Προς το περιεχόμενο

Iphone 3g Gps Προβλημα

nyne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης προβλημα με το gps.Ενω μου βρισκει κανονικα την θεση μεσώ δικτύου και κεραιας,οταν χρησιμοποιω το gps μονο δεν εχω σημα,σαν να μην δουλεύει καθολου το gps...Εχω δοκιμασει και απο to motion x gps k απο το navigon κ αλλα διαφορα αλλα τιποτα...Βρηκα καποιους οδηγους αλλα δυστυχως δεν μου εδωσαν λυση...Ξερει κανεις καποια λυση η να το παω για service?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα την πρώτη φορά που του έβαλα το iDA (fw 2.2.1) και χτες με το Navigon (fw 3.0) χρειάστηκε κάπου 15-20 λεπτά για να πιάσει σήμα..... Έτσι και το πιάσει την πρώτη φορά μετά κάθε φορά που το ανοίγω συνδέεται με το Gps σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.... Και εγώ την πρώτη φορά με το iDA παιδεύτηκα διότι δεν είχα υπομονή και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο... Πήγα και στήθηκα σε ένα ξέφωτο και μετά από 20 λεπτά έπιασε επιτέλους σήμα... Αυτό ήταν... Μετά κάθε φορά που το άνοιγα το πρόγραμμα δεν χρειαζόταν πάνω από 30 δευτερόλεπτα... Το ίδιο παρατήρησα και με το Navigon... Πρώτη φορά δύσκολη, μετά τις επόμενες αμέσως...

Και τωρα το κουλο της υποθεσης ...Μετα απο μια ελαφρια πτωση που εφαγε το μεσημερι καθώς προσπαθουσα να το στηριξω καπου και να το αφησω για να κανω το κολπο που ελεγες με το 20 λεπτο,το gps δουλευει κανονικα....Ειχα διαβασει σε ενα link που ελεγε για ελαφρυ χτυπημα απο πισω και δεν το ειχα κανει γιατι δεν το ρισκαρα...Ε τελικα εφαγε την πρωτη του τουμπα κ εστρωσε...Οσο και κουλο να ακουγετε τελικα μεσα στην ατυχια της τουμπας εφτιαξε το gps...O τυπος ειχε δικιο,το iphone εχει μερικες γρατσουνιες ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...