνο του ανάλογα την θερμοκρασία.

δηλαδή το 30% θα είναι μόνιμα τόσο. γιαυτό κράτα καλύτερα ένα 50%

Δημοσ.

36 C σε boot, 42 C σε full load μετά από ώρες gaming και μάλιστα OC'ed έκδοση της PowerColor. Πώς; --> Watercooled (+ στο ίδιο loop με E8500) ;).

Διαφορετικά, όπως είπανε τα παιδιά, κάτω από 90 C καλά είσαι.

atiload.png

Δημοσ.

Ομοιοπαθής εδώ!

Με 20% το ανεμηστιράκι, καλά είμαστε;

Όχι δεν είσαι καλά βάλτο στο 28% που είναι υποφερτό από θέμα θορύβου και θα σου ρίξει καμιά 10°C..Καλό είναι αν φτιάξεις και το airflow του κουτιού ή να αλλάξεις πάστα.

καλά γιατί το Κατέβασες κάτω από τα 50% που είναι και το stock ;

(εκτός και αν είναι μόνο σε έμενα...) εγώ το έχω στο αυτόματο πάντως (διαμορφώνεται ανάλογα)

και σε full load δεν περνάω τους 75c (σκέψου και τη γενική θερμοκρασία του κουτιού...)

αν το έχεις χειροκίνητα 20% σε full load θα υποφέρει η κάρτα.

προτείνετε αυτόματο...

Σιγά μην την έχει default στο 80%:-D

Στο 50% θα σου έπαιρνε τα αυτιά..Βάλτο μια για πλάκα και πάτα apply..:devil:

Στο 22% είναι το default και η κάρτα παίζει στους 65-75°C idle ανάλογα την ώρα και το πόσο ζέστη έχει στο δωμάτιο..Άμα σε full load δεν περνάς τους 75°C αποτελείς εξαίρεση τρελή ή όντως είναι το fan 50% και δεν νιώθεις μια!:-D

Δημοσ.

Σιγά μην την έχει default στο 80%:-D

Στο 50% θα σου έπαιρνε τα αυτιά..Βάλτο μια για πλάκα και πάτα apply..:devil:

Στο 22% είναι το default και η κάρτα παίζει στους 65-75°C idle ανάλογα την ώρα και το πόσο ζέστη έχει στο δωμάτιο..Άμα σε full load δεν περνάς τους 75°C αποτελείς εξαίρεση τρελή ή όντως είναι το fan 50% και δεν νιώθεις μια!:-D

είναι απλό ...δεν έχω την ίδια εκδοσή! έμενα είναι η GAINWARD 4870 golden sample 512 και στο 50% είναι το stock μου.

μάλιστα είναι dual fun πειραγμένη από μαμά με τελείως άλλο σύστημα ψύξης ;)

φαίνεται ότι οι υπόλοιπες εκδώσεις έχουν κάποιες βασικές διαφορές σε αυτό... :o

Δημοσ.
είναι απλό ...δεν έχω την ίδια εκδοσή! έμενα είναι η GAINWARD 4870 golden sample 512 και στο 50% είναι το stock μου.

μάλιστα είναι dual fun πειραγμένη από μαμά με τελείως άλλο σύστημα ψύξης ;)

φαίνεται ότι οι υπόλοιπες εκδώσεις έχουν κάποιες βασικές διαφορές σε αυτό... :o

Να έχεις καλύτερο σύστημα ψύξης και να δουλεύει στο διπλάσιο το fan είναι πολύ περίεργο.Ότι fan και να είναι αν δούλευε στο 50% θα σου είχε πάρει τα αυτιά..

Screen από catalyst plz..:P

Δημοσ.
Να έχεις καλύτερο σύστημα ψύξης και να δουλεύει στο διπλάσιο το fan είναι πολύ περίεργο.Ότι fan και να είναι αν δούλευε στο 50% θα σου είχε πάρει τα αυτιά..

Screen από catalyst plz..:P

άψητε θωμά!

περίμενα κανένα λεπτό και τελικά δεν έλεγε να πέσει από το...

post-18749-129063012112_thumb.jpg

Δημοσ.
60%;;;;

Και δεν ακούγεται;;

:-D

από 20 μέχρι 60 είναι ακριβός το ίδιο!

(προφανώς υπάρχει από κάπου άλλου περισσότερος η ίσως θόρυβος, αλλά όχι ενοχλητικός)

στους 70 αρχίζει να έρχεται ...το αεροπλάνο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...