Προς το περιεχόμενο

Ψύξη για intel i7

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
stepping του επεξεργαστη.. ποτε τον πηρες περιπου?

Τον πήρα πριν από 4 μέρες, ακόμα δεν τον έχω κουμπόσει αλλά αφού ήρθαν και τα μνημόνια θα τον βάλω με την εργοστασιακή του ψύχτρα και βλέπουμε...

Αλλά μια αξιόλογη ψύχτρα δεν βλέπω και λέω να πάω σε υδρόψυξη....

Δημοσ.

αμα εισαι amateur καλυτερα μην μπλεκεις με νερα γιατι θελουν πολυ δουλεια.. και αρκετα λεφτα..

απο αερα υπαρχουν πολυ καλες λυσεις ειδικα αν εχεις τον D0 που τα παει καλυτερα με τις θερμοκρασιες

Δημοσ.
αμα εισαι amateur καλυτερα μην μπλεκεις με νερα γιατι θελουν πολυ δουλεια.. και αρκετα λεφτα..

απο αερα υπαρχουν πολυ καλες λυσεις ειδικα αν εχεις τον D0 που τα παει καλυτερα με τις θερμοκρασιες

Ναι σωστά... Όταν τον βάλω θα κάνω post μια φωτογραφία με το cpuz να μου πείτε πώς πάω....

Βλέποντας και πράτωντας....

Δημοσ.
παντως μην τον αφησεις με την μαμισια ψυχτρα πανω.. κριμα να ψηνεται καλοκαιριατικα..

Σωστά....αλλά δεν έχω βρεί και κάτι καλό σε θέμα ψύχτρας...καμιά καλή ιδέα;;;

Δημοσ.
αυτη εδω ειναι απο τις καλυτερες αλλα και μια πιο οικονομικη θα ειναι καλυτερη απο την στοκ της ιντελ

Thermalright True Black

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1139096&catalog=20&category=69977719&page=520

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου!

Η συγκεκριμένη ψύχτρα όμως είναι για socket 1366;;; παίρνει και 2 ανεμιστήρες πάνω;;

Δημοσ.

Τα κούμπωσα τα πράγματα και όλα δουλεύουν ρολόι....Θα τρέξω και μερικά τεστ να σας πω αποδώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...