Προς το περιεχόμενο

On Telecoms: Αντί για 16Mbps, έχω 3Mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια... πριν κανα μην α εβαλα την οn .... το μοντεμ μου εχει συγχρωνισει στα 3mbps..

εγω ομως πληρωνω 16... τους πηρα τηλ. και λενε οτι εισαι πολυ μακρυα απο το αστικο κεντρο ( η καφαο (?) )... παιζει ρολο ρε παιδια η αποσταση? και αν ναι τι στο καλο? στο 1821 ειμασται? δεν μποροθν να κανουν κατι για εμασ τουσ κακομοιριδεσ που ειμαστε μακρυα? (4km)

Δημοσ.

Φυσικά και παίζει ρόλο η απόσταση. Αυτό είναι θέμα χαλκού, δεν μπορεί να κάνει κάτι η εταιρεία. Και πληρώνεις έως 16, όχι 16.

Δημοσ.
Φυσικά και παίζει ρόλο η απόσταση. Αυτό είναι θέμα χαλκού, δεν μπορεί να κάνει κάτι η εταιρεία. Και πληρώνεις έως 16, όχι 16.

ναι αλλα αλο ασ ποθμε 12 και αλλο 3.. και καλα δεν μποροθν να τα καταργισουν πια αυτα τα ρημαδια τα καφαο? ελεοσ... λεσ και ζω στην ζιμπαμπουε νιωθω..

Δημοσ.

Αν καταργηθούν τα καφάο τότε θα ζεις στο ...1700 μιάς και δεν θα έχεις ούτε τηλέφωνα. Δυστυχώς φίλε μου δεν γίνεται τίποτα. Οι περιορισμοί στην απόσταση είναι από την τεχνολογία adsl2+. Με άλλα λόγια στα 4 khm απόσταση από το κέντρο dslam μόνο αν αλλάξει η τεχνολογία από χDSL σε κάτι άλλο , που δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον

Δημοσ.

4 χιλιομετρα και συγχρονιζεις στα 3!!! Κ να λες κ ευχαριστω .. εισαι απο τους προνομιουχους .. εισαι σε καλη γραμμη του 2009 ...

αλλοι δεν μπορουν να εχουν καν adsl σε τετοια αποσταση....

Δημοσ.

Ναι αλλά πληρώνει για μέχρι 16 αντί για μέχρι 8 ή μέχρι 4. Ας τον ρίξουν σε μικρότερο πακέτο, το οποίο θα είναι και σε χαμηλότερη τιμή.

Επίσης, να προσθέσω, πως έχω τελευταίες ακόμη μικρότερη ταχύτητα από πριν. Το ιστορικό ήταν 14-15 πριν πάρω το πακέτο της ψηφιακής μέσο ΟΤΕ, μετά την ψηφιακή στα 11 και τώρα δίχως δικαιολογία στα 6, ενώ πληρώνω για μέχρι 24. Να υποθέσω ότι τον άλλο μήνα θα πάω και εγώ στα 3; Να μην πληρώνω τουλάχιστον για ανύπαρκτο μέχρι 24.

Δημοσ.
Ναι αλλά πληρώνει για μέχρι 16 αντί για μέχρι 8 ή μέχρι 4. Ας τον ρίξουν σε μικρότερο πακέτο, το οποίο θα είναι και σε χαμηλότερη τιμή.

Επίσης, να προσθέσω, πως έχω τελευταίες ακόμη μικρότερη ταχύτητα από πριν. Το ιστορικό ήταν 14-15 πριν πάρω το πακέτο της ψηφιακής μέσο ΟΤΕ, μετά την ψηφιακή στα 11 και τώρα δίχως δικαιολογία στα 6, ενώ πληρώνω για μέχρι 24. Να υποθέσω ότι τον άλλο μήνα θα πάω και εγώ στα 3; Να μην πληρώνω τουλάχιστον για ανύπαρκτο μέχρι 24.

Τηλέφωνο πήρες πρώτα στον πΟΤΕ?

Δημοσ.

