xsterg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> δεν είναι απαραίτητο,κανένα beep ακους ή όχι; Σου είπα αν είναι άσε μονο cpu και board να δεις αν σφυρίζει. αν όχι είτε έχει καεί το cpu είτε δεν δουλεύει το bios. ʼν έχεις άλλη μητρική προγραμματισε τη με το bios της A7V333. το κόλπο είναι να βγάλεις το chip του bios την ώρα που ο pc είναι εν λειτουργία,να βάλεις το άλλο και να το προγραμματίσεις για A7V333!hot swap δηλαδή!! <hr /></blockquote> file gabriel ti einai ayta poy les tora??? eisai sobaros? etsi programmatizontai oi mnhmes? ase poy etsi tha ginei kai epipleon zhmia sthn mhtriki!!! tha to po pali kai me alla logia: AN DEN JERETE TI LETE MIN GRAFETE ANAKRIBEIES. ante. den ftanei pou kanete blakeies pairnete kai kosmo ston laimo sas.
Gabriel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote xsterg:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> δεν είναι απαραίτητο,κανένα beep ακους ή όχι; Σου είπα αν είναι άσε μονο cpu και board να δεις αν σφυρίζει. αν όχι είτε έχει καεί το cpu είτε δεν δουλεύει το bios. ʼν έχεις άλλη μητρική προγραμματισε τη με το bios της A7V333. το κόλπο είναι να βγάλεις το chip του bios την ώρα που ο pc είναι εν λειτουργία,να βάλεις το άλλο και να το προγραμματίσεις για A7V333!hot swap δηλαδή!! <hr /></blockquote> file gabriel ti einai ayta poy les tora??? eisai sobaros? etsi programmatizontai oi mnhmes? ase poy etsi tha ginei kai epipleon zhmia sthn mhtriki!!! tha to po pali kai me alla logia: AN DEN JERETE TI LETE MIN GRAFETE ANAKRIBEIES. ante. den ftanei pou kanete blakeies pairnete kai kosmo ston laimo sas. <hr /></blockquote> Σε προσκαλώ όποτε και όπου θέλεις να στο κάνω με το δικό μου board... Πιστεύω περισσότερο τα μάτια μου απύ αυτά που λές εσυ (και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας)
xsterg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 e kala tora. pou ton exeis dei esy ayton ton tropo programmatismoy? se kamia sxoli den exei didaxtei aytos o tropos. les esy na eisai toso magkas poy na epinohses enan neo tropo pou oi blakes den ton exoyn skeytei mexri simera?
Gabriel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Αμφισβητείς αν το δείς? Αν ναι τότε τι να πώ.Όποτε θέλεις να στο δείξω!
xsterg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 ok. dexomai thn prosklhsh-proklisi. tha soy fero ego mia adeia mnhmh na moy thn programmatiseis me ayton ton tropo. eimai bebaios oti ektos apo thn mnhmh poy tha katastafei kata pasa pithanothta tha xalasei kai h mhtriki. pantos ego se proeidopoihsa. mia mhtriki ligoteri!!!!!!!!!!!!!!!
christos44 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Την μέθοδο του Gabriel την έχω διαβάσει σε παλαιότερα τεύχη του RAM και του CHIP. Αν θυμάμαι καλά, ο συντάκτης του άρθρου έγραφε ότι κατά την εκκίνηση, το ΒΙΟS εγράφεται στην μνήμη, όπότε μπορεί ν΄αφαιρεθεί το ολοκληρωμένο και ν΄αντικατασταθεί μ΄ένα άδειο το οποίο θα προγραμματισθεί από την μνήμη κατά το κλείσιμο του υπολογιστή. (Η κάπως έτσι). Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει (έχω μια ELIT με σχετικο(?) πρόβλημα) και θα παρακαλούσα να με καλέσετε στην επίδειξη για να έχω την πρακτική εμπειρία.
@_zerocool Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Ήρεμα ρε παιδιά... αυτό που αναφέρει ο Gabriel. Γίνεται... αν και ριψοκίνδυνο, αλλά έχει βοηθήσει σε αρκέτες περιτπτώσεις. Η μέθοδος αυτή δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα δουλέψει αλλά μπορεί να διορθώσει ένα χαλασμένο BIOS. ΥΓ: Εγώ θα το έκανα μόνο σαν τελευταία λύση...αφού έχω αποκλήσει όλες τις άλλες περιπτώσεις.
nodreams.ct Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote xsterg:</font><hr> e kala tora. pou ton exeis dei esy ayton ton tropo programmatismoy? se kamia sxoli den exei didaxtei aytos o tropos. les esy na eisai toso magkas poy na epinohses enan neo tropo pou oi blakes den ton exoyn skeytei mexri simera? <hr /></blockquote> Το ότι δεν έχει διδαχτεί αυτός ο τρόπος σε καμιά σχολή(που το ξέρεις δεν σημαίνει πως δεν γίνεται κιόλας. ʼλλωστε σε ποια σχολή περίμενες να διδαχτει κάτι τέτοιο; Πάντως ο συλλόγισμος θυμίζει κλασσική λογική ιερής εξέτασης του τύπου "ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβήτησεις όλα αυτά που έχουν πει τόσοι σοφοί; νομίζεις πως είσαι εξυπνότερος από αυτούς;" Πέρα από αυτά δεν νομίζω πως ο Gabliel έχει δώσει δείγματα ότι λέει πράγματα που δεν στέκουν και όσο και αν διαφωνείς μαζί του νομίζω θα έπρεπε να δείξεις περισσοτερη επιφυλακτικότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Να επανέλθω στο αρχικό ζήτημα, με πήραν τηλέφωνο σήμερα από το RAMShop, μετά από 4 εβδομάδες, για να πάρω την καμμένη ( A7V333 πίσω. Μου είπαν ότι είναι έτοιμη. Έχω περιέργεια να δω τι τελικά είχε πάθει και τι θα με χρεώσουν. Πάντως σε προηγούμενο τηλέφωνο που έκανα στο μαγαζί, πριν από 1 εβδομάδα, η μητρική είχε πάει στην αντιπροσωπία και περίμεναν ένα ανταλλακτικό από το εξωτερικό! Για να δουμε τελικά τι θα παίξει...
Gabriel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Το πιό πιθανό είναι να σου πούν οτι στην άλλαξαν! Όπως και να έχει η ταλαιπωρία σου ελπίζω να τελείωσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Πάντα όταν στέλετε κάτι για έλεγχο να κρατάτε το serial number.
nodreams.ct Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Timiman θα σου πάρουν την A7V8X πίσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Όχι βρε, τότε που μου κάηκε η A7V333/RAID από το clear cmos, που στην πραγματικότητα έκανε ERASE ALL BIOS! Τελικά την πήρα πίσω (η ίδια είναι, είδα το s/n) με αλλαγμένο BIOS Chip!! Πληροφοριακά πήγε στην Πουλιάδης (μπλιαχ!), έκατσε 3 εβδομάδες, έβαλαν την έκδοση 1011 Final και δεν κόστισε cent! Όλα καλά λοιπόν...
nodreams.ct Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2002 Δηλαδή εχεις 2 mobo τώρα! Αρχηγός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.