Για την αλλαγή από 14 σε 11 είπαν ότι χρειάστηκε για να μπορώ να έχω και το ψηφιακό τους πακέτο (εννοείται ότι από τα 11 τα 4 παν στην ψηφιακή όταν ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή και μένουν τα 6 για net).

Θα πάω από Δευτέρα μια βόλτα για αλλαγές στον λογαριασμό και για τα τηλέφωνα, οπότε θα δω τότε.

• Super Moderators
Δημοσ.

4km απόσταση είναι πάρα πολύ και πάλι καλά να λες που είσαι στα 3mbit...imho φύγε από On Telecoms και πήγαινε στα 2mbit του ΟΤΕ...

όχι δεν είναι η απόσταση από το ΚΑΦΑΟ αλλά από το dslam...από το καφάο σου άντε να είσαι στα 100-200 μέτρα το ΠΟΛΥ

η On Telecoms δεν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν βάλει πρώτα ο ΟΤΕ mini-dslam ώστε να υπάρχει καλύτερη κάλυψη για αυτούς που μένουν μακρυά...

δεν νομίζω ότι υπάρχουν μικρότερα πακέτα...

Δημοσ.
δεν νομίζω ότι υπάρχουν μικρότερα πακέτα...

Η On δεν έχει χαμηλότερα πακέτα - το ίδιο σε όλους δίνει - όσο σηκώνει ο καθένας.

Δημοσ.

ρε παιδια υπάρχει και η επιλογή της υπαναχωρησης.....

Μέχρι 15 μέρες μετά την ενεργοποιηση θα μπορούσε να φύγει χωρίς να του πει κάποιος το οτιδηποτε......

Καλύτερα να διαβάζει κάποιος πρίν κάνει η ποστάρει το οτιδήποτε ......

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα και καλο χειμωνα... προσφατα εκανα μια συνδεση στην on telecoms για 24 mb/ps ... μολις εγινε η συνδεση ανακαλυψα πωσ το μοντεμ ειχε συνχρωνισει στα 2,5 mp/ps ... παιρνω την on και μου λενε οτι σε αυτο φταει το οτι η αποσταση μου απο το καφαο ειναι πανω απο 4 χμ και γι αυτο και δεν εχω τα 24... ερωτηση τωρα... δεν μπορει καπιοσ λογικοσ ανθρωπος εκει μεσα να βγαλει μια αποφαση να καταργιθουν τα καφαο? ελεοσ δηλαδη... ξερετε αν υπαρχει κανα σχεδιο για το θεμα αυτο? γιατι δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε στο 2010 και να εχουμε αυτα που ειχε η ευρωπη το 1940...:mad:

Δημοσ.

η αποσταση σου απο τον κεντρικο κατανεμητη ειναι πανω απο 4 χιλιομετρα!αποκλειεται η αποσταση απο το καφαο!και οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να καταργηθουν τα καφαο γιατι ειναι ο κεντρικος κορμος του οτε!απλα αυτο που θα γινει ειναι η οπτικη ινα να φτασει στο μελλον μεχρι τα καφαο του οτε και μετα με χαλκο σπιτι σου!!!!:-D

Δημοσ.

Κοίταξε ούτε ο ΟΤΕ ούτε κανένας μπορεί να καταργήσει τη φυσική. Όταν έχεις απόσταση από το αστικό κέντρο πάνω από 4 χιλιόμετρα πως περιμένεις να σού παίξει η DSL;

Δημοσ.
η αποσταση σου απο τον κεντρικο κατανεμητη ειναι πανω απο 4 χιλιομετρα!αποκλειεται η αποσταση απο το καφαο!

για 'ξηγα λιγο την διαφορα τοθ καντανεμιτη απο ο καφαο.. γιατι εμενα καφα μου ειπε η on..

και οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να καταργηθουν τα καφαο γιατι ειναι ο κεντρικος κορμος του οτε!απλα αυτο που θα γινει ειναι η οπτικη ινα να φτασει στο μελλον μεχρι τα καφαο του οτε και μετα με χαλκο σπιτι σου!!!!:-D

και μεχρι τοτε εγω θα καθομαι σαν τον βλακα με τα 3 mps?

post-108960-129063021821_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